2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046031 بازدید | 684497 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

فعالیتی نمیکنم گلم  خیلی سخته چیکا جون الان این بعدا چی می‌شود 😄😄 نیاز به تنفس مصنوعی دهان ...

عزززیزم😂😂😂سه ماه سوم چون سنگین تر میشی بیشتر بهت فشار میاد من شبا موقع خواب هم نفس کم میاوردم زیر سرم یه بالش اضافی میذاشتم یکم شیب سرم بیشتر بشه. دیگه مامان شدنه و دردسراش😍

خداياشكرت....❤️ 
من دوهفته بعدازآزمایش که رفتم دکترسونوکردوپرسیدم قلبش تشکیل شده گفت بله وراجب هفته حرفی نزدفقط پرسید ...

اهان ممنون عزیزم از پاسخ‌گویی ات. از من هیچی نپرسید فقط پرسید تهوع و اینا هم داری که گفتم آره. بعد واسه هفته بعد گف سونو بشم

مممون عزیزم از راهنمایت حتما فردا صبح میرم تست میدم بیست و چهار ساعت از آزمایش اولم گذشته

مگه ديروز آز ندادى؟

فردا ميشه ٤٨ ساعت

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستان میشه منو توی تاپیکتون بپذیرید.گروه واتس اپ ندارین؟خیلی سخته اینجا سر زدن و نوشتن.کسی بود ...

عزيزم خوش اومدى

وات سپ نداريم جون اينجورى راحتتريم ى جورايي

بله هم كريد سى داشتيم هم بى

من خودم جنينم گريد بى بود

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچها شما ماهی میخورین ناهار ماهی گذاشتم قزل آلا گوشت قرمزه بنظرتون بخورم؟؟ چون میگن جیوه داره دکترم ...

تا اونجایی که میدونم قزل پرورشیه و جیوه نداره. بخور نوش جونت. اخ که منم چقدر دلم ماهی میخواد

بچه ها میگو اصلا نباید بخورید

و همینطور ماهی های بزرگ مثه کوسه و شمشیر ماهی

به جز قزل الای پرورشی یه مدل قزل ٱلای دریایی هم هست ک شکلش متفاوته و سایزش بزرگه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دیروز هشت صبح تا امروز هشت صبح میشه 24 ساعت تا فردا 8 صبح میشه 48 ساعت درسته ?

آره عزيزم

دو روز بعد بايد تكرار كنى ك ميشه فردا