2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045856 بازدید | 684486 پست
سلام معجزه جان انشاالله خوب میشی  نگران نباش  داروها و بخوری تبت کنترل بشه بقیه اش نگران ...

عاره واقعااا الان تب ندارم گوشم بشدت درد گرفته جوري كه انگار ميخ كردن داخلش

زدم نت زده ممكنه بخاطر كرونا باشه

بخاطر سردرد باشه

بخاطر تب شديد كه منجر به پارگي پرده گوشم باشه

ولي برام دردش قابل تحمله چون ميدونم ربطي به جنين نداره ولي تب روانيم ميكرد😢

عزیزم انشاءالله هر چه سریعتر بهبودی کامل خودت و خونواده  زن داداشم پارسال کرونا گرفت خیلی نگرا ...

ممنونم عزيز دلم خدا فسقلياااتو برات نگه داره ان شالله ماه ديگه رفتي بگن اصلا سنگي تو صفرا نيست و نياز به عمل نبااااااااشه به اميد خداا

ممنونم از دلگرميت🌹

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

معجزه جون اب هندوانه بخور فداتشم هندوانه رو‌یخچال نذار همین تو محیط خونه بذار ابشو بگیر بخور که مدام ...

عاره خواهرم گفت هندونه و اب سيب يكم مقاومت كردم بخاطر قندم بعد گفتم بجهنم ديگه از ديروز يليوان اب سيب ميخورم يليوان اب هندونه

ولي برنجو نون مثل قبله شايدم كمتر چون از بس اب ميخورم معدم پر ميشه مثلا از ديرو ساعت يك ناهار خوردم

تا يازده كه از مطب اومديم يتيكه نون سنگك خوردم چيز جامد و وعده غذايي نخووده بودم

خدا کنه، آره دیگه بیکارم هی میشینم فکر و خیال میکنم 🙈 ان شاالله همه چیزت نرمال و عالی باشه و این ک ...

آمين😊😘

توخيلي كامل كامل و جامع دعا ميكني توهي دعااااااا كن ما بگيم آمين😍🙏🙏🙏🙏

به اين فكر كن ٦ ماه ديگه شب و روزت خيلي خوشگل بهم ميريزه شيرينه ولي سرويس ميكنه پس نهايت استفاده رو از خواب و استراحتت بكن من خواهرم ماه اخر هي ميگفت بخاااااب بعد دنبال يتايمي فقط بخااابي ميگفتم من حاضرم نخابم فقط سالم بياد تموم بشه اين دوران مزخرف😅

ولي بااينكه خيلي منتظر بودم و جوري از ٤ دي منتظر بودم دكتر تاريخ زايمان بده اخرم٣٩ هفته و چند روز داد قشنگ كلافم كرده بوووود ولي بعدش بشدت كم اوردم ناشكري نكردم ولي واقعاا لذتم برده باشم نه

حالا ان شالله براي شما همه چي خووووووبه ولي همون بيخووووابياش اذيت كنندس براي يسري از ادما

@نسرین_مهر     عزیزم شما میدونی دوستمون باید چیکار کنه؟ کلا دو تا شیاف پروژسترون میزنه ...

من دفعاتی که فقط شیاف داشتم می فتادم به خونریزی یا لکه بینی دکتر میگفت بلافاصله دوتا آمپول تو یه سرنگ بزن 

و بعدش که لکه بینی تموم میشد، میشد یه شیاف یه آمپول 

عاره خواهرم گفت هندونه و اب سيب يكم مقاومت كردم بخاطر قندم بعد گفتم بجهنم ديگه از ديروز يليوان اب سي ...

الهی بمیرم سوپ‌ مقوی درست کن بخور ببین اب نخود معجزه این کرونای لامصبه. نخود‌ خیس کن با پیاز و سیب زمینی و یکم زردچوبه بذار قشششششنگ ۵ ساعت بپزه اخرش نمک بزن. فوق العاده خوب و مقویه

خداياشكرت....❤️ 
سلام سحر جون و دوستان عزیزم که سراغم گرفتین و به فکرم بودین و دعام کردین الان از سونو اومدم خدا بازم ...

خدا خودش شاهد هست که خیلی خیلی خیلی برات خوشحال شدم الهی هزاران مرتبه شکر مامان رقیه عزیز 

انشاءالله تک تک دوستانمون دلمون رو شاد کنن 

الهی شکررررر که قراره همگی مادر بشیم 

عاره خواهرم گفت هندونه و اب سيب يكم مقاومت كردم بخاطر قندم بعد گفتم بجهنم ديگه از ديروز يليوان اب سي ...

معجزه جان پیج سلامت فک رو پیگیر باش همیشه راهکارای خوبی میگه یه آقای دکتر جوان البته فکر کنم شیرازی باشه