2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046033 بازدید | 684497 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم من بیمارستان عرفان رفتم جواب نگرفتم  بیمارستان نیکان با دکتر سیاوشانی جواب نگرفتم م ...

سلام 

ميشه بفرماييد چه بررسي هايي تو رويان انجام شد براتون كه قبلا انجام نداده بوديد و آيا علت منفي شدن تو اين بررسيها پيدا شد؟ و اينكه به چه علت ميكرو انجام داديد از اول

سلام خانوما  من امروز رفتم سونو ساک خداروشکر ساک و کیسه زرده تشکیل شده بود و یه کوچولو هم قلب ...

سلام عزيزم

مبارك باشه و قلبش ١٢٠ سال براتون بتپه💖💖💖💖💚💚💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
bچه هاااا من نالان باز اومدم پسرم و شوهرم ومادرم ديشب تب كردن Tخدااا از دعاي خيرتون محرومممون نكنيد ...

اى خداااا🥺🥺

ان شاالله ك چيزى نيست و زود گذره

بلا ازتون دور ان شاالله

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستای عزیز من هفته بیست و سوم هستم از دیروز صبح خون دماغ دارم. خون دماغم قطع میشه و مجددا شر ...

سلام عزیزم، تا حدودی طبیعیه ولی به نظرم فشارت رو هم چک کن، اگر فشارت نرماله و خونریزیت زود بند میاد به نظرم جای نگرانی نیست، اگر ادامه دار شد به دکتر مراجعه کن.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام عزيزم من بیمارستان عرفان رفتم جواب نگرفتم  بیمارستان نیکان با دکتر سیاوشانی جواب نگرفتم م ...

ممنون که جواب دادید مبارکتون باشه خدا حفظ کنه نی نی تون رو🙃 میشه بگید مشکلتون چی بوده؟

من حسابم ز همه مردم این شهر جداست من امیدم به خداست بعد خدا هم به خداست🤍🤍
سلام بچه هااا خوبین الحمدلله 💚💚🤗🤗 دلم براتون تنگ شده کلییی😍 الهی ب حق فاطمه ی زهراااا همه ی ب ...

سلام خانووووم

ان شاالله ب خوبى پيش برى و ب هدفت برسى و سريعا طبيعى باردار بشى😍😍😍💚

بچه ها من اصلا گشنم نمیشه 😐

دیشب شام خوردم تا الان هنوز گشنم نشده، هی میرم سر یخچال یچی بخورم هیییییچ حس گشنگی ندارم ⁦☹️⁩

الان دو سه روزه اینطوری شدم، قبلا گشنم میشد اما میلم نمیبرد، الان میلم میبره اما اصلاااااا گشنم نمیشه، طبیعیه آیا؟؟ 🤔🤔

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام خانوما میشه همه جاهای که درمان کردید و هزینه هاتون رو بنویسد و بگید کارشون چطور بوده تورخدا کمک ...

عزيزم من مازندرانم و فقط همون مازندران مركز مادر سارى اقدام كردم و باراولم جواب گرفتم چون فقط مشكلمون ضعف ناچيز اسپرم همسرم بود اما خب نميشد ديگه

هزينه هامم بالاى ٢٠ شد دقيق هنوز حساب نكردم

سلام عزیزممم، چشم و دلت روشن 😍 به نظرم زیباترین لحظه و تصویر زندگیه که اگر هزار بار هم تکرار باشه ...

سلام دوست خوبم

حال و احوالت چطوره

هنوز پریود نشدم😃 بی بی چک و اینا رو هم استفاده نمیکنم چون خیلی ازشون گریزونم...

هنوز دل درد پریودی میاد سراغم گاهی😑

سینه ی راستم هم فشار بدم درد داره بخاطر پرولاکتینه؟؟

نوکش حساس نشده . میشه برام دعا کنی

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
بچه ها من اصلا گشنم نمیشه 😐 دیشب شام خوردم تا الان هنوز گشنم نشده، هی میرم سر یخچال یچی بخورم هییی ...

يكى ميناله از گشنه نشدن يكى مثه من ميناله از زياد گشنه شدن😂😂

منم زياد گشنم ميشه ك ديگه نميدونم چى بخورم ك دوس داشته باشم

تنقلاتم دلت نميكشه؟

سلام عزیزم، تا حدودی طبیعیه ولی به نظرم فشارت رو هم چک کن، اگر فشارت نرماله و خونریزیت زود بند میاد ...

فقط یه چیزی من آسپرین استفاده میکنم

به نظرتون میتونه ازون باشه؟