2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
سونو قلبيااااا داره موعدشون نزديك ميشه نه؟؟؟ كوثر مهرواره انتظار ملينا رقيه ان شالله همتون بري ...

مرسی عزیزم😘 من یک‌مرداد سونو دارم‌خیلی هم‌استرس دارم آخه بر عکس‌بقیه‌بچه ها من‌ تقریبا هیچ‌ علائمی‌ ندارم.. آره واقعا ایشالا این‌مرحله هم‌بخیر‌ بگذره بریم‌ واسه استرسای بعدی😅

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام بچه ها تو رو خدا هر کی مشکل ضخامت اندومتر داره بیاد بگه چکار کرده خسته شدم از بس تو سیکل انتقال قرار میگیرم و کنسل میشه تو رو خدا هر کسی درد منو داره بیاد باهام حرف بزن 

یه روزی تو کوچه ما هم عروسی میشه 
سلام کوثر جان الان دیدم ک جواب تستت مثبت شده خیلی خیلی تبریک میگم ان شاءالله بارداری خوب و لذت بخشی ...

سلام عزیز دلم فدات بشم انشاالله تو همین شبها و روزهای عزیز 

دامنت سبز بشه خوشحالی قسمت همه منتظرها ❤️🤲

سلام بچه ها مت دو روزه میگرن شدبد پیدا کردم تاثیر آمپولا بود.

خدا واسه کسی نیاره نمیتونستم راه برم یا سرم خم کنم یاغذا بخورم ژلوفن خوردم کمی بهتر شدم.

خدا خودش رحم کنه  از دست این دا وها  

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
من دوهفته پیش انتقال دادم منفی شد. بلاست ۵روزه.هچینگ انجام داد.جنینام همه کیفیت bهستن. ان شاءالله ...

خیلی متاسف شدم بابت انتقال منفی انشاالله خدا ب حق این شب عزیز دل همه منتظرارو شاد کنه و دامن همگی سبز بشه و مامان بشن.و شما هم این انتقالتون مثبت میشه و دلتون شاد. 

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.

سلام عشقا عیدتون مبارک باشه انشالله حاجت روایی همه زیر سایه پنج تن آل عبا

من دیروز رفتم سونو قلب 🥺🥺بهم گفتن قلبش تشکیل شده ولی صداشو نشنیدم انقدر مرکز شلوغ بود ولی خداروشاکرم آرزو میکنم این لحظه ها رو قسمت همه 🤲🤲

الان دیگه نباید مرکز برم قراره باز 9 مرداد برم سونو برم پیش دکتری که تو شهر خودم هست امیدوارم بزودی صدای قلبشو بشنوم دلم اروم بشه صدای قشنگشو 🤲

مرسی عزیزم لطف کردین خدا اون دکتر عوضی رو لعنت کنه که بهم گفت برو ۴ ماه دیگه بیا من نزدیک به یساله ...

عزیزم من نزدیک به یک سال اقدام طبیعی با مصرف کلومیفن و لتروزول داشتم و باردار نشدم... تا اینکه رفتم مرکز ناباروری شهرستانمون و اونجا هم باز 2 ماه آمپول مصرف کردم و شوهرم هم دارو و امپول داشت که با اینا بارداری پوچ داشتم

بعدشم 4بار آی یو آی کردم بازم باردار نشدم... رفتیم سراغ آی وی اف،، دوبار انتقال دادم و نشد

بیخیال اونجا شدیم و رفتیم رویان... همسرم آز اسپرم داد و تازه اونجا فهمیدن که مورفولوژی سالمش 2% و تحرک اسپرمشم که از قبل میدونستیم کمه... مشاوره ای که تو رویان بهمون دادن این بود که مشکل مورفو چیزی نیست که بهش بگن ناباروری و طرف نتونه بچه دار بشه و از اونهمهههه اسپرمی که همسرم داره همون 2%هم موجب باروری من میشه به طور طبیعی

گفتم من 4 بار آی یو آی کردم آی وی اف هم کردم نشده بعد شما میگی طبیعی میشه!!!!!!!!!!!! 

با همه این حرفا گفت برو خونت ماه بعد بیا برای کارای پانکچر و... 

تو اون یک ماه همسرم داروی تقویتی ال کارنتین خورد، یخ درمانی کرد و یه پودر بود دست ساز که برای تقویت اسپرم بود و از یه اورولوژیست میخرید اونم خورد، هر روز کاسنی و انواع ویتامین‌ها و می‌خورد اما وقتی رفتیم رویان مورفوش از 2%شد 3% سالم همین یعنی عملا تغییر چندانی نکرد... 

میخوام بگم از داروهای تقویتی برای آقایون توقع معجزه نداشته باش و فکر نکن چیزی و از دست دادی چون درسته خیلی‌هاشون روی تعداد اسپرم و دی اف آی اسپرم و تحرک تاثیر خوبی دارن ولی من تا حالا ندیدم خیلی تاثیر چشم گیری روی مورفولوژی داشته باشن...2% با 3% خیلی توفیر نداره

بنابراین خودتو ناراحت نکن همین که الانم متوجه شدی باز خوبه انشاالله از این به بعد برات همه چی خوب و رو دور تند پیش بره... ما که اگه رویان نمی‌رفتیم بعد دوسال، تا ده َسال بعدم متوجه مورفو نمی‌شدیم،، دلمون خوش بود مرکز ناباروری خصوصی میریم...

ان‌شاالله موفق باشی و بدون دوا دکتر و طبیعی دامنت سبز بشه توکلت بخدا باشه😊🤲🤲🙏🙏

خیلی متاسف شدم بابت انتقال منفی انشاالله خدا ب حق این شب عزیز دل همه منتظرارو شاد کنه و دامن همگی سب ...

ان شاءالله عزیزم. خدا صداتو بشنوه امشب  

پسرم رفته مهد اینقدر در مورد خواهرش صحبت کرده رفتم دنبالش مربی میگه چندماهتونه  باورشون نمیشه خبری نیست  

حالا ان شاءالله خبری بشه

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام به همگی من امروز رفتم سونو .دوتا نی نی دارم قلبشونم تشکیل شده خداروشکر😍😍💖انشاالله روزی همه د ...

سلام عزیزم چقدر خوشحال شدم برات خدا حفظشون کنه 🤲

انشالله بسلامت بغلشون بگیری الهی آمین 

ان شاءالله عزیزم. خدا صداتو بشنوه امشب     پسرم رفته مهد اینقدر در مورد خواهرش صحبت کرده ...

انشاالله بحق آبروی حضرت زهرا اینبار باردار میشی عزیزم و پسرت همونطور از خواهرش تعریف میکنه و خوشحالی میکنه.

برای حاجت دلم ی صلوات میفرستین.