2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045708 بازدید | 684480 پست
ببين دكتر ب برادر شوهر من ك مثبت شده بود اسهال داشت گفت هيچى براى بند اومدن اسهالت نخور تا ويروس ها ...

من تواتاقم دوتا ماسك دارم در اتاقم بستس  ميرم بيرون برا سرويس كه تو حمومهيه لباسمووو بازميپيچم جلو دهنم،ولي پنجرم توررنداره ميترسم سوسك بياد گفتم توري بخره فرداا كه اينم باز بذارم

من ازيترو دارم و ديفين و استااا

ديفنم دكتر گفتخوردنش ضرر نداره حالا شايد من قرقره كردم شب بعد اينكه اب نخوردم

عاره بايد قندو ول كنم مثلا موز خوبه كته خوبه برا اسهال ولي خوب قندشون بالاس

كافيه فقط اينو بهمسرم بگه😂😂😂همش تو بيمارستان ميگفت رژيم گرفتي ضعيف شدي كرونا گرفتي🤣

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دوستان با دلای پاکتون برام دعا کنید خیلی سختی کشیدم تو این 16 سال خیلی با خودم کلنجار رفتم تا تخمک ا ...

فردا ادب صبح با مرکزت تماس بگیر و حتما برو بیرون سونو شو 

نگران نباش عزيزم 

انشالله که خدا حافظ و نگهدار نی نی قشنگت خواهد بود 

فقط حتما حتما با مرکزت فردا اول وقت تماس بگیر 

اصولا رو برگه ای که بعد ترخیص میدن توضیح داده در صورت لکه بینی خونریزی دوتا آمپول پروژسترون تو یک سرنگ تزریق بشه 

من فردا  روز سوم پری باید برم دکتر  اگه خوب باشم برم وارد سیکل انتقال بشم

لطفاااا برام دعا کنید این ماه وضعیت تخم دان هام خوب باشه این  سومین ماهه میرم😔امیدوارم برگشت نخورم باز

نسرين جون نگران لكه بينى نباش عزيزم چون دوتا فرشته دارى اينجوره برات اگر يكى بود روند طبيعى بو ...

فدات فریناز عزیز انشاالله با دعای خیرتون 

شرایط من کمی سخته 

هر دو تو یه ساک این کارمو سخت میکنه 

بعد چون هر دو جنین از یک جفت تغذیه میکنن باید خیلی مراقبت کنم 

چون یه جنین خونرسانی بیشتری نسبت به اون یکی داره 

بعد وزن یکی کم میشه یکی زیاد 

احتمال زایمان زودرس و...  

سپردم به خدا ولی تمام این مسائل روهم باید مد نظر داشته باشم 

فدات بشم الان حواب تستم اومد مثبته يعني از كلينيك گرفتم از ١٠ نشستم تا دو كه دكتر بياد اخه دوتا ماس ...

عهههه کی مریض شدی تو ؟؟؟

این دو سه روز درست حسابی پیاما رو نخوندم، بلا به دور باشه عزیزممم، حسابی استراحت کن، تا میتونی مایعات و میوه و سوپ قلم و ماهیچه بخور. آش گندم بخور. تند تند آب نمک قرقره کن ویروس عمیق‌تر نره، خیلیییی موثره، یعنی حتی شده هر دو ساعت قرقره کن. مایعات هم که از همه مهم تره.

برات آیت الکرسی میخونم زوووود زووووود خوب بشی عزیز دلمممم 🤲🌹⁦❤️⁩

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
ان شالله بسلامتي بعلشووووون كني عزيزم خداروهزارمرتبه شكر برامنم دعا كن مشكوك به كرونام تب دارم بدن ...

خیلی ممنون عزیزم.ایشاالله چیزی نیس.کرونا هم گرفته باشی چیزی نمیشه زودخوب میشی عزیزم.نگران نباش

سلام حانمي شما ارمايش دادين و ايمنيتون بالا بود مه استفاده ميكنين يا بدون ازمايش؟و چند ررز قبل اتتقا ...

سلام عزیزم بله آزمایش دادم.سرخود که نمیشه خورد.الکی قرص بخوری ایمنی بدنت بیادپایین.اصلاشایدنبایدخورده بشه.فقط بایددکتر بگه.من ازچندماه قبلش میخوردم.