2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045854 بازدید | 684486 پست
عزيزم من بخاطر هماتومم دوهفته ى بار ميرفتم ك باراخر ٢٣ تيررفتم و ٢٨ تير هم وقت دكتر داشتم ك ديگه سون ...

اهان

انشالله هماتومت بر طرف میشه

خیلی خوبه زودتر سونو میشی ب من یک ماه سخت میگذره

یادم اومد روزی ک مثبت شدم شما قلب نی نیت رو دیدی😍 

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
رویان همینو بهم گفت طبق دستور رویان پیش رفتم

شوره جون دقیقا چند هفته بودی ک کمش کردی؟

من گفتم بزارم هفته ده کمش کنم

بعد این مدت استرادیول خارجی میخورم بنظرت از وقتی ک میخام کمش کنم اشکال داره ایرانی بخورم؟ دیگه نخام بخرم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم من همینطوری کم کردماز سه تا چهار روز دوتا خوردم بعد سه روز یکی بعد هم قطع کردم 

سلام عزیزم از هفته چندم کم کردی؟ بزارم پنج روز دیگه یعنی ده هفته کم کنم؟

این مدت استرادیولم خارجی بود بنظرت از وقتی میخام کم کنم ایرانی بخورم؟ که دیگه نخام خارجی بخرم 

سلام  ميشه بفرماييد چه بررسي هايي تو رويان انجام شد براتون كه قبلا انجام نداده بوديد و آي ...

ذخیره تخمدان هفت دهم هر دو لوله بسته بود 

من ذخیرم پایین بود کیفیت تخمک پایین بود ولی جاهای دیگه بهم داروی تقویتی نمیدادن به قول لچه ها اعتقادی ندارن 

ولی دکتر مصطفایی تو رویان به من سه ماه پودر داد قرص داد و سیکل شانگهای بهم پیشنهاد شد که خداروشکر جواب گرفتم من تو سی پنج روز دوبار تخمک کشی شدم 

سلام دوست خوبم حال و احوالت چطوره هنوز پریود نشدم😃 بی بی چک و اینا رو هم استفاده نمیکنم چون خی ...

سلام عزیزم خوبم شکر خدا شما خوبی؟

تا حالا منتظر پریود شدن یا نشدن کسی نبودم انقدر 😅😅

بابا تکلیف ما رو مشخص کن خب 😁😁

ان شاالله که خیره عزیزم، تا دو هفته بعد از تزریق پروژسترون وقت هست برای پریود شدن بعد از اون دیگه باید رفت سراغ احتمالات دیگه از جمله بارداری، که امیدوارم برای شما همین باشه 😍🤲🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
يكى ميناله از گشنه نشدن يكى مثه من ميناله از زياد گشنه شدن😂😂 منم زياد گشنم ميشه ك ديگه نميدونم چى ...

من قبلش هم کلا کم گشنم میشد ولی الان دیگه زیادی گشنم نمیشه 😅

وای تنقلات که اصلاااااا، یعنی میرم سراغ چهار مغز و اینا بعد همون‌جوری برمیگردونم سر جاش 😐

هفته پیش مامانم یه عالمه خوردنی که خراب شده بود ریخت دور کلی هم دعوام کرد که چرا نمیخوری برکت خدا خراب میشه اینطوری 🙈

فقط همون میوه میلم میبره، کلا از اول بارداری شکر خدا میلم به میوه میره خوووووووووب 😁

بچه ها من اصلا گشنم نمیشه 😐 دیشب شام خوردم تا الان هنوز گشنم نشده، هی میرم سر یخچال یچی بخورم هییی ...

منم تا دو شب پیش وحشتناک گرسنه میشدم و همش در حال خوردن بودم

دو روزه سیرم

کلی هم این مدت نگران بودم ولی میبینم ترشحات بارداریم زیاد شده یکم دلم آروم میگیره

بنظرت علت ترشحات بارداریه یا ممکنه فقط بخاطر پروژسترون باشه؟

ممنون که جواب دادید مبارکتون باشه خدا حفظ کنه نی نی تون رو🙃 میشه بگید مشکلتون چی بوده؟

ذخیره تخمدان هفت دهم بود 

هر دو لوله بسته بود 

تخمک ضعیف و جنین ضعیف 

ولی تو رویان شرایط تغییر کرد برای اولین بار جنین پنج روزه و 12 تخمک و هفت جنین و سه تا بلاست انتقال دادم 

بار اول بود من بیشتر از سه تخمک داشتم و جنین پنج روزه 

فقط یه چیزی من آسپرین استفاده میکنم به نظرتون میتونه ازون باشه؟

دلیل اصلیش اون نیست ولی تاثیر غیر مستقیم داره، خون دماغ توی سه ماهه دوم معمولا اتفاق میفته، اگر فشار نرماله و مشکل یا بیماری خاصی ندارید و زود بند میاد جای نگرانی نیست، ولی خودتون حواستون باشه به علائم دیگه مثل سرگیجه و تهوع و اینا به محض اینکه حس کردید علائم دیگه دارید سریع برید دکتر.

بچه ها من اصلا گشنم نمیشه 😐 دیشب شام خوردم تا الان هنوز گشنم نشده، هی میرم سر یخچال یچی بخورم هییی ...

سلام سحر جانم آره منم چند روز پیش اینجوری شدم معدم سنگین بود احساس گشنگی نمیکردم 

نگران نباش جانم 

منم تا دو شب پیش وحشتناک گرسنه میشدم و همش در حال خوردن بودم دو روزه سیرم کلی هم این مدت نگران بود ...

خب پس هم دردیم 😁

کلا ترشحات توی بارداری زیاد میشه مخصوصا ما که داروهامون زیاده. اگر بو و سوزش و خارش نداره طبیعیه اصلا نگران نباش.