2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045715 بازدید | 684482 پست
حتما به دکترت فردا بگو ولی اینو میدونم در صورت داشتن تبخال معمولا باید حتما مادر سزارین بشه ایشالل ...

آره اينو ميدونم

اما الان طى باردارى نگرانم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

واسه شياف گذاشتن ميترسم ويروس همراه شياف وارد واژنم بشه😭😭

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام میترا جان من جواب دادم  گفتم پیاده روی منظم روزانه  خوردن سبزی جات  خواب منظم ...

این پودر خارجیه ؟ برای ذخیره پایینه ؟ اوابوست بخوریم اینم‌بخوریم اشکال نداره ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
فدات شم کار خاصی نکردم عزیزم فقط اندفعه بی خیالتر شپبودن سه تا جنین پنج روز دکتر نبوی مرکز مام انتقا ...

مبارکه گلم .ان شاالله که داغش نبینی .تقریبا چقد هزینه کردی و انتقال چندم بود و برات چه کارهایی کردن .

سلام دوستان بچه ها من سال اول ازدواجم مبتلا ب تبخال تناسلي شدم و تا حالا سالى يكى دوبار تبخالم عود ...

نه عزیزم به جنین نمیرسه فقط باید حتما سزارین بشی تا وقتی جنین داخل ساک حاملگی هست این ویروس ها و عفونت بهش نمیرسه

سلام آنا جان خداروشکر که دخترتون خوب شده  خانمهای این جا همه دل شکسته هستن واقعا دعاها در حق د ...

فدای قلب مهربونت مرسی عزیزم خدا تودلیتو برات نگهداره عزیزم 💗💗

خدایا سپاسگزارم خدایا شکرت
سلام دوستان بچه ها من سال اول ازدواجم مبتلا ب تبخال تناسلي شدم و تا حالا سالى يكى دوبار تبخالم عود ...

سلام فریناز عزیز. من دیشب داشتم در همین مورد مقاله میخوندم 

اولین نکته این بود که به هیچ عنوان نمیتونی زایمان طبیعی داشته باشی 

و مورد دوم این بود که این همیشه خواهد ماند در واقع از بین نمیره ولی باید توسط قرص و پماد کنترل کنی 

نه به جنین آسیبی نمیرسونه ولی نباید بزاری باعث عفونت واژن بشه یا اینکه تحریک کنه 

روزی که دکتر بودم خانمی هفته 23،4 بود تبخال زده بود ولی متاسفانه خیلی زیاد بود.حتی تا رون هم سرایت کرده بود دکتر یه آزمایش براش نوشت گفت بعد جواب آزمایش بهت پماد و دارو میدم ولی گفت این ماندگار فقط نباید تحریک بشه 

رابطه جنسی هم اصلا نداشته باش 

پماد بزن و نزار بیشتر از این بشه و اگر دیدی خدای نکرده داره زیاد میشه حتما اطلاع بده به دکترت

دکترا به هیچ‌کس  ویتامینارو ‌نمیدن‌ زیاد اعتقاد ندارن به مکملها اگرم بدن یه مکمل غذایی‌میدن همی ...

سلام روز جان داروهایی که من گفتم رو تماما دکتر مصطفایی دادن من هیچ ویتامینی رو سرخود نگرفتم 

سلام فریناز عزیز. من دیشب داشتم در همین مورد مقاله میخوندم  اولین نکته این بود که به هیچ عنوان ...

سلام نسرين جان

اره اين اطلاعات رو دارم در مورد سزارين و ممنوعيت رابطه جنسى و اينا

مقدارشم ى تاول هست فقط 

اولين بارى ك زدم خيلى زياد شد چون اونم فقط ى تاول بود من فكر كردم جوش هست و بعدش رفتم اپيلاسيون كردم و چون روزنه هاى پوستم بازشد پخش شد و خييييلى نابودم كرد همون ى بار.دورتادور وازن و مقعدم پرررر شده بود 

ك كلى دارو و دكتر كردم خوب شدم

خدا نصيب دشمن آدم هم نكنه واقعا

بعدش سالى يكى دوبار ك ميزنم فقط در حد يك تا چند تاول كوچيكه ك با پماد رفع ميشه

الان فقط نگران انتقالش ب جنين بودم ك مرسى ك آرومم كردين شما و بقيه دوستان

خدا خيرتون بده💖💖💖