2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
در حرم مطهر آقا جان مان علی بن موسی الرضا ع ب یادتون هستم. امروز اولین زیارتم رو ب نیابت از همه خانو ...

زیارت قبول عزیزم ان شاالله خدا به دل شکسته شما نگاه کنه حاجت روا بشیم به حق آقا جوادالائمه   

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
من خیلی در موندم نه وقتی برام مونده و نه شرایط ادامه دادن فقط ازتون میخوام  دعا کنین خدا معجز ...

چرا اینجوری میگی اگه خدا بخواد‌میده ، شرایطتت چه جوریه منظورم‌اینکه مشکلتون‌چیه ؟

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی در موندم نه وقتی برام مونده و نه شرایط ادامه دادن فقط ازتون میخوام  دعا کنین خدا معجز ...

من رفته بودم کلینیک آقایی بودن سنشون ۷۰.خانمه هم فکرکنم ۵۵بود .اومده بودن برای نمونه دادن .تخمک اهدایی گرفته بودن

از اون سن بالاترهم اومده بود

اصلا به سن نگاه نکنید فقط به دل نگاه کنید که جوون و چشم انتظار

وقتی نی نی بباد آدم جوون میشه

امیدوارباشین به لطف خدا

بهترینها نصیبتون میشه آن شاءالله   

چرا اینجوری میگی اگه خدا بخواد‌میده ، شرایطتت چه جوریه منظورم‌اینکه مشکلتون‌چیه ؟

عزیزم من سنم بالاس برای بار دوم ای وی اف شدم برج ۱۱یبار انتقال و برج دو هم یبار انتقال هر دوبار افت بتا کردم دیگه جنین ندارم.بدلیل سن بالا فقط مرکز خصوصی میپذیرنم که خرجش خیلی بالاس

دکترم میگه رحمت ادنومیوز ماتوز شده

و باعث سقط جنین میشه 

در حرم مطهر آقا جان مان علی بن موسی الرضا ع ب یادتون هستم. امروز اولین زیارتم رو ب نیابت از همه خانو ...

خوش به سعادتت عزیزم زیارت قبول😍 مرسی که انقد مهربونی‌ و بما محبت داری و واسمون دعا میکنی ایشالا که حاجتروا شی گلم‌  التماس دعای فراوان دارم‌ با دل پاکت واسه سلامتی نینی منم دعا کن💚

نمدونم چرا خدا نمیخواد 

حتما یه خیری هست

ما که نمیتونم بفهمیم

منم دوتا گذاشتم اینقدر دوستون داشتم برای سومین بار بود

چند روز پیش منفی شد

ولی امیدم به خودش

دکترم میگه رحم بگیر ولی نمیخام نه دوست دارم نه همسرم راضی میشه

خلاصه ان شاءالله .ماه آینده میرم مطب ببینم دکترم چی میگه

ایندفعه پی ار پی.چسب جنین.خراش. بهش بگم ببینم تاثیر داره

هرچی خدا بخواد همون میشه.ولی از رحمتش نا امید نمیشم

تلاشم میکنم.

عزیزم خوش به حالت خیلی دلم برلی حرم تنک شده   سلام منو به امام رضا برسون خواهش میکنم

قربووونت برم عزیزم. الهیی ب حق امام هادی ع ک شب ولادتشونه خییییلی زود از مشهد برامون پیام بذاری 😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
خوش به سعادتت عزیزم زیارت قبول😍 مرسی که انقد مهربونی‌ و بما محبت داری و واسمون دعا میکنی ایشالا که ...

قربونت برم عزیزم. کمترین کاریه ک از دستم در قبال محبتای همه دوستام اینجا ازم برمیاد

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱

راستش میگن جنین دختر قویتر از جنین پسره

بخاطر همین میخام بادکترم مشورت کنم

ببینم انجام بدم یا نه؟

هم بحث هزینه.هم اینکه کیفیتش پایین نیاد

خلاصه هرکاری بتونیم به لطف خدا انجام میدیم 

خودش کمک کنه