2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046065 بازدید | 684498 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دفعه دومم بود.اصلا نمیدونم دلیلش چیه.چون همه چی اوکی بود.تمام آزمایشات رو هم انجام دادم. اصلا از در ...

عزیزم‌خیلی ناراحت شدم نمیدونم‌چی‌بگم فقط از خدا میخوام بهت آرامش و امید بده تا راهتو با قدرت ادامه‌بدی و انشااله بزودی دامنت سبز بشه‌‌ گلم. اینجا خیلی خانوما بودن بار سوم‌و چهارم و پنجم مثبت‌شدن و حتی‌ بعد منفی شدن خودشون طبیعی باردار شدن. ایشالا بزودی دل توهم شاد میشه و ایندفعه با یه خبر خوش مارو خوشحال میکنی..

سلام عزیزم  خیلی تبریک میگم، امیدوارم بارداری خوبی داشته باشی و نی نی را به سلامتی و دل خوش در ...

سلام عزیزم مرسی 😍😍 ایشالا مادر شدن خودت به زودی 🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
من ۵ هفته و چهار روز رفتم برای سونو ساک قلب داشت دیگه کارم راحت شد سونو قلب نرفتم بعدش هفته ۱۰ رف ...

وای ماشالا چه جوجه زبر و زرنگی 😍😍😍 

بتات چند بود ؟ 

کاش برا منم تشکیل بشه میرم …

از اهواز میرم تهران سونو خیلی سخته رفت و آمد ..

به جز این فکر و خیالش …

عزیزم من سر پسرمم فقط شیر و ماست محلی خوردم... الانم همینطور تا حالا که خداروشکر مشکلی پیش نیومده ا ...

آزه واقعا منم اصلا مغازه ای نمیخورم مامانم همیشه درست میکنه برا خودشون و برا ما … اصلا طعم و مزشون خیلی فرق داره واقعا 

نه عزیزم امروز نه هفته هفت روزم گلم فعلا رود  هجدهم سونو غربالگری دارم  میشم 12 هفته شش ...

ایشالا عزیزم همون باشه که میخوای 🤲🤲 اول همه صحیح و سلامت باشن 🤲

حتما حتما تشکیل میشه توکلت به خدا باشه فقط همه چی به عالی ترین شکل ممکن پیش میره😍😊 چی فکر کردی،، ...

مرسی عزیزم اینقد بهم انرژی میدی 😍😘😘😘😘😘 

۲ مرداد میرم ببینم چه خبره 😍

چه دوزهای داره؟

اگر قرص بگیری ، قرصهاش ۵۰۰ و ۱۰۰۰ هستولی هزارهاش خیلی بزرگن و قورت دادنشون سخته. اگر پودر پیدا کنی خیلی راحته

دکتر من تو امریکا گفت تا روزی ۶ گرم میتونی بخوری که ضخامت بره بالا

روزی ۶ گرم میشه ۶ تا قرص ۱۰۰۰ یا ۱۲ تا قزص ۵۰۰

یا ۶ تا ساشه پودر در آب 

خدایا شکرت 🙏🏻❤️
اگر قرص بگیری ، قرصهاش ۵۰۰ و ۱۰۰۰ هستولی هزارهاش خیلی بزرگن و قورت دادنشون سخته. اگر پودر پیدا کنی خ ...

ممنونم مامان سوفی، ان شاالله مامان شدنت

دیگه ۶ تا قرص توی روز ضرر نداره؟

😍لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم 😍
متاسفم عزیز دلم ... 💔💔💔 دعا میکنم بهترینها برات رقم بخوره و خیلییی زود خدا دامنت رو به اولاد سال ...

ممنونم عزیزدلم❤️

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
عزیزم‌خیلی ناراحت شدم نمیدونم‌چی‌بگم فقط از خدا میخوام بهت آرامش و امید بده تا راهتو با قدرت ادامه‌ب ...

ممنون دوست مهربونم.الهی آمین❤️

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘