2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
خداروشکر بهتری  من الان نزدیک یک ماه شایدم بیشتر این درد رو دارم دارم تحمل میکنم  سعی کن ...

منم کلا چندساله معده درد دارم ولی یهو میگیره اینجوری نیست دائم درد داشته باشم نزدیک دوماه بود در نگرفته بود دیروز یهو گرفت .نبات نمیخورم ولی موقع معده درد میخورم ارومم میکنه 

مبارکه گلم .ان شاالله که داغش نبینی .تقریبا چقد هزینه کردی و انتقال چندم بود و برات چه کارهایی کردن ...

ممنون عزیزم ❤ با پول دارو ویزیتها و .... تقریبا سی تومن شد انتقال سومم بود ولی مام انتقال اولم بود کار خاصیم نکردم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نمیدونم والا. شما هفته چند قلبش تشکیل شد؟ هفته براساس سونو بود؟

من دوهفته بعدازآزمایش که رفتم دکترسونوکردوپرسیدم قلبش تشکیل شده گفت بله وراجب هفته حرفی نزدفقط پرسیدروزانتقالم چه تاریخی بوده وبراساس اون سونوغربالگری روتاریخ زدبرای ۳۰مرداد

نه عزیزم به جنین نمیرسه فقط باید حتما سزارین بشی تا وقتی جنین داخل ساک حاملگی هست این ویروس ها و عفو ...

مرسى گلم💚💖

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
منم دیروز انتقال دادم 😍😍😍انتقال که بخیر بگذره... چقد سخته ادم فقط دراز کش باشه.. تو این سه چهاررو ...

انشاالله که جنینات محکم بچسبن بهت وتانه ماهه دیگه ولت نکنن،کاش سه چهارروزبودعزیزم من الان ۴۰روزه که بیشتردرازکشیده ام 😥ولی به خاطر بچه تحمل میکنم انشاالله بابه دنیااومدنشون همه ی سختی هایی که کشیدم روفراموش میکنیم

سلام روز جان داروهایی که من گفتم رو تماما دکتر مصطفایی دادن من هیچ ویتامینی رو سرخود نگرفتم 

چیا داده بود بهت ؟

اینجاهیچی نمیدن‌دکترا فقط یه مکمل غذایی که اونم‌ براشون فرقی نمیکنه از کی بخوری مثلابه مدت همون دو هفته‌که‌ داروهای پانکچر رو‌ مصرف میکنی همین‌ 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
من کلا از تهران اومدم گلم رشت میرم  اکرم جان غرب تهران میره سرچ کن دکتر خوب پیدا میشه

نسرین جون الان رفتم دستشویی باقیمونده شیافم وبشورم.دیدم کلی خون قهوه ای سوخته اومد.چون تازه شیاف گذاشتم بعدازظهر میدم دوتا آمپول میزنم.فقط یه سوال داشتم میگم آمپول آنوکسا رونیازنیست قطع کنم؟امروزم جمعس مرکزنیستن بپرسم

من هر دو رو خوردم دکتر بهم داده بود مشکلی هم نداشت عزيزم بله خارجی 

میشه همه مکملهایی که مصطفایی داده‌بود رو‌بگی‌ عزیزم‌

این‌پودر راحت پیدا میشه‌یا‌کمیابه‌ ؟قیمتش‌چند‌بود ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
دوستان دکترم الان دایرکت و جواب آزمایش و دید گفت 48 ساعت بعد تست بتا رو تکرار کن خیلی نگرانم😔😔😔 ج ...

نگرانی نداره عزیزم به همه ی ماگفتن که آزمایشتون روتکرارکنین،اینقدراسترس نداشته باش نگهشون داربرای مراحل بالاتر😉😉

نمی‌دونم والا، یکم صبوری کن هفته آینده اگر پریود نشدی برو باز دکتر عزیزم

ممنون عزیزدلم...بارداری امکان نداره

نه؟

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡

بچها شما ماهی میخورین ناهار ماهی گذاشتم قزل آلا گوشت قرمزه بنظرتون بخورم؟؟

چون میگن جیوه داره دکترم گفت ماهی دریایی نباشه ماهی پرورشی میتونی بخوری الان نمیدونم این دریایی هستش یا پرورشی🤔