2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046037 بازدید | 684498 پست
چهارتا ذوب کردن و سه تاش قابل انتقال بودن سومین انتقالم بود دو انتقال و قبلا تو یه مرکز دیگه انجام د ...

میدونم عزیزم‌درکت‌میکنم 😔😔😔 ایشااا لا مثبت میشی دوباره میمونه برات بغلش میگیری 🤲🤲🤲

همین حسی که من الان دارم 

اینقد ترس از دست دادنشو دارم 😔😔 

تازه بتام مثبت شده روز ۱۳ آز دادم ۶۳۰ بود 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ن عزیزم فردا میرم ب امید خدا

شرار انشاالله این عکس پروفایلت عکس تو دلیت باشه چه نازه وووی زبونشو😍😍😍😍😋😋😋😋

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
فعلا که بیبی چکمم منفی شد

بی بی چک واس ماها نیستش ما معلومه تو دلی داریم فقط محکم بچسبه به دلت اون مهمه 

عزیزم انشاالله بتای تپل مپل

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
میدونم عزیزم‌درکت‌میکنم 😔😔😔 ایشااا لا مثبت میشی دوباره میمونه برات بغلش میگیری 🤲🤲🤲 همین حسی ک ...

بهبه انشاالله بارداری سالمی داشته باشی گلم 😍😍😍🙏🙏

ممنون از دعای قشنگت قشنگم

فداتم مرسی

عزیزی

میدونم عزیزم‌درکت‌میکنم 😔😔😔 ایشااا لا مثبت میشی دوباره میمونه برات بغلش میگیری 🤲🤲🤲 همین حسی ک ...

هر روز ذكر فالله خير حافظااا و هوارحم الراحمين

ان شالله خود خدا محافظ تو دليات هست😍مباركم باااااشه خانم😘

واااای دلم رفت آمین

آمیییین😍😍😍🙏🙏🙏

اولین روز رفتم دکتر سرم زد  و دارو داد الان خداروشکر بهترم ممنونم از پاسخ شما لطفا برای من دع ...

نگران نباش عزیزم خوب میشی تا اون موقع 💜

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️