2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045465 بازدید | 684471 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام دوستان من دیشب خون دیدم بعدش شد لکه قهوه ای امروز رفتم سونو دکتر گفت کیست داری ک اصلا تو آی وی ...

مگه اخرین سونوت چند روز قبل از انتقال نبوده؟ چجوری اون موقع متوجه نشدن بارداری؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
سلام عزيزم  دکتر به من فاموتیدین داد گفت بخور و هر هشت ساعت ویتامین ب ۶  که سعی مردم تحمل ...

ممنون عزیزم،من اصلاسابقه معده دردنداشتم ولی سرشب که گلاب به روتون حالت تهوع داشتم وبالاآوردم بعدش چندلقمه شام خوردم وبعدازاون معده درد هی میگیره و ول میکنه

لک بینیم زیاد شد تبدیل شد به خون.چندقطره ریخت تو دستشویی چیکارکنم؟؟؟😫😫😫

عزیزم امپول پروژسترون بزن که قطع بشه

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
دوستان برای دردمعده توبارداری چه توصیه ای دارین،چه دارویی ضرر نداره؟من ازسرشب تاالان هی معدم دردمیگی ...

عزیزم دکترم به من پنتوپرازول داد که آب رو آتیش بود واقعا ناشتا میخوردم 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
سلام عزیزم قربونت برم خوبن سلام میرسونن🥰 ای جان پسر کوچولوت هنوز کولیک داره انشاالله تا 2ماه و 10 ...

یعنی واقعا ۲ ماه و۱۰ روزش بشه دیگه خوب شده؟

زی زی جان خوابش کی درست میشه؟

قطره بهش کولیف ودایمتیکون وپرو بیبی میدم 

پرو بیبی همون مثلِ پدی لاکته دکترش گفت پروبیبی بده بهش 

لبنیاتو چندروزه قطع کردم حبوبات اصلا نمیخورم میوه هم از این به بعد رعایت میکنم چشم بعدِ هروعده هم چایی نبات با عرق نعنا میخورم روزی یه لیوانم زیره ورازیانه رو با نبات دم میکنم میخورم

چندروزه که فقط تو بغلم میخوابه زمین میذارم سریع بیدار میشه 

خداجونم شکرت که تو دلیمو صحیح وسالم گذاشتی تو بغلم🙏😍🥰🙏🏻الهی که قسمتِ همه چشم انتظارا🤲🏻🥰😍
نه دو سرى ازمايشه يكيشو گفت ناشتا برو ازمايش هارو بده يكيشو گفت سونوتو ببر ازمايش ميگيرن از با توج ...

اون آزمایشی که ناشتاست و که من متوجه شدم آزمایش کلی هست که نیاز به ناشتایی داره...

من منظورم همون آزمایشیه که بهت گفتن جواب سونوی ان تی رو همراهت ببری و نیاز به ناشتایی نداره هست که همون آز غربال دوم محسوب میشه

من یادمه همون غروب که رفتم سونو بعدش مستقیم رفتم آزمایشگاه آز دادم که البته ناشتا هم نبودم... 

اگه الان برات آز بتا اچ سی جی نوشته باشه واقعا عجیبه آخه برای چیه🤔

ب نظرتون کیست خطرناکه تو بارداری؟

سلام عزیزم

نه اصلا خطرناک نیست نگران نباش

فقط مراعات کن 

چیز سنگین برندار

خیلی  خم و راست نشو 

آهسته بنشین و بلند شو 

آهسته پهلو به پهلو شو

کم کم کوچیک میشه

منم با بارداری طبیعی که داشتم کیست زدم بزرگ هم بود ولی به مرور هفته ها که بالاتر رفت کوچیک شد الحمدلله مشکلی هم پیش نیومد

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
اون آزمایشی که ناشتاست و که من متوجه شدم آزمایش کلی هست که نیاز به ناشتایی داره...  من منظورم ...

سلام عزیزم

فری بتا اچ سی جی free beta hcg جزو ازمایشات غربالگری هست و عجیب نیست😉

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
یعنی واقعا ۲ ماه و۱۰ روزش بشه دیگه خوب شده؟ زی زی جان خوابش کی درست میشه؟ قطره بهش کولیف ودایمتیکو ...

دکترا میگن تا 4 ماه کولیک هست ولی اونا دارن حداکثر و میگن معمولا 80%بچه ها تا 10 هفتگی خوب میشن... بچه من که اصلا از این رو به اون رو شد یهو از 2ماه و 10روز به بعد. ..

متاسفانه خوابشون هم به همون کولیک شون وابستس چون اکثر بچه ها شبا کولیک شون تشدید میشه خوابشونم تعطیله،،، باید تا زمانی که دلدردش هست تحمل کنی بعدش کم کم خوابش تنظیم میشه حالا جالبه بچه من روز بیشتر دلدرد داشت شبا ساعت 12 خوابش میومد تا صبح ساعت 6 یا 7 راحت می‌خوابید... ولی روز مخصوصا بعدازظهرها پدرم و در میاورد🤕😪🥴

زیره و رازیانه و نبات و سعی کن بیشتر از یه وعده در روز بخوری... مثلا اگه آسیابشون کنی میتونی روزی 3 بار یه قاشق بریزی تو آب جوش حل کنی بخوری

شیرت نفخ نداشته باشه برا بچه خیلی خوبه

غصه بغلی شدنش و هم نخور کم کم خوب میشه وقتی دلدردش آروم بگیره دیگه میتونی بذاری رو پات تا بخوابه،،یادمه پسر منم بغل خیلی دوس داشت انگار بهش حس آرامش میداد مخصوصا آغوش مادر و بعضی وقتا پدر😍

راستی من یه چیز خیلی مهم و یادم رفت بپرسم ازت

قنداقش میکنی؟؟ اصلا معجزست این قنداق یعنی من هرچی از خوبیش بگم کمه انقد بچه رو آروم میکنه که نگو،، تایم خوابشونم افزایش میده

یکی از دلایلی که بچه من تا صبح خوب می‌خوابید قنداق بود کافی بود یه بار این کارو نمیکردم هر 1ساعت بیدار میشد تا صبح من تا4 ماهگی اینکارو میکردم چون بچم دوس داشت اگه نکردی حتما امتحان کن اگه اولش مقاومت کرد یکم تحمل کن کنار میاد... 

قنداقش کن بذارش رو پات و بخوابونش البته نه هر وقتیا هرموقع خوابش میاد،، اگه قنداقش کنی تایم بیشتری میخوابه

داروهایی که میدی هم خوبن دیگه فکر نکنم چاره ای داشته باشی جز صبر میدونم خیلی سخته...

من خودم از الان قصه 2/5 ماه اول و که بچه دلدرد داره میخورم🥴🥴🥺🥺