2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045887 بازدید | 684488 پست
بچها کسی از مامان رقیه خبر داره؟رفت سونو؟ کاربر تمنا مگ بچه ندارن؟دیدم منفی شدن بچها میگن ب زودی ما ...

سلام عزيزم 

مامان رقیه گوشیش مشکل داره نمیتونه بیاد تاپیک قرار بود 28 ام بره سونو گفت برم سونو بیام بهتون خبر میدم 

تمنا جان تا جایی که ما میدونیم بچه نداره عزيزم مجددا میخواد اقدام کنه 

الهه جون کاذب نیست ? واقعیه ? باورم نمیشه روز عرفه شب عید قربان انتقال دادم اگر شب عید غدیر مثبت بشم ...

اگه HCG نزده باشی کاذب نمیشه عزیزم،ایشالا که درسته،پس فردا دوباره بی بی بزن باید پررنگتر بشه

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام زینب جان منم مثل شمام  خواب گشنگی به همراه حالت تهوع  تازه برای من بیشتر شده  ...

سلام عزیزم من لیلاام جیگر😁😁 من ینی کافیه احساس گرسنگی کنم حالت تهووام میاد باهاش دیشب یهو چهارصبح انقدر گرسنگی فشار اورد اخر پاشدم غذا گرم کردم خوردم بعد یه لقمه دولقمه ام جواب نمیده ها باید بشینم بخورم قشنگ

من از روزی که مثبت شدم هماتوم داشتم لکه بینی و خونریزی  هر روز دو تا امپول دارم  یکی شش ...

نسرین جان شما زیر نظر دکتر پریتانوروژی اگه اشتباه نکنم بودی اره؟منم برم زیرنظر این پزشکا ؟من خداروشکر مشکل هماتوم و لک بینی ندارم 

من علائم خاصی ندارم تا دیروز فقط زود گرسنه ام میشد،ولی امروز هیچی میترسم اتفاقی افتاده باشه سونو هنو ...

نه بابا علائم میادو میره الان چند هفته ای اوایلشم یکم اتصالی داره البته

نسرین جان شما زیر نظر دکتر پریتانوروژی اگه اشتباه نکنم بودی اره؟منم برم زیرنظر این پزشکا ؟من خداروشک ...

لیلا جان منم باید یه دل سیر بخورم 

ولی چون میترسم هی کم کم میخورم 

بخاطر دوقلویی بری بهتر گلم 

منم هماتوم الان ندارم 

مثلا اکرم نداشت ولی چون دوقلویی بود رفت چون ما بیشتر به توجه و مراقبت نیاز داریم

شما دوتا ساک داشت جنین ها؟؟؟ 

من دوقلو همسانم 

به نظر من بری بهتر 

نمیدونم آخه تو نی نی سایت بری هفته های بارداری نگاه کنی میزنه دست و پا داره تو هفته ۷  ولی پرسی ...

عزیزمانتقالت چندم بود؟

پروردگارا توکل کردن و ایمان داشتن رو بهم یاد بده 🙏🏻 پروردگارا خونه ی قشنگمون رو با نی نیمون قشنگتر کن👶🏻
نسرین جون ببین بعد پنج دقیقه پررنگ تر شد 

عزيزم مباركت باشه بالاخره ى كم دلگرم شديم دوباره😭

الهى شكر ك عيديتو گرفتى🤲🏻🤲🏻💚💚💚❤️❤️❤️

ان شاالله قسمت بقيه دوستامون🤲🏻🤲🏻🤲🏻

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
خانما شما امپولاتونو کی براتون تزریق میکنه؟؟

بنام خدا 

خودمون😂😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم