2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046186 بازدید | 684501 پست
دوستان خواهر زادم ۶ ماهشه تبش بالاس بیمارستان بستری شده از همگی التماس دعا دارم خدا خیرتون بده  ...

عزیزززززم چقدر کوچولوعه. خوب میشه انشالله

ای خدا خودت به فرشته کوچولو سلامتی بده 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فداتشم شكرخدا اخرين سونو گفت دفع كردم اى جاااان  عزيزم خب اگر خودت دوس دارى باز سونو بشى برو ...

خداروشکر ک از بین رفته

منم فعلا علائمم برگشت دیگه انشالله تا سونو اِن تی صبر میکنم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

قربونت برم الهی آمین❤❤❤❤❤

عزیزمی که 😍😍😍

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
اونارونمیخورم.حتی باقالی هم ازترسم نمیخورم.ولی دیگه نمیتونم ازترشی بادمجون بگذرم.خیلی هوس کردم😋😋

باقالی رو نخور چون ممکنه جنینت بهش حساسیت داشته باشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
سلام دوستان. ممکنه خوااهش کنم برای خالم دعا کنین‌ . چون بیماری های زمینه ای   خاص داشت نتو ...

سلام عزیز دلم، بروی چشم براشون آیت الکرسی و حمد شفا میخونم، ان شاالله که هرچه زودتر سلامت کاملشون رو بدست بیارن، شما هم خیلی مراقب خودتون باشید ⁦❤️⁩🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
شوره جون دقیقا چند هفته بودی ک کمش کردی؟ من گفتم بزارم هفته ده کمش کنم بعد این مدت استرادیول خارجی ...

هفته ۹ روزی دو تا هفته ۱۰ روزی یکی اخر هفته ۱۰ حتما قطع بشه. این دستورشون بود. تعویض قرص نمی دونم میشه انجام داد یا نه🤔

خدایا شکرت
تو رو خدا راهنماییم کنین تا از تجربیاتتون استفاده کنم  این چند روزی که میتونم

عزیزم من اطلاعات و تجربه ای در مورد چسب جنین ندارم ولی انگار خیلی مورد تایید نیست.

من قبلش هم کلا کم گشنم میشد ولی الان دیگه زیادی گشنم نمیشه 😅 وای تنقلات که اصلاااااا، یعنی میرم سر ...

منم میل نداشتم اینطور وقتا سوپ رقیق درست کن داخلش همچی بریز بخور بدنت کم نیاره. من کتلت هم دوست داشتم تست کنن ببین می تونی بخوری

خدایا شکرت
منم میل نداشتم اینطور وقتا سوپ رقیق درست کن داخلش همچی بریز بخور بدنت کم نیاره. من کتلت هم دوست داشت ...

مشکل اینجاست استراحت مطلقم نمیتونم زیاد آشپزی کنم، در حد نیمرو یا کوکو سبزی یا یه تیکه ماهی سرخ کنم، همین.غذای بیرونم لامصب نمی‌دونم چی داره بوش بهم میخوره حالم بد میشه بدتر. البته فست فود میلم می‌بره ولی نهایت دو هفته یکبار میشه خورد بیشتر از اون ضرر داره ⁦☹️⁩