2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045851 بازدید | 684485 پست
نسرین جان واقعاا بتا بالا میره بی بی نشون نمیده دگ؟

آره گلم کم رنگ نشون میده مثل یه هاله بی بی چک برای روزای اول لانه گزینی بچه های دیگه هم امتحان کردن دیدن هاله داده و کم رنگ بعد آزمایش دادن دیدن بتا بالا بوده 

سلام دوستان میشه منو توی تاپیکتون بپذیرید.گروه واتس اپ ندارین؟خیلی سخته اینجا سر زدن و نوشتن.کسی بود ...

سلام قند عسل خوش اومدی 

همین تاپیک و داریم و آنا جان یه پیج اینستا هم دارن 

با گرید بی سی مادر شدن توکل کن به خدا و نگران نباش 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزززیزم😂😂😂سه ماه سوم چون سنگین تر میشی بیشتر بهت فشار میاد من شبا موقع خواب هم نفس کم میاوردم زیر ...

توکل به خدا ببینم چی میشه من زمان انتقال 73 کیلو بودم الان شدم 75،76 😐😐😐

البته دکتر گفت ماهی تا دو کیلو میتونی افزایش داشته باشی 

اخه فک کنم از الان زود باشه من خودم  بعد غذا تو گرما ب نفس نفس میوفتم

اکرم جان همچنان سینه درد داری؟ 

من آنقدر سینه هام درد میکنه علی الخصوص نوک سینم که اصلا نمیتونم سوتین ببندم 

بعد انگار ورم کرده 

توکل به خدا ببینم چی میشه من زمان انتقال 73 کیلو بودم الان شدم 75،76 😐😐😐 البته دکتر گفت ماهی تا ...

قدت چنده نسرين جون؟

من تو تصورم ى خانوم قد بلند لاغر ميومدى😂😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
طبیعیه هم‌بیبی چکا فرق داره هم غلظت ادرارت اصلا نگران نباش. شایدم‌همونطور‌که نسرین جان میگه بتات خیل ...

الان دوباره دوتا زدم پررنگ بود 

دگ شوهرم عمرا بی بی بخره🥴🥴🥴

صبح جمعه فرسادمش پی بی بی چک

منم‌ابن سینا بودم‌ دقیق حساب نکردم‌ ولی زیر ۲۰ تومن شد هزینم. که بیمه بیشتر از نصفش رو برمیگردونه.

نسرین جان همسرم رقت بی بی گرفت مارک همون مدیکور ولی از این مدل جدیداش که یکم کوچیکتره 

خلاصه دوتا زدم پررنگ شد 

❤️

قدت چنده نسرين جون؟ من تو تصورم ى خانوم قد بلند لاغر ميومدى😂😂

دورت بگردم سایزم 38 بود 

قدم 165 وزن 58 کیلو از مهرماه تا الان این همه وزن اضافه کردم 🙈🙈🙈

از بس ویتامین خوردم و دارو مصرف کردم 

من بعد پانکچر اولم تو رویان و انتقالم که منفی شدم تو یک ماه حدودا 12 کیلو کم کردم ولی مجددا رفتم تو سیکل افزایش پیدا کرد

لاغر بودم یادش بخیر 

الان هیچ کدوم از لباسام تنم نمیشه شلوارها از زانو به بالا نمیره 😁😁😁

اره عزیزم.صب خونریزی داشتم تیره رنگ.ولی الان خوبم یکم لک بینی دارم.

من فكر كنم اين خونريزى ها هماتومت رو دفع كرده ان شاالله

چون منم ك دفع كردم دوبار اينجورى بودم

اولش خونريزي بود و بارهاى بعدى لك سياه و لخته هاى كوچيك و خشك

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دورت بگردم سایزم 38 بود  قدم 165 وزن 58 کیلو از مهرماه تا الان این همه وزن اضافه کردم 🙈🙈🙈 ...

عیب نداره میارزه نسرین جان 

دوقلوهات میاد انقد میدوئی ذنبالشون میرسی ب سایز قبل😃

خواهر من سه تا داره اصلا نمیدونه کی شب شد ☺️