عزیزم من نزدیک به یک سال اقدام طبیعی با مصرف کلومیفن و لتروزول داشتم و باردار نشدم... تا اینکه رفتم مرکز ناباروری شهرستانمون و اونجا هم باز 2 ماه آمپول مصرف کردم و شوهرم هم دارو و امپول داشت که با اینا بارداری پوچ داشتم
بعدشم 4بار آی یو آی کردم بازم باردار نشدم... رفتیم سراغ آی وی اف،، دوبار انتقال دادم و نشد
بیخیال اونجا شدیم و رفتیم رویان... همسرم آز اسپرم داد و تازه اونجا فهمیدن که مورفولوژی سالمش 2% و تحرک اسپرمشم که از قبل میدونستیم کمه... مشاوره ای که تو رویان بهمون دادن این بود که مشکل مورفو چیزی نیست که بهش بگن ناباروری و طرف نتونه بچه دار بشه و از اونهمهههه اسپرمی که همسرم داره همون 2%هم موجب باروری من میشه به طور طبیعی
گفتم من 4 بار آی یو آی کردم آی وی اف هم کردم نشده بعد شما میگی طبیعی میشه!!!!!!!!!!!!
با همه این حرفا گفت برو خونت ماه بعد بیا برای کارای پانکچر و...
تو اون یک ماه همسرم داروی تقویتی ال کارنتین خورد، یخ درمانی کرد و یه پودر بود دست ساز که برای تقویت اسپرم بود و از یه اورولوژیست میخرید اونم خورد، هر روز کاسنی و انواع ویتامینها و میخورد اما وقتی رفتیم رویان مورفوش از 2%شد 3% سالم همین یعنی عملا تغییر چندانی نکرد...
میخوام بگم از داروهای تقویتی برای آقایون توقع معجزه نداشته باش و فکر نکن چیزی و از دست دادی چون درسته خیلیهاشون روی تعداد اسپرم و دی اف آی اسپرم و تحرک تاثیر خوبی دارن ولی من تا حالا ندیدم خیلی تاثیر چشم گیری روی مورفولوژی داشته باشن...2% با 3% خیلی توفیر نداره
بنابراین خودتو ناراحت نکن همین که الانم متوجه شدی باز خوبه انشاالله از این به بعد برات همه چی خوب و رو دور تند پیش بره... ما که اگه رویان نمیرفتیم بعد دوسال، تا ده َسال بعدم متوجه مورفو نمیشدیم،، دلمون خوش بود مرکز ناباروری خصوصی میریم...
انشاالله موفق باشی و بدون دوا دکتر و طبیعی دامنت سبز بشه توکلت بخدا باشه😊🤲🤲🙏🙏