2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045886 بازدید | 684488 پست

خانما تا چه ساعتی قبل انتقال میتونم غذا بخورم؟؟بهم گفتن ساعت ۱۲ مرکز باشم که دکتر همیشه ساعت ۳ به بعد میاد مرکز.

محتاج دعاهاتونم دخترا 😥😥😥😥

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تکذیب شدا . این عکس جعلیه

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
والا نمیدونم چه مرگشه 😅دست خودم نیس اعصابم خورد میشه  حالا خدا رو شکر مامانم پیشمه ارومم  ...

اب قند پیشش بذار😂واسه من هر لحظه منتظر سقط بود حتی تا اخر بارداری☺️☺️بنظرم خدا میدونه چی رو به کی بده. هرکس اندازه دلش. الهی دسته گلاتو صحیح و سالم بغل کنی😘😘

خداياشكرت....❤️ 
بچه برام دعا کنید مجددا به لکه بینی نیوفتم  من روزی دوتا آمپول داشتم یکی صبح یکی شب (پروژسترون ...

نسرین قشنگم نگران نباش منم با وجود لکه بینی امپولام قطع شد و روزی سه تا شیاف میذاشتم هفته ۱۰ رو رد کنی دیگه لکه برطرف میشه قشنگم

خداياشكرت....❤️ 
هماتوم چجوریه آخه یهو خونریزی گرفتم

عزیزم پریود چیه مگه ازکایشت مثبت نشده دختر. احتمالا هماتوم داری من ازم‌ یهویی مثل ادرار خون میریخت الان دوتا وروجک ۹ ماهم پیشم خوابیدن. تو شرایط ما خونریزی شایع هستش فقط استراحت کن زیر پاهات متکا بذار با مشورت دکترت امپولو شیافتو بیشتر کن ممکنه این وضع هفته ها طول بکشه نترس

خداياشكرت....❤️ 
خوب شاید بچه دار نمیشه و ناراحته خدا ببخشه منو ولی من مدتها اینجوری بودم هرکی حامله میشد من باهاش ق ...

واسه من یکی داشت و ناراحت بود. بنظرم ربطی نداره کلا بعضیا دوست دارن همه چی رو خودشون فقط داشته باشن اوووووووووو اینقدر حرف و‌تیکه شنیدم اییییینقدر شنیدم بنویسم راحت دوتا کتاب میشه. ذات ادما جدیدا دیگه بدجور تغییر کرده.

خداياشكرت....❤️ 
فدات بشم ان شالله كه براهممون راحت بگذره ونگيرن نميدونم حس عذاب وجدانش خيلي بده🥺كه بخان از من بگير ...

اسهال داری تا میتونی مایعات بخور فداتشم مایعات فراوان الهی که زود خوب میشی عزیزم نگران نباش

خداياشكرت....❤️ 
میدونم عزیزم من خودمم کسی حامله میشد  براش خوشحال میشدم  ولی بازم ته دلم ناراحت بودم میگفت ...

میفهمم، ببین من چون ممکن بودم با دیدنش شروع کنم به گریه اصلا نمیرفتم، واقعا ممکن بود هر عکس العملی نشون بدم

جاریت هم حتما به مشکلی داره که اینجوری میکنه

کارش غلطه ها ولی به خودت نگیر یا حسوده 😄 یا یه غصه ای تو دلش هست

من فکر کنم اگر دو تا بچه هم داشته باشم باز خانم باردار ببینم آه بکشم که چرا خدا اینطوری کرد با من

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اب قند پیشش بذار😂واسه من هر لحظه منتظر سقط بود حتی تا اخر بارداری☺️☺️بنظرم خدا میدونه چی رو به کی ب ...

نگو اینجوری چیکا جون

به اونا که نمیده یعنی تقصیر خودشونه؟؟؟ 😟 از من که سه بار گرفته یعنی من گناهکار بودم؟

ببین چقدر دل جاریم خنک شده من هی سقط کردم 😄

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
واسه من یکی داشت و ناراحت بود. بنظرم ربطی نداره کلا بعضیا دوست دارن همه چی رو خودشون فقط داشته باشن ...

خوب بیاره اونم مگه ناراحتی داره

خداروشکر اونا مثل ما نیستن و سالمن

بیارن هرچندتا که دوست دارن

به نظرم از اینکه همه به تو توجه میکردن حسودیش میشده

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
مرسی عزیزم

زینب جان من دو روزی نتونستم بیام سایت الان دیدم که گفتی سرما خوردی معمولا دکترا تو بارداری آنتی بیوتیک،، یا آموکسی سیلین میدن یا سفیکسیم... آزیترو رو پیشنهاد نمیکنن

من سر پسرم آنتی بیوتیک زیاد خوردم دکترم پریناتالوژیست بود... بهم هر دفعه سفیکسیم داده

اگه حالت هنوز خوب نیست سفیکسیم بخور و دیفن هیدرامین قرقره کن

منم چند روز پیش خارش گلو و سرفه شدید گرفتم،، سفیکسیم خوردم تا فرداش کامل خوب نشدم بعدش دیفن هیدرامین قرقره کردم اصلا مث آب رو آتیش بود حتما این کارو بکن... 

راستی بی‌بی چکتم دیدم خیلییی خوشحال شدم❤️❤️ دیدی بهت گفتم جنین بی هم خیلی خوبه و منم دوتا از جنینام بی بودن انشاالله بری آزمایش و با جواب مثبت دل خودت و همسرت و همینطور مارو شاد کنی🥰🤩🤲🤲