2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
سلام دوستای قشنگمممم مرسی بابت همراهی و همدردی تون مرسی بابت تمام این مدت ک کنارم بودین و با جون دل ...

تمنا جان خدا میدونه اشکم دراومد من خوووووب میفهمم چی میگی منم مثل خودت بودم دقیقا ، پس تو رو خدا ناامید نشو عزیزم میدونم 13 ، 14 سال خونه سوت و کور بودن یعنی چی 

خوب میفهمم شما رو ، ولی هنوز امتیاز جوون بودن رو داری پس دست از تلاش بر ندار مادر بودن حق تو عزیزم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیزان خوب هستین دوستای گلم یه سوال دارم خواهش میکنم کسانی که با آی وی اف تعیین جنسیت کردن یا کسایی که اطلاع کامل دارن منو راهنمایی کنن من بخاطر عوارضش خیلی میترسم تو دو راهی بدی گیر کردم بخاطر خدا منو راهنمایی کنین

سلام بچه ها جواب آزمایش من منفی شد  بازم خداروشکر

تمنا جان ناراحت‌شدم امیدوارم خدا واست‌جبران‌کنه و نتیجه‌زحماتتو بگیری و اصلا اینبار طبیعی و بدون‌دردسر‌ باردار‌ شی و دلت‌شاد شه🤲 امید داشته باش ایشالا‌ که آغوشت‌ پر‌ میشه‌ بزودی گلم🙏

منم احتمالا باید برم آی وی اف چی میشد خدا به همه اونایی که منتظرن یه بچه صحیح وسالم میداد چی میشد طبیعی باردار میشدم خیلی دلم شکسته از نظر مالی هم وضع خوبی نداریم برای آی وی اف 

بچه ها یه سوال جنین فریز میشه تعین جنسیت کرد؟

یه سوال دیگه جنین فریز  ذوب شده دوباره فریز میکنن کیفیتش پایین نمیاد؟

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد  
سلام دوستای قشنگمممم مرسی بابت همراهی و همدردی تون مرسی بابت تمام این مدت ک کنارم بودین و با جون دل ...

https://www.instagram.com/p/CRq4Y0Bn3at/?igshid=YmMyMTA2M2Y= 

تمنا جانم الان با چشماي گريون از حضرت ابوالفضل خواستم خدا حاجت دلتووو بده

شما ضخامتت تا چند رفت بالا؟ قبل از شروع شیاف پروژسترون سیکل کنسل کردی؟

۶.۷ روز چهاردهم...بله دقیقا عزیزم کنسل کرد و گفتن خودت پریود میشی بعد از قطع استرا

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡
سلام سحر خووووبي؟؟ سونو داشتي فهميدي تخمك آزاد نشده؟؟؟ ان شالله بااولين سيكل صاحب  يدوقلو ناز ب ...

قربونت برم عزیزم 

بله سونو کردم فولیکول داشتم ولی گفت این ماه ازاد بشو نیست

این ماه ای وی ای جی زدم شانس من تخمک ازاد نشد خیلی اعصابم خورده منم شیاف پروژسترون گذاشتم گفتم چون استرادیول چند روزه میخورم کامل رحمم تخلیه بشه

کسی میدونه اثر ای وی ای جی تا کی میمونه؟ یعنی این سیکلم کنسل بشه ماه دیگه دوباره باید ای وی ای جی بز ...

تاثیرش در کل کوتاهه بستگی به مقدار مصرف داره من برای پلاکت تزریق میکردم.۳تا شیشه نهایت تا یک ماه اونم بستگی به بدن هرکس داره.

افوض امری الی الله ان الله بصیربالعباد