2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045696 بازدید | 684478 پست
انشالله به زودی دامن شما سبز بشه عزیزم

مممنونم عزیزم این ماه انتقال دارم برام دعا کن

فرشته آسمانی من امیدوارانه منتظر آمدنت هستم..........اگر تمام دنیا بگویند نمی شود فقط کافیست خدا بخواهد 💚                   برای مادر شدنم ی صلوات میفرستی 😔

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها صبحتوت بخیر

بچه ها میشه با دلای مهربونتون دعام کنید امروز میرم سونو ضخامتم اوکی باشه و سیکلم کنسل نشه خیلی محتاج دعاتونم بخدا انقد دارو خوردم بدنم کشش نداره طاقت اینو ندارم دکتر بم بگه ضخامتم بالا نرفته و سیکلم کنسله انقد که دارو خوردمو و امپول زدم ...نیاز به دعاهاتون دارم تروخدا دعام کنید که امروز دکتر بهم بگه همچی خوبه و میتونم انتقال بدم😔

استرس که نمیشه گفت ندارم 😃 همسرم الان میگفت دوقلو باشه چی جای شوهر تو بود چیکار میکرد یهووو شنید ...

من فک میکنم برات دوقلو باشه 😅چون بی بی ات زود نشون داد

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
منم باشوره جون بود انتقال اولم ولی منفی شدم 

عزیز دلم  از حکمت خدا ما سر در نمیاریم خدا پاداش صبرتو با دوتا فنچ داده 😍😍ای جانم 

حالت خوبه ؟چیکارا میکنی این روزها ؟از علائم چ خبر😩😩

عزیز دلم  از حکمت خدا ما سر در نمیاریم خدا پاداش صبرتو با دوتا فنچ داده 😍😍ای جانم  حالت ...

اره دقیقا همینطوره کوثرجان .من همیشه میگم هیچ کار خدا بدون حکمت نیست ،والا سلامتی منم سه چهارروزه اومدم شمال خسته شده بودم از خونه نشستن و یچیز دیگم فهمیدم که به خونم ویار دارم 😑😑🙄چهارروز حالم خیلی بهتره 😁😁 توچطوری ؟تهووع داری؟

شوره عزیزم مبارکت باشه خیلی حس خوبیه واقعان این همه انتظار فنچت تو بغلت بیاد 🥺🥺اون لحظه مارو فرامو ...

ممنون عزیزم ان شالله قسمت دوستای گلم 

ان شالله منتظرها با خبر بارداری بیان. باردارها فرزندشونو صحیح و سالم بیارن خونه

خدایا شکرت
عزیزم من نزدیک به یک سال اقدام طبیعی با مصرف کلومیفن و لتروزول داشتم و باردار نشدم... تا اینکه رفتم ...

قربونت برم مرسی عزیزم

یعنی این ۹ ماه نگرفته بخاطر مورفولوژی نیست؟ ۱ درصد و ۲ درصد بود 

پس یعنی بازم اشکال از منه که نمیگیره؟

تو بزرگترین مشکلها خدا پشتمه
سلام به همگی ظهر میرم سونو قلب،محتاج دعام توی دعاهای نماز ظهرتون منم یادتون نره🙏🙏🙏

سلام عزيزم انشالله که بری قشنگترین آهنگ زندگیت رو بشنوی 

انشالله قلب نی نی قشنگت تشکیل شده 

ما هم برات دعا میکنیم گ🤲🤲🤲😍😍😍

والا من از دکتر پرسیدم ماهی میگن جیوه داره چیکار کنم نخورم گفتش ماهی خیلی خوبه فقط پرورشی بخور دریای ...

کلا تنها ماهی که تو بارداری مجاز هست سالمون یا قزل آلا هست

چون بقیه یه ماده ای بنام مرکوری دارن 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️