2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
نمیدونم این دکترها که می‌شناسید امید که نمیدن  من و شوهرم هم دقیقا همین حال داریم،ولی من به رو ...

میدونم عزیزم . قشنگ درکت میکنم . انشالله با خبرای خوب بیای . برای نی نی سوره قدر میخونم . انشاالله صدای قلب قشنگشو میشنوی 

خدای من خدای معجزه هاست . 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

@شوره     مامان خانم صبور و مهربون و دوست داشتنی 😍🌹 به نیابت شما و هدیه به روح ...

ممنون عزیزم  ان شالله صد برابر  این صواب قسمت خودت بشه. فرزندتو صحیح و سالم در آغوش بگیری 🥰😍

خدایا شکرت
@معجزه_۹۷     عزیزم حالت چطوره؟ بهتری ان شاالله؟

سلام خووووبين؟

من والا ديشب و صبم تب كردم ولي٣٨ بود خيلي كمتر از چند روزاول بود تا٤٠ ام ميرفت الان ازصب تب نكردم اميدوارم تموم شده باااشه ديگه اين لعنتي🥺 

ديروز بوياايي و چشاييم كامل ازدست دادم

گوش درد شديدم بهم اضافه شد امروز كمتره انگار

سرفه هام بيشتر شده

ولي بدن دردو تب ولرزم وسردردم نسبت به ديروز بهترم همش منتظر امشبم ببينم چي ميشه

از بعدظهرم زير دنده هام تو پهلوهام درد حس ميكنم ديگه واقعاا تشخيصش برام سخته از چيه بارداريه؟؟؟ كروناست

تا ديروز  لخت لخت بودم شايدم سرما اين چند روزه نميدونم واقعاا

اخرهفته يا اول هفته بعدم برام سونو سرويكس نوشته بخاطر همين ميگم الكي نرم سونو بزارم يباره برم

سرفه براي هماتومم بده؟؟؟ من يكسره دارم سرفه ميكنم🥺اومدم به دانه بخورم ديدم زدم سقط جنين نخوردم🥴

خودت خوووبي عزيزم؟

من از سه شنبه خوب نخابيدم اصلا امروز بعد تب صبم بيشترشو خواب بودم

من عيد غدير اومدم خواهرمو بكم بياد اينجا با بچه هاش پسرم بازي كنه گفت نيستيم بعد كرونام خوشحال كه نيومدن بعد مامانم ٥ شنبه به بابام تازه گفت كروناس جمعه صب بابام گفت شما اونجا نمونيد بياد خونه عليم بردن🥺بعد يهووو ديدم خونه خواهرمن ببين بقدري ديروز از دستشون حرص خوردم خدا ميدونه به خواهر كوچيكم ميكم چرا رفتين اونجا عاخه🥺🥺🥺ميگه سه روز گذشت سالميم نفوس بد نزن عوضش علي خوشحاله😭😭😭يعني فقط خدا رحم كنه

نسرین جون من سر بچه اولمم که میکرو کردم قبل آزمایش مهمونی میرفتم زرشک پلوی زعفرونی خوردم تا دلت بخوا ...

من غذاهام داره ته ميكشه همسرم ميگه جوجه بخرم ميگم زعفرون داره ضرر داره🥺اخه اشپزي هيچي بلد نيس 

نه هنوز این هفته باید برم دکتر تا داروهام رو بده .ولی بازم دلشوره گرفتنم شروع شده هم به خاطر کرونا ک ...

نه خودتون كه خونه ايد رفتي اي وي اف با كسي هم كلام نشووو دوماسكه هم برو اين كه پروسه دارو و سونوهات

قبل انتقالم تست ميگيرن نگران نبااااااااش ان شالله بخير ميگذره

منو ميبيني گرفتم هم رژيم قند بود هم قبلش رژيم بود هم سرم اينتراليپيد ايمني ميگن مياره پايين سه تاهم اونو زدم قشنگ پتانسيلشووداشتم نترس تو كل بخداااا همه چي عالي پيش ميره❤️🌹😍😍😍😍

منم یبار سرفه داشتم. دکتر بهم دیفن داد منم فقط دو شب خوردم و خوب شدم. بعد یبار عفونت ادرار داشتم ...

ممنونم عزيزم من ديفين نخوردم قرقره ميكنم شايدم براي همونه سرفه هام بدتر شده

بمنم ازيترو ٥٠٠ داد فردا بخورم تمومه ان شالله

سلام خووووبين؟ من والا ديشب و صبم تب كردم ولي٣٨ بود خيلي كمتر از چند روزاول بود تا٤٠ ام ميرفت الان ...

سلام عزيزم 

خداروشکر انشاالله که هر چه زودتر خوب میشی 

دورش همون سه چهار روزه 

انشالله که خیر نگران نباش انشاالله خانوادت سالم و درگیر نمیشن 

خیلی خوشحال شدم پیامت رو دیدم 

مراقب خودت باش عزيزم 

واقعا رو مخن این فامیلای شوهرتا من بودم دهن همشون و سرویس میکردم بخدا... منم بچم اولش مقاومت میکرد ...

اي جون دلم😍😍😍

نه من عين ميخ فقط نيگا ميكنم و ميخندم😑🤦🏻‍♀️تازه پسرم ٦ ماهش شده بود مثالاشون شروع شده بود كه بچه غلاني همسن علي پستونك ديگه نميخووووره ازش گرفتن هيم تكرار ميكردن اين مثالو كه منم بگيرم منم ميگفتم عه گرفتن همين😂 

من پسرم خيلي تنبله اصلا پستونكم خيلي وابستش نبود در حد داخل گهواره بود فقط گيج خابم ميشد نصفه تو دهنش نگه ميداشت اصلا خودشو خسته نميكرد كه بخاااد ميك بزنه😂بعدش١٠ ماهگي اينطورا ديگه نخورد منم ازش گرفتم