2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

اخی عزییزم منم همسرم اصرار داره چندسال دیگه بیاییم شمال فعلا دارم مقاومت میکنم 😁😁

من شهرهودمو بيشتر دوست دارم اما شمالم دوست دارم ك موندگار شدم😂😂

ان شاالله هرجا خيرتون باشه همونجا ادامه بديد

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

@شوره    

مامان خانم صبور و مهربون و دوست داشتنی 😍🌹

به نیابت شما و هدیه به روح مطهر باب الحوائج امام موسی کاظم (ع) دعای یستشیر خوندم، ان شاالله حاجت روا بخیر و مصلحت بشید و زایمان راحت و سلامتی داشته باشید و فرشته ی نازنینت رو سلامت در آغوش بگیری 😍🤲

التماس دعا فرشته ی زمینی 🤲⁦❤️⁩😘

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
سلام‌. سقط چرا آخه ؟  عزیزم من تا حالا تو این گروه چند بار اینو برای مادرایی مثل شما نوشتم . ن ...

نمیدونم این دکترها که می‌شناسید امید که نمیدن 

من و شوهرم هم دقیقا همین حال داریم،ولی من به روی خودم نمیارم

توکل به خدا میکنم امیدورام ناامیدم نکنه

قربونت برم مرسی عزیزم یعنی این ۹ ماه نگرفته بخاطر مورفولوژی نیست؟ ۱ درصد و ۲ درصد بود  پس یعن ...

خواهش میکنم❤

نه من اصلا منظورم این نیست که پس مشکل از شماست منظورم اینه که روال همه دکترا و مراکز ناباروری اینه که تا چند ماه اقدام طبیعی و پیشنهاد میدن بعد میرن سراغ دیگر مراحل مث دارو درمانی، آی یو آی و در نهااایت آی وی اف

مشکل مورفو هم بنظرم مشکل کوچیکی نیست چون خودمم درگیرش بودم ، قابل درمان با دارو هم آنچنان نیست چون خودمون امتحان کردیم و نتیجه چشم گیری ندیدیم...ولی با این حال که خودم اونهمه دوندگی و گرفتاری و اونهمه آی یو آی و آی وی اف کردم تا باردار شدم اما شش ماه بعد از تولد بچه اولم دوباره باردار شدم و اینبار طبیعی بوده با همون شرایط قبل و مورفوی پایین و پلی کیستیک بودن خودم...

انگار استرس و اضطراب بارداری هم تاثیر داره...به هر حال ما از حکمت خدا سر در نمیاریم😊

انشاالله شما هم بدون دوا دکتر مامان بشی و خدا با یه بارداری طبیعی سورپرایزت کنه🙏🙏🙏

چیشد گلم رفتی دکتر؟

سلام گلم رفتم ساک حاملگی رو با کیسه زرده تشخیص داد و گفت دو هفته دیگه بیا برای سونوی تشکیل قلب یه ساک بیشتر نبود خدا رو شکر گفت استراحتت رو بیشتر بکن و به جای شیاف آمپول پروژسترون داد روزی دوتا ان شاالله تا دو هفته دیگه که برای تشکیل قلب برم ،ممنونم که به فکر بودی عزیزم    

زیباترین زخمی که در دنیا خوردم زخم سزارین بود دردناک و پر از احساس ناب مادرانه   
سلام بچه ها  جواب ازمایشم رو گرفتم  عدد بتا ۲۱۲ عه  کم نیست ؟ روز ۱۴ ام 😢

سلام عزیزم نه اصلا کم نیست برا روز ۱۴ خیلیم خوبه مهم اینه که دو روز بعد تقربا دو برابر بشه...

من روز ۱۴ بتام ۸۷۳ بود یعنی هر قل میشد دویست و خورده ای برا تو هم تقریبا همونه کجاش کمه...

دیدی هممون بهت گفتیم انقدر ناامید نباش گرید بی هم خیلی خوبه...خدا جواب دعاهات و داد😊

خیلی مبارکت باشه زینب جان انشاالله ۸ ماه دیگه با خوشی و سلامتی بغلش کنی و لذتش و ببری خداروشکررررر🙏🙏😍😍

سلام عزیزم نه اصلا کم نیست برا روز ۱۴ خیلیم خوبه مهم اینه که دو روز بعد تقربا دو برابر بشه... من رو ...

ممنون عزیز دلم خدا پسراتو نگه داره 

عزیزم جنینامم سه روزه بوده زی زی جان ❤️

خدا برام سنگ تموم گذاشت خیلی ازش ممنونم 

دعا کن پس فردام جواب ازمایشم خوب باشه به امید خدا