2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045511 بازدید | 684471 پست
من دوماه دیگه میرم دوباره برا تخمک کشی و مراحل مجدد ivf از الان چیکارا بکنم که تخمک زیاد و خوبی داش ...

سلام برای کیفیت تخمکت از الان تا دوماه دیگه خیلی کارا میتونی انجام بدی که موثر باشن من واقعا تاثیرات اینایی که میگم و روی تخمکام دیدم... 

از الان هر روز پیاده روی کن آب روزی 8 تا لیوان یا بیشتر بخور.... قرصای تقویتی مث اووابوست، کیوتن، اسیدفولیک، ویتامین دی، ویتامین ای، سی و امگا3 بخور... اگه اووابوست پیدا نکردی میتونی بجاش فرتیل اید و پودر اینوفولیک بخوری...

زیاد بودن فولیکول و تخمکت هم بستگی داره به داروهایی که برای تحریک تخمدان بهت میدن و البته جوابدهیِ تخمدان به داروها،،، داروی خارجی بهتر جواب میده معمولا

بنظرم بیشتر روی کیفیت تخمکت تمرکز کن تا کمیتشون... 

سلام عزیزم فری بتا اچ سی جی free beta hcg جزو ازمایشات غربالگری هست و عجیب نیست😉

سلام مهتاب جون الان که فکر میکنم من اصلا از غربال اول و ندادم چون سه قلو بودن بچه ها با جواب سونو رفتم آزمایشگاه گفتن اساسا نمیگیریم پاشو برو خونتون🙈🙈🙈🙊🙊🙊🤣🤣🤣

سر این دومی هم که کلا نمیدونستم باردارم که برم سونو یا آزمایش

چه با اعتماد به نفس گفتم سر بارداری اولم من دادم😆😆😃😃😁😁

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من دیشب خون دیدم بعدش شد لکه قهوه ای امروز رفتم سونو دکتر گفت کیست داری ک اصلا تو آی وی ...

وااای چه خوب‌ پس‌ اگه‌اینطور باشه یعنی‌شما طبیعی با تخمک‌ خودت باردار‌ شدی خداروشکر😍 نگران‌کیست‌ نباش ایشالا با دارو رفع‌میشه مهم نینیه که سالمه دیگه🥰

خوبی گلی؟ بتا متازون رو زدی؟

سلام عزیزم خوبی گل پسر خوبه؟نه آزمایش گلوکز دادم قندم خیلی بالا بود گفت نمیتونی بزنی.فقط کزاز زدم.فشار قند و دفع پروتئین دیگه چیزی نیست که نداشته باشم.چیکار میکنی خرید کردی

سلام دوستان من دیشب خون دیدم بعدش شد لکه قهوه ای امروز رفتم سونو دکتر گفت کیست داری ک اصلا تو آی وی ...

عزیزم منظورت ساک بارداری هستش؟ من روز ۱۳ انتقال رفتم‌ دکترم سونو کرد تشکیل شده بود 

خداياشكرت....❤️ 
بیمه من تکمیلی دانا هست .من معلم هستم .سونو داپلر چیه

دستگاه سونوشونه که‌سه بعدیه و دقیق تره و سونوش برا همین گرون تره 

دانا رو خبر ندارم بهتره از خود بیمه بپرسی یا تو نت بزنی ببینی نازایی رو پوشش میده 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
یعنی واقعا ۲ ماه و۱۰ روزش بشه دیگه خوب شده؟ زی زی جان خوابش کی درست میشه؟ قطره بهش کولیف ودایمتیکو ...

ماشالله جون اگه زور زدنش با خشکی پوست و جوش صورت اینا هست ممکنه حساسیت پروتئن گاوی باشه. 

خدایا شکرت