2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046088 بازدید | 684498 پست
شوید و جعفری بخور مخصوصا شوید یه دسته کامل بگیر بخور. ..  من یه بار اینطوری شدم شوید خوردم یکی ...

به چه صورت بخورم؟؟

یک صلوات برای حاجت روایی خودت و من بفرست♡ الهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم♡

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم مام و رویان بهترین جنین شناسای ایران و دارن... من که راضی بودم از جنین شناس رویان

ممنون‌ جواب دادی عزیزم 

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
در حرم مطهر آقا جان مان علی بن موسی الرضا ع ب یادتون هستم. امروز اولین زیارتم رو ب نیابت از همه خانو ...

😭😭😭😭

خیلی لطف کردی عزیزم که ما رو هم دعا کردی.خدا خیرت بده❤️

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
در حرم مطهر آقا جان مان علی بن موسی الرضا ع ب یادتون هستم. امروز اولین زیارتم رو ب نیابت از همه خانو ...

😢😢😢😢😭😭😭😭😓😓😓😓😞😞😞😞

منم میخواااام بیااااام،،، دلم تنگه😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢

هموون احتمالا فشار عصبی بوده... خوب میکنی حتما چند روز پشت هم فشارت و بگیر انشاالله که خوبه و خیالت ...

مرسی عزیزم دیروز هم گرفتم 12بود 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
راستش میگن جنین دختر قویتر از جنین پسره بخاطر همین میخام بادکترم مشورت کنم ببینم انجام بدم یا نه؟ ...

سلام زینب جان ان شاالله که خدا یه دختر بهت بده جنست جور شه میکن برا تعیین جنسیت اون سلولی ک بر میدارن باعث میشه جنین ضعیفتر شه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
رادیس تو‌کی میری برای انتقال ؟

اگه خدا بخوام وسط سیکل باید برم دکتر داروهام رو بگیرم و سیکل رو شروع کنم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

زیارت قبول باشه عزیزم 😍😍حاجت روا بشی الهی ..مارو هم دعا بفرمایید که محتاجیم به دعا 😍😍🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌷🌷🌷

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...