2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست
انشالله که دفعه بعد مثبت بشی عزیزم  خراش و چسب جنین و چیام انجام دادی؟؟ آزمایش ایمنی  خوب ...

هیستروسکوپی شدم و خراش انجام دادم ،ازمایش ایمنی و پرولاکتین هم انجام دادم.ولی چسب جنین رو اینجا شنیدم.نمیدونم چیه

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

دوستان واسه انتقال بعدی باید دوبار پریود شم درسته؟

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ای خدا 🥴🥴🥴اینطوری دیگه آخرسر شیری میمونه بخوریم🤣🤪همش بخار میشه که شروین جون میگه وایسا بالاسرش ...

من به اندازه نیم ساعت بجوشه دو لیوان آب می ریزم دیگه ته نمیگیره 

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
آها مرسی که جواب دادین فقط باید گفت خدا 

قربونت برم.ان‌شالله واسه شما بهترین ها پیش بیاد.

بله عزیزم انتقال دادم فعلا ی هفته گذشته هیچ علائمی ام نداشم

خدا بزرگه و ان شاالله مثبت میشی دیدی که بچه های اینجا میگن به گرید نیست از خدا میخوام دامنت با این انتقال با بچه های سالم و صالح سبز کنه

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
خدا بزرگه و ان شاالله مثبت میشی دیدی که بچه های اینجا میگن به گرید نیست از خدا میخوام دامنت با این ا ...

ممنون ازت ان شالله خداوند هیچ زنی رو با بچه امتحان نکنه که جگر سوزه😢

عزیزم ایشون دیروز آز داده به صورت سکرت امروز اومده میگه مثبت شدم نامرد🤣🤣🤣😆😆😆 شما خودت خوبی ال ...

وای چقد خندیدم 😀😀😀 از دست تو دختر 😂 

اینقد خودم‌ استرس داشتم نخواستم منتقل کنم واقعا 

شبش دو ساعت خوابیدم کلا 

بعد فرداشم هیچی نخوردم تا جواب اومد 

از پری روز هرچی میخورم سیر نمیشم انگار 😂

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم شما کی آزمایش دادین؟ من چرا ندیدم خبر مثبت شدنت رو ؟؟ 😍😍😍 دو روزه هی منتظرم یکی بیاد بگه م ...

من یادت باشه عکس بیبی مثبتمو گذاشتم 

بعد روز ۱۱ بتا دادم شد ۲۲۸ 

روز ۱۳ ۶۳۵ شد 

دیگه اینقد استرس داستم اون روز آزمایش آفتابی نشدم اصلا 😀 

هانیه جان بتام خوبه ؟ 

دکتر گفت نمیخواد تکرار کنی دیگه برا ۲ مرداد نوبت سونو داد 

ممکنه قلبو هم ببینم ؟ ۱۱ تیر بود انتقالم 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم اصلا بهش فک نکن ایشالا دفه بعد مامان میشی با انگیزه ادامه بده 🤲🤲🤲🤲

ان‌شالله❤️

من یادت باشه عکس بیبی مثبتمو گذاشتم  بعد روز ۱۱ بتا دادم شد ۲۲۸  روز ۱۳ ۶۳۵ شد  دی ...

ای جان عزیزمم، من کلا یکم حافظه م ضعیف شده 🙈

عااالیه عزیزم، نه دیگه اصلا نیاز به تکرار نیست خدا رو شکر ، آره عزیزم احتمال داره قلبش هم ببینی توکل بر خدا ولی اگر ندیدی هم اصلا نگران نشو، فکر کنم اون موقع میشی حدودا ۶ هفته اینا که ممکنه قلب هنوز تشکیل نشده باشه، تا هفته ۸ فرصت هست برای تشکیل قلب 😍🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم