2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
دوستان دکترم الان دایرکت و جواب آزمایش و دید گفت 48 ساعت بعد تست بتا رو تکرار کن خیلی نگرانم😔😔😔 ج ...

خب چرا جیگرت خون شد این یه کاره روتینه که همه ما انجام دادیم تازه ما روز ۱۴ یا ۱۶ آز دادیم اما بازم دو روز بعدش باید تکرار میشد...

شما که خیلی زود آز دادی حتما باید دوباره تکرار کنی اینطوری خیال خودت راحت تره...

درضمن برا روز ۱۲ عدد بتات خیلی هم خوبه...

بارداریت پوچ که اصلا نیست چون من بارداری پوچ داشتم که بتا خیلیی پایینِ در بارداری پوچ و افزایش بتا ه ...

ان شاالله همینطور باشه که شما میگین نگرانم سپردم به خدا داروهای رو استفاده میکنم ان شاالله بهتر بشم ممنون لطف داری

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ديرو يهووو از خاب پاشدم بدن درد ساعت٤ ام تب كردم باشه ميترسم از اتاق زياد برم بيرون غصم يكي دوتا ني ...

منم یبار سرفه داشتم.

دکتر بهم دیفن داد

منم فقط دو شب خوردم و خوب شدم.

بعد یبار عفونت ادرار داشتم

دکتر بهم آزیترو ۵۰۰ داد 

اونم خوردم خوب شدم.

😉

😍😍یعنی با همون انتقال ،باردار شده بودید؟؟؟یا خودتون طبیعی؟ چقدر خوبه ادم یهو سورپرایز بشه😍😍ایشا ...

سلام نه عزیزم اون انتقال ماه پیش بود منفی شد و پریود شدم بعد قط داروها این ماه طبیعی شدم البته هنوز ازمایش خون ندادم ولی بیبی چک مثبت پررنگ 

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱  

سلام دوستان

بچه ها من سال اول ازدواجم مبتلا ب تبخال تناسلي شدم و تا حالا سالى يكى دوبار تبخالم عود ميكرد

پارسال درست دو روز قبل پانكچر عود كرد ك دكتر بهم قرص داد گفت جاى نگرانى نيس

الانم ديشب تبخال زدم ى دونه كوچيك كنار واژنم. براى جنين  خطر داره؟؟ ممكنه بهش سرايت كنه؟ كسى در اين مورد اطلاعاتى داره؟

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام نه عزیزم اون انتقال ماه پیش بود منفی شد و پریود شدم بعد قط داروها این ماه طبیعی شدم البته هنوز ...

چقدر عالیییی😍😍مبارکتون باشه ،ایشالله فردا در برگه ازمایشتوت یک بتای عالی باشه

اتفاقا من هفته قبل یه خانمی رو دیدم که بعد از سه بار انتقال منفی طبیعی باردار شده بودند .دخترشون تقریبا دو سالش بود

پس چرا به من این قرص هارو ندادن فقط hmgدادن امپولشو همین

دکترا به هیچ‌کس  ویتامینارو ‌نمیدن‌ زیاد اعتقاد ندارن به مکملها اگرم بدن یه مکمل غذایی‌میدن همین باید خودت بگیری بخوری اگه‌میخوای کفیت تخمکهات خوب باشه‌ سه ماه قبل پانکچر بخوری خوبه ، اگه مشکل خاص دیگه ای نداشته باشی حتما اینا‌رو‌کفیت تخمک‌تاثیر میذاره

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
سلام دوستان بچه ها من سال اول ازدواجم مبتلا ب تبخال تناسلي شدم و تا حالا سالى يكى دوبار تبخالم عود ...

حتما به دکترت فردا بگو

ولی اینو میدونم در صورت داشتن تبخال معمولا باید حتما مادر سزارین بشه

ایشالله که چیزی مهمی نیست و با دارو کنترل میشه

تجربه افت بتا داشتم برای همینه که میترسم ❤

انشاالله اینبار قراره فقط اتفاقات خوب بیفته و همه چی عالی پیش میره...توکلت بخدا باشه🙏🙏🙏

نذر کن دعا بخون دلت آروم میگیره...

چقدر عالیییی😍😍مبارکتون باشه ،ایشالله فردا در برگه ازمایشتوت یک بتای عالی باشه اتفاقا من هفته قبل ...

مرسی گلم🥰اره منم خیلیا رو تو همین سایت دیدم ک بعد منفی شدن باردار شدن 

مادر میشوم و به حال این روز هایم و نگرانی هایم  میخندم به امید آن روز زندگی خواهم کرد ادامه خواهم داد 🤩 بالاخره بعد ۲ سال تلاش سخت باردار شدم ۱۴۰۱.۵.۳۰ هفته ۱۱