2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045709 بازدید | 684480 پست
آره میرفتم اصلا بخاطر همون بود سه قلو شدن بچه ها دیگه...خدا منو نمونه قرار داد برا اونایی که هی میتر ...

چقد عالی انقد ریلکسی 

من اصلا از خونه بیرون نرفتم رانندگی ام که هیچ الان فردا میخپام برم ازمایش میگم خودم نشینم همسرم بیاد ببرتم 

من از خدا این روزا فقط ارامش میخوام از خوشحالی خیلی خوابم کم شده باورت میشه زی زی،?🥺

خانمها قرص فرتیل سی ام که روزی سه تا برای ضخامت اندومتر رحم هست توی پریودی میشه مصرف کرد یا باید بزا ...

سلام گلم میشه بخور موردی نداره.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

آره میرفتم اصلا بخاطر همون بود سه قلو شدن بچه ها دیگه...خدا منو نمونه قرار داد برا اونایی که هی میتر ...

اخی عزیزم چه جالب.منم انتقال بدم خیلی رعایت میکنم البته لازم تعادل خوبه.نه سفت و سخت نه خیلی بی احتیاط.

الان شما چند تا نی نی داری با چه گریدهایی.

خیلی خوبه ایمانت قوبه منم دعا کن

الهی توکل به تو 
چقد عالی انقد ریلکسی  من اصلا از خونه بیرون نرفتم رانندگی ام که هیچ الان فردا میخپام برم ازمای ...

آره عزیزجان چرا باورم نشه حق داری،، واقعا حس خوب و وصف ناپذیریه...

من روز ۱۴ که رفتم آز اصلا به شوهرم نگفتم دارم میرم،، جوابشم گفتم به آزمایشگاه تو سایتشون بزنن که اینترنتی بگیرم وقتی جواب و از تو گوشیم دیدم باورم نمیشد هی صفحه رو بالا پایین میکردم ببینم توهمه یا نه...

مثلا با خودم قرار گذاشتم که به شوهرم تا فردا که میبینمش نگم اما دلم طاقت نیاورد و زنگیدم بهش با گریه گفتم جواب مثبته

بعدم پاشدم آرایش کردم سه کورس ماشین گرفتم رفتم خونه مامانم که به اونام بگم🙈

ولی الکی بهشون گفتم دو روزه فهمیدم باردارم که یهو نگن دختره چه هول بود همون لحظه اومد به ما گفت😂😂😂

آخه اونا از قضیه میکرو نه چیزی میدونستن نه میدونن الان...

انشاالله خودت فردا وقتی جواب آزت و ببینی با همه وجودت این شادی و حال خوب و لمس میکنی😍😍😍

همه روزا یه طرف روز آزمایش یه طرف دیگست😊😉

توکل به خدا ببینم چی میشه من زمان انتقال 73 کیلو بودم الان شدم 75،76 😐😐😐 البته دکتر گفت ماهی تا ...

من ۱۳ کیلو اضافه کردم. دکترم گفت تا ۲۰ مجازی نهایت. ولی اگر یک‌ ماه یکم بیشتر اضافه میکردم اخمش شروع میشد😂

خداياشكرت....❤️ 
خانمها قرص فرتیل سی ام که روزی سه تا برای ضخامت اندومتر رحم هست توی پریودی میشه مصرف کرد یا باید بزا ...

عزیز من تو دوران پریودی هم میخوردم اصلا قطع نکردم تا روز انتقال...

اخی عزیزم چه جالب.منم انتقال بدم خیلی رعایت میکنم البته لازم تعادل خوبه.نه سفت و سخت نه خیلی بی احتی ...

عزیزم من سه روز اول و رعایت کردم ولی بعدش به زندگی عادیم برگشتم غذا میپختم ظرفارم شوهرم میشست اما تو اون دو هفته تمیز کاری اصلا نکردم...بله تا جایی که میتونی جانب احتیاط و رعایت کن

من از بارداری اولم فقط یه بچه دارم مجبور شدم به دلایلی دوتا از اون سه قل رو ریداکت کنم یکی و توی ۱۲ هفته و یکی هم توی ۲۰ هفته...

الان فقط یه بچه ۱۳ ماهه دارم..‌.

البته الان بازم باردارم😊

گرید سه تا جنینمم که برام انتقال دادن یکیش ab بود و دوتاش گرید b بودن و پنج روزه یا بلاست...

انشاالله به سلامتی انتقال بدی و با همین انتقالت صاحب دوتا کوچولوی ناز بشی 

اخی عزیزم چقد ذوق داشتی بدتر از من🥰🥰ان شالله خدا کمکم کنه دعا کن

آره ولی خوب ادای بیخیالارو در میاوردم باید بهم اسکار میدادن تو فیلم بازی کردن😁

تو که مثبتی اصلا استرس نداشته باشیا

همه ما اینجا دعاگوت هستیم زینب جان انشاالله فردا با خبر خوب میای😍🙏🙏

آره ولی خوب ادای بیخیالارو در میاوردم باید بهم اسکار میدادن تو فیلم بازی کردن😁 تو که مثبتی اصلا اس ...

استرس که نمیشه گفت ندارم 😃

همسرم الان میگفت دوقلو باشه چی

جای شوهر تو بود چیکار میکرد یهووو شنید سه تاس😶

قربونتون برم دعای شما در حقم اجابت شد

عزیزم من نتیجه گرفتم میگن مرکز خوبیه البته من کلا با سیستم اتلاف وقت بیمارشون مشکل دارم بارها هم اعت ...

عزیزم شما با کدوم دکتر نتیجه گرفتی جسارتا مشکلتون چی بود 

فرشته آسمانی من امیدوارانه منتظر آمدنت هستم..........اگر تمام دنیا بگویند نمی شود فقط کافیست خدا بخواهد 💚                   برای مادر شدنم ی صلوات میفرستی 😔
سلام عزیزم با دکتر نبوی مشکلی نداشتیم 

منم مام میرم بیمار علی رضایی هستم همسرم مشکل داره 

فرشته آسمانی من امیدوارانه منتظر آمدنت هستم..........اگر تمام دنیا بگویند نمی شود فقط کافیست خدا بخواهد 💚                   برای مادر شدنم ی صلوات میفرستی 😔