2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045702 بازدید | 684478 پست
مطمئنى پرورشى جيوه نداره دريايي داره؟؟🤔🤔 پس چرا من فكر ميكردم ماهى پرورشى جيوه داره و همش درصدد ب ...

نه دیگه ٱب دریا جیوه داره

ماهی قزل ٱلا و سالمون پرورشی مجازیم مصرف کنیم

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خب خداروشکر  انشالله که خوش باشی گلم  پس حسابی الان کنارشون حوش بگذرون که رفتن اذیت نشی& ...

قربونت عزیزم اره حسابی از بودنشون استفاده میکنم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
دوستان من نفسم خیلی میگیره در واقع به سختی نفس میکشم  چندتا مطلب خوندم دیدم میگن طبیعی ولی راه ...

ببین گرمت میشه بدتر نمیشی ؟

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
نگرانی نداره عزیزم به همه ی ماگفتن که آزمایشتون روتکرارکنین،اینقدراسترس نداشته باش نگهشون داربرای مر ...

درست میگید ولی چون یکبار بتام افت کرد نگران شدم فردا صبح میرم آزمایش میدم ممنونم از محبتت❤

سلام بچه ها  ی سوال میپرسم دعوام نکنین  بی بی چک من دیروز خیلی پررنگ بود امروز ولی کمرنگ ...

بیین اصلا اهمیت نده من یبار از یه نمونه ادرار  ۳ تا بیبی چک همزمان زدم همشم مدیکور بود. هر کدوم یه رنگ شد. یکیش خیلی کمرنگ یکیش متوسط‌ یکیشم پرنگ😁 

😳😳😳😐😐😐 عزیزم فکر میکنم اکثرمون بهت گفتیم که باید دو سه روز دیگه مجدد تکرار کنی آزمایشو چون رو ...

عزیزم دکترم بی بی چک و دید گفت دوازدهم برو تست بتا بده من اصلا بدون اجازه ایشون کاری نمیکنم به هر حال آدم تو این پروسه استرس میگیره نگران میشه علی الخصوص که سابقه ی افت بتا دارم یکم رو منطقم تاثیر گذاشته ممنونم از کمک و راهنمایت❤🌹🌹

باشه.پس امپول آنوکسامم بزنم دیگه؟

من ب محض خونريزى و لكه بينى بهم گفتن انوكسارو قطع كنم

اسپرين نداشتم

اكثر بچه ها هم همينطور

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم دکترم بی بی چک و دید گفت دوازدهم برو تست بتا بده من اصلا بدون اجازه ایشون کاری نمیکنم به هر حا ...

بتات براى روز ١٢ خيلى هم خوب بود 

منتها روند همه دكترا اينه ك ميگن تكرار كن

ازمايشگاه ب من گفت براى اى وى اف ازمايش اول اصلا مثبت بودن براش معنا نداره

تا تكرار نشه و روند رشد رو نبينن دكترها اون ازمايش براشون پذيرفته شده نيست

پس نگران نباش و برو فردا از بده

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم