2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
آی گفتی من روز ۱۳رفتم ۷۰ بود بیچاره فسقلیام اونقد آزمایش تکرار کردم😭😭😭😭که خون هم نرسید رشد نداشت ...

متاسفم عزیزم‌😔 چن تا جنین انتقال دادی ؟ میشه بپرسم چرا ای وی اف کردی ؟ 

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزيز دلم ببخشيد اگه ياداوري شد و ناراحت شدي😭ان شالله اينسري صاحب يدوقلووووو ناز ميشي و تا اخرش بسلا ...

عزیزمی نگو این حرفو گلم قسمت نبود حکمتی داره خدا تو دلیاتو حفظ کنه برات انشاالله جاشون دوباره سبز میشه خدا بزرگه آره چهارتا دارم آخرین بسته انشاالله که آخرین انتقالم باشه و مثبت بشم بحق خدای مهربونم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

چهارتا ذوب کردن و سه تاش قابل انتقال بودن سومین انتقالم بود دو انتقال و قبلا تو یه مرکز دیگه انجام داده بودم و منفی شده بود وایییییی اصلا میتونی تصور کنی که جواب مثبت شدچقد باور نمی‌کردیم و گریه کردیم اما نموند انشاالله ایندفعه خوشحالیم تا آخر بمونه با ما چهارتا مونده فقط توکل بخدا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
عزیزمی نگو این حرفو گلم قسمت نبود حکمتی داره خدا تو دلیاتو حفظ کنه برات انشاالله جاشون دوباره سبز می ...

االهي امين ان شالله  همه چي بخوبي پيش ميره و ختم ميشه به يبارداري عالي و فرزندان سالم و صالح به اميد خداااا💋💋💋

تو سيكل انتقالين؟

عزیزم نگام کن من سه شنبه وحشتناک درد زیر دل داشتم طوری که میگفتم پریود میشم رفتم دستشویی لک قهوه ...

متاسفانه استرادیول این عوارض رو داره دیگه، حالا دو تا آمپول زدی دیگه کم کم باز میشی ولی اگر تا هفته آینده پریود مشدی حتما برو آزمایش بده، ان شاالله که خیره 🤲🌹

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
االهي امين ان شالله  همه چي بخوبي پيش ميره و ختم ميشه به يبارداري عالي و فرزندان سالم و صالح به ...

انشاالله انشاالله انشاالله ممنون از دعای قشنگت قشنگم 

ن فعلا می‌خوام برم عکس رنگی و بعد هیسترو بعد انشاالله انتقال ممنون قشنگم از دعای قشنگت

یکی از دوستام روز هشت رفت

قرار نیست چون برای یه نفر نشون داده تعمیم بدیم به همه 

جنینام بلاست بودن  با احتساب روز انتقال روز 13 رفتم ازمایش چون دو روز بعدش تعطیل رسمی بود ، توصیه میکنم همون تاریخی که براتون تعیین شده تشریف ببرید

عزیزم همسرم مورفو و تحرک مشکل داشت حتی نمونه ش خوب نبود تسه کردن موقع پانکچرم

ان شالله بسلامتي باشه عزيز دلم اسمتون فاطمس؟

انشاالله انشاالله انشاالله بله اسمم فاطمه هستش گلم 

عزیزم انشاءالله به زودی مادر بشی

انشاالله انشاالله انشاالله همه منتظرا ممنون از دعای قشنگت انشاالله بسلامتی زایمان کنی گلم انشاالله 😍😍😍