2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045778 بازدید | 684484 پست
سلام عزیزم من لیلاام جیگر😁😁 من ینی کافیه احساس گرسنگی کنم حالت تهووام میاد باهاش دیشب یهو چهارصبح ...

من ميخورم زود سير ميشم احساس ميكنم معده م داره منفجر ميشه و تهوع ميگيرم نميخورمم تهوع ميگيرم

تعداد وعده هامو مجبورى بيشتر كردم ولى شكمم گنده شده همين چند هفته از پرخورى

بعد هى بابا و مامانم ميگن ماشاالله همين الان شكمت بالا اومده😂😂😂

هرچى ميگم اينا از پرخوريه باور ندارن🤣🤣🤣

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
میخوام مامانم و زودتر خوشحال کنم بمیرم براش خیلی غصه من و خورده😭😭😭

الهى بگردم براى مامان هامون

ى كم ديگه صبر كن ك حسابى بتونى خوشحالشون كنى

من گذاشتم بعد از تشكيل قلب گفتم با اينكه طاقت نداشتم اما اجبارا تحمل كردم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

لیلا جان منم باید یه دل سیر بخورم  ولی چون میترسم هی کم کم میخورم  بخاطر دوقلویی بری بهت ...

جونم دوقلوهاى همسانت😍😘😍😘

الهى بگردم براى مامان هامون ى كم ديگه صبر كن ك حسابى بتونى خوشحالشون كنى من گذاشتم بعد از تشكيل قل ...

نه دیگه تا اون موقع دلش تاب نمیاره ولی ازمایش بدم بتام بالا باشه بعش میگم انشالله خدا همه مادرها رو حفظ کنه😘

نسرین جون ببین بعد پنج دقیقه پررنگ تر شد 

مثبتی خانووووم مبارک باشه😍😍🎉🎉🎉🎉🎉

انشالله صحیح و سالم ب دنیا بیاد

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
مثبتی خانووووم مبارک باشه😍😍🎉🎉🎉🎉🎉 انشالله صحیح و سالم ب دنیا بیاد

به خدا هر پیامی که از شما مهربونا میاد بدنم از شوق میلرزه ولی چه کنم انقدر تو این 10 سال درد کشیدم که باورش سخته که منم مادر شدم ممنون از محبتت😘

خداکنه اینطور که میگین باشه،امروز ۶ هفته و ۱ روز شدم

سلام گلم 

تو این هفته ها ثابت نیست علائم هشت به بعد سلامت میکنیم 

گشنگی 😄تهوع و.... 

من ده هفته و یک روزم در واقع رفتم تو هفته یازده ولی یک هفته که علائمم به اوج رسیده

نوبت شما هم میشه گلم استرس نداشته باش 😁😁😁

البته امیدوارم نیاد سراغت این علائمی که من دارم و این روزات به بهترین نحو سپری بشه مامان خانم 

خداروهزاران بار شکر که بچه هایکی یکی  دارن مادر میشن ان شاءالله خدا قسمت من و همه چشم انتظارا بچه های که مادر شدین برا ماها دعا کنین من ی جنین دارم ولی دلم گرمه بخدا خدا برا منم بخواد وقتی میگی چه کیفی داره 😁🤩😍 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
به خدا هر پیامی که از شما مهربونا میاد بدنم از شوق میلرزه ولی چه کنم انقدر تو این 10 سال درد کشیدم ک ...

عزیزم ان شاءالله برات دوقلو باشن و سلامت بغل بگیری گلم با لبخند قشنگت و دل شادت از ته دلت برا منم دعا کن ی دونه جنینم بچسپه ب دلم 🥰

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰