2777
2789

سلام چیکارش کنم اینهمه ببر بیار گچ کن اذیت شد بچم اینهمه هزینه کردم آخرش الان باز میگه درد میکنه نمیتونه دستشو تگون بده خب من چسکارش کنم این بچه رو

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

الان یه هفتس باز کرده . گفته بود صفحه رشدش اسیب دیده برداشت آتل کرد بعد ۲۰روز بازش کرد گفتن بنویس عکس ننوشت گف خوب شده الان باز دیتش دردمیکنه چیکارش کنم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ببر ی دکتر. دیگه حتی عمومی هم ببیری عکس مینویسه

ولی کلا دستی ک شکست مثل قبل نمیشه.من یکسالو نیم پیش استخون کف دستم شکست هنوز باد سرد میخوره بهش یا اب سرد میریزم روش درد میگیره شباهم موقع خواب کاهی اوقات زوق زوق میکنن

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

درد بعد باز کردن گچ تا یمدتی کاملا طبیعیه

الان اومد خودشو چسبوند بغلم محکم بع گف دستم درد گرف گریه میکرد نمیتونس تکون بده میترسم خوب نشه باشه کیخوبمیشه پس

ببر ی دکتر. دیگه حتی عمومی هم ببیری عکس مینویسهولی کلا دستی ک شکست مثل قبل نمیشه.من یکسالو نیم پیش ا ...

پنج سالشه بچم😔 انقد ناراحتم براش

الان اومد خودشو چسبوند بغلم محکم بع گف دستم درد گرف گریه میکرد نمیتونس تکون بده میترسم خوب نشه باشه ...

ببرید زیر اب گرم ماساژ بدین اروم اروم با یه چیزی ببندین و سعی کنید گرم نگه دارین تا خون جریان پیدا کنه 

دوسه روزی درد داره و خوب میشه طولانی شد ببرید دکتر

پنج سالشه بچم😔 انقد ناراحتم براش

الهی نازبشه بچم.میگذره چه میشه کرد

رابطه من با ایران رابطه آدمی است که از مادرش دلخور است.نمی‌تواند از مادرش دل بکند چون شدیداً دوستش دارد اما خسته و دلخور است💔            یکسال خواننده خاموش بودم یکبارم تعلیق شدم کاربر جدید نیستم

گلم طبیعیه منم یک هفته اس بعد ۴۵ روز گچ و آتل پام رو باز کردم گاهی درد داره اما دکتر گفت با روغن زیت ...

من ماساژ ندادم بای میدادم؟ 

ببرید زیر اب گرم ماساژ بدین اروم اروم با یه چیزی ببندین و سعی کنید گرم نگه دارین تا خون جریان پیدا ک ...

الان یه هفتسباز کردم همون روز اول گفتم ببرم ماساژ میدم نمیدونم چرایادم رف انقد غافل شم ازش 😔

من ماساژ ندادم بای میدادم؟

نیاز ب عکس نیست قطعا جوش خورده بعد این مدت اما ماساژ بده و نزار از اون دست زیاد کار بکشه خودش رفته رفته بهتر میشه...چون بسته بوده عصب های اون دست فشار اومده بهشون و درد داشتن طبعیع

بچه ها سلام...🙋‍♀️
الهی نازبشه بچم.میگذره چه میشه کرد

مننون عزیزم

الان یه هفتس باز کرده . گفته بود صفحه رشدش اسیب دیده برداشت آتل کرد بعد ۲۰روز بازش کرد گفتن بنویس عک ...

فیزیوتراپی

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید