2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045535 بازدید | 684472 پست
باشه عزیزم ممنونتم مهربون  دوچرخه براش میزنم ولی تا شروع میکنم بدتر گریه میکنه منم از ترس گریه ...

ای جاااان دلم عزیزم😍😍😍😍بنظرم واکسنشو سر وقتش بزن من رو این مورد حساسم😂😂

خداياشكرت....❤️ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای یعنی ویزیت و سونو میشه ۷۰۰ هزار تومن چه خبره .بعد مدارک و فاکتور ببری بیمه و تکمیلی قبول می کنه. ...

بستگی به بیمه تکمیلیت داره نازایی رو پوشش بده اره قبول میکنه 

سونوش گرونه چون داپلره وگرنه ویزیت بدون سونو ۱۳۰ 

اره عزیزم ایرادی نداره 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
سلام به روی ماهتون دوستای گلم..... دلم براتون خیلی تنگگگ شده.....  خدارو شکر نسبتا بهترم..... ...

شکر خدا عزیزم که حالت رو به بهبودی هستش همیشه پر انرژی باشی جونم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
رفتم سرم داد بااستامینوفن فقط😢

عزیزم انشاالله جزیی باشه و رفع بشه نگران نباش 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
بچه ها ازظهررفتم بیمارستان تازه اومدم.الان دیدم به لک بینی افتادم.چیکارکنم؟دکترمم گفت هماتومم سرجاشه ...

اگه خيلى زياده زنگ بزن ب مركزت بپرس دارو زياد كنى؟

اگر كمه همون ميزان دارهاتو مصرف كن و استراحت كن

با استراحت دفع ميشه عزيزم وقتى كوچيكه جاى نگرانى نيست

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
بچه ها دكتر براى من ديروز ى سرى ازمايش هاى بازدارى نوشت و ى ازمايش ك بايد اول برم سونو ان تى با جواب ...

عزیزم آز که مربوط به همون غربالگریِ اول که جواب سونو رو میبری آزمایشگاه ازش کپی میگیرن و آز غربالگری اول و ازت میگیرن... الان دیگه آز بتا اچ سی جی بدردشون نمیخوره

بچه ها دكتر براى من ديروز ى سرى ازمايش هاى بازدارى نوشت و ى ازمايش ك بايد اول برم سونو ان تى با جواب ...

من آزمایش های روتین رودکترم نوشت انجام دادم بابیمه۲۳۰تومن شد،آزمایش دومرحله ای خون بودوآزمایش ادرار