2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام خوبی نی نی چطوره؟اصفهان دکترت کیه؟

سلام عزیزم 

خداروشکر خوبه

اول با دکتر هتاو تهرانی وقت گرفتم ولی همون تایم مسافرت بود مجبور شدم برم مطب الهام نقشینه

از برخورد نقشینه بیشتر از تهرانی خوشم اومد البته تهرانی رو یه بار فقط توی مرکز بهشتی دیدم که عجله داشت بره

تو اطلاع داری نسبت به هم کدومشون بهتره؟

مطب تهرانی هم خیلی شلوغه و چند تایی صدا میزنن برای سونو؟

البته من تهرانی رو نمیشناختم چون دکتر تو بود اینترنت سرچ کرد از تیپ و ظاهر و تمیزی مطبش خوشم اومد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
فرزی جان یه زمانی قصدداشتم با دکتر ایزدی آیو آی کنم نمیدونم الان طبابت میکنه ولی خیلی با حوصله بود و ...

عه تا الان اسم این دکترو نشنیدم

درموردش سرچ میکنم

ولی دکترم خانوم باشه راحت ترم

البته ماه های بالاتر سونوها شکمی میشه

مرسی ماهک جون😍

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
انتقال نداشتی عزيزم؟؟  سیکل عادیم با انتقال شد 14  ولی سیکل شانگهای بدون انتقال فقط پانک ...

نه‌انتقال‌نداشتم

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
فرزی جان یه زمانی قصدداشتم با دکتر ایزدی آیو آی کنم نمیدونم الان طبابت میکنه ولی خیلی با حوصله بود و ...

الان سرچ کردم دکتر عزت الله ایزدی تخصص ارولوژی داره

و بخاطر اسپرم اهدایی میان پیشش

ای یو ای انجام میدن متخصص زنان نیست

سلام بچه ها تو رو خدا هر کی مشکل ضخامت اندومتر داره بیاد بگه چکار کرده خسته شدم از بس تو سیکل انتقال ...

دو ماه پیاده روی با سرعت بالا قبل از انتقال

مصرف فرتیل سی ام

و استرادیول خارجی

عزیزم من نزدیک به یک سال اقدام طبیعی با مصرف کلومیفن و لتروزول داشتم و باردار نشدم... تا اینکه رفتم ...

زی‌زی‌جان‌‌‌منم‌مثل‌شما‌۴بارآیوآی‌کردم.۲بارانتقال‌منفی

وقبلش‌چقدردارودرمانی.‌‌وآخربی‌نتیجه

عزیزم‌شماباراول‌رویان‌نتیجه‌گرفتی؟دکترتون‌کی‌بود؟

دکترفریدی‌رومیشناسید؟رویان‌لاپرامیکنه

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻

دوستان‌کسی‌تورویان‌لاپراسکوپی‌کرده؟

دکترفریدی‌رومیشناسه؟

سلام بچه ها مت دو روزه میگرن شدبد پیدا کردم تاثیر آمپولا بود. خدا واسه کسی نیاره نمیتونستم راه برم ...

عزیزم منم هر دو انتقالم بعد از منفی شون دقیقا تا ده روز سردرد شدید میگرفتم ک ول نمیکرد 

همش حس میکردم بخاطر قطع کردن پردنیزولون هست

ولی احتمالا اثر همه ی داروهاس

سلام می بخشید شما مشکلتون چی بود که آی وی اف کردید؟

الیگواسپرمی یعنی هر سه فاکتور اسپرم ضعیف بود

ولی خب همسرم خیلی تقویتی خورد و یه درصد کمی شرایطش بهتر شد. دو سال و نیم رژیم سلامت رعایت کردیم.

هانیل جان بهتری عزیزم نشد ریپلای کنم  حالت تهوع برای بیهوشی بوده معمولا چند روزی مهمون هست ...

خوبم عزیزم شکر خدا، نه بعد عمل اصلا تهوع نداشتم، دیروز دمیترون خوردم یکم بهتر شدم، دوست نداشتم دارو بخورم ولی دیدم اینجوری اصلا نمیتونم غذا بخورم، روحیه مم که داغونه بدتر میشم. خدا کنه شرایط خوب بشه از استراحت مطلق در بیام یکم از این حالت خارج بشم 🤲

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
زی‌زی‌جان‌‌‌منم‌مثل‌شما‌۴بارآیوآی‌کردم.۲بارانتقال‌منفی وقبلش‌چقدردارودرمانی.‌‌وآخربی‌نتیجه عزیزم‌ش ...

سلام عزیزم خوبی؟؟ من دکترم حافظی بود که کلا دوبار ندیدمش همش با دکترای دیگه مثل قاضی و مصطفایی سونو شدم...

ولی من مشایخی و خیلی قبول داشتم چون یه بار که باهاش ویزیت شدم به نظرم خیلی باسواد و با حوصله بود... 

بله عزیزم من همون اولین انتقال با سه تا جنین بلاست تو رویان مثبت شدم... انشاالله شمام اولین انتقال تو رویان آخرین انتقالات باشه و حاجت رواشی به حق این روز عزیز و مبارک🥰🤲🤲

والا من اصلا اسم دکتر فریدی و نشنیدم عزیزم...