دکترا میگن تا 4 ماه کولیک هست ولی اونا دارن حداکثر و میگن معمولا 80%بچه ها تا 10 هفتگی خوب میشن... بچه من که اصلا از این رو به اون رو شد یهو از 2ماه و 10روز به بعد. ..
متاسفانه خوابشون هم به همون کولیک شون وابستس چون اکثر بچه ها شبا کولیک شون تشدید میشه خوابشونم تعطیله،،، باید تا زمانی که دلدردش هست تحمل کنی بعدش کم کم خوابش تنظیم میشه حالا جالبه بچه من روز بیشتر دلدرد داشت شبا ساعت 12 خوابش میومد تا صبح ساعت 6 یا 7 راحت میخوابید... ولی روز مخصوصا بعدازظهرها پدرم و در میاورد🤕😪🥴
زیره و رازیانه و نبات و سعی کن بیشتر از یه وعده در روز بخوری... مثلا اگه آسیابشون کنی میتونی روزی 3 بار یه قاشق بریزی تو آب جوش حل کنی بخوری
شیرت نفخ نداشته باشه برا بچه خیلی خوبه
غصه بغلی شدنش و هم نخور کم کم خوب میشه وقتی دلدردش آروم بگیره دیگه میتونی بذاری رو پات تا بخوابه،،یادمه پسر منم بغل خیلی دوس داشت انگار بهش حس آرامش میداد مخصوصا آغوش مادر و بعضی وقتا پدر😍
راستی من یه چیز خیلی مهم و یادم رفت بپرسم ازت
قنداقش میکنی؟؟ اصلا معجزست این قنداق یعنی من هرچی از خوبیش بگم کمه انقد بچه رو آروم میکنه که نگو،، تایم خوابشونم افزایش میده
یکی از دلایلی که بچه من تا صبح خوب میخوابید قنداق بود کافی بود یه بار این کارو نمیکردم هر 1ساعت بیدار میشد تا صبح من تا4 ماهگی اینکارو میکردم چون بچم دوس داشت اگه نکردی حتما امتحان کن اگه اولش مقاومت کرد یکم تحمل کن کنار میاد...
قنداقش کن بذارش رو پات و بخوابونش البته نه هر وقتیا هرموقع خوابش میاد،، اگه قنداقش کنی تایم بیشتری میخوابه
داروهایی که میدی هم خوبن دیگه فکر نکنم چاره ای داشته باشی جز صبر میدونم خیلی سخته...
من خودم از الان قصه 2/5 ماه اول و که بچه دلدرد داره میخورم🥴🥴🥺🥺