2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب با مامانت برو ولی چرا الکی سیکلتو کنسل کنی  مامانتم که میگم شاید نوبتات دور بشه  من ...

اره عزیزم خواهرم میاد 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
ینی بخورم از اون لوبیا پلو؟

عزیزم من تو دوران انتقال یعنی قبل آزمایش پلو زعفرونی خوردم ماشاالله زغفرونشم فراوون بود ولی چون روی پلوئه بازم ضرری نداره...حالا زعفرونی که تپ چاشنی غذاست که خیلییی ناچیزه از اونی که من خوردمم کمتره

با خیال راحت بخور😊

بقول آناجون،، دور از جونش البته بچه ای که با این چیزای کوچیک بخواد نمونه هیچ چیزی باعث موندنش نمیشه...بازم ولی خودت میدونی اگه نگرانی نخور ولی خیلی سخت نگیر به خودت

من ۲۹ تیر انتقال دادم بار اولمه.. منتظر جوابم تا دو هفته دیگه 😍😍😍

ای جانم ان شاءالله مثبتی 

منو تو جفتمون مادر میشم

هاجری برا من دعا کن ی جنینه خیلی استرس دارم سپردم بخدا میگم وقتی افتاده تو محرم حتما حکمت داره 😍

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
ممنونم عزيزم شما داروهاتون شروع كردين؟

الان حالتون چطوره؟بهترشدین که ان شاالله 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
الان زی زی جون هفته 19 متوجه شده باردار یعنی هیچی نخورده؟؟؟  یا آنا جون همینطور

نسرین جون من سر بچه اولمم که میکرو کردم قبل آزمایش مهمونی میرفتم زرشک پلوی زعفرونی خوردم تا دلت بخواد دیگه چه برسه سر این یکی😅

اصلا مگه من میتونستم جلو شکمم و بگیرم؟؟یادمه سر همون با داری اولم خونه زن عموم بودیم پلو زعفرونی خوردم بعد زنعموم یه پیاله پلو زعفرون خالص که اضافه اومده بود برای رو غذا اورد سر سفره که بخورید...منم نامردی نکردم اونم خوردم تازه بعدش عذاب وجدان گرفتم که نباید این زرشک پلو زعفرون آخریه رو میخوردم نکنه چیزی بشه😂😂😂

ولی میگن گر نگه دار من آنست که من میدادم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد🤗🤗

عزیزم من تو دوران انتقال یعنی قبل آزمایش پلو زعفرونی خوردم ماشاالله زغفرونشم فراوون بود ولی چون روی ...

خوردم یه خرده ولی  شام دگ نیمرو خوردم همسرم لوبیا پلو خورد 

ممنون از توجهت ❤️

سلام عزیزان عرق کاسنی برا مرد خوبه یا برا خانوم؟

سلام برا آقایون خیلی خوبه شوهر من هر روز میخورد ولی من نخوردم فکر نکنم برا ما آنچنان موثر باشه بیشتر برا آقایون خوبه

نسرین جون من سر بچه اولمم که میکرو کردم قبل آزمایش مهمونی میرفتم زرشک پلوی زعفرونی خوردم تا دلت بخوا ...

خیلی باحالی😂

ینی میرفتی مهمونی و اینا قبل ازمایش؟

من والا غذا میزارم یا ظرف میشورم بااحتیاط انجام میدم 

اصلا دو هفته اس خونرو تمیز نکردم😁

خیلی باحالی😂 ینی میرفتی مهمونی و اینا قبل ازمایش؟ من والا غذا میزارم یا ظرف میشورم بااحتیاط انجام ...

آره میرفتم اصلا بخاطر همون بود سه قلو شدن بچه ها دیگه...خدا منو نمونه قرار داد برا اونایی که هی میترسن تکون نمیخورن از خونه، مهمونی نمیرن و زیاد سخت میگیرن😂😂😂

حالا جالب ترش اینه که دو روز قبل آزمایش یعنی روز ۱۲ انتقال موقع رانندگی تصادف کردم شوهرم کنارم نشسته بود کلی بهم غر زد ،،خیلی وارد نبودم به رانندگی تازه چند وقت بود گواهینامه گرفته بودم...

اومدم خونه زیارت عاشورا گذاشتم انقده گریه کردم که نگو ،،یادمه چند روز مونده بود به اربعین  یادش بخیر.....

اگه بهت بگم تو اون ۱۴ روز من چه کارها که نکردم شاخ در میاری ترجیح میدم بقیه شیرین کاری ام و نگم دیگه🙈🙈😆😆😂😂