2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
اااااای جااااااان دلم عزیزززززم😍😍😍😍😍 معلومه چله و دعاهات مستجاب شده. منم تموم کردم ولی نتونستم ...

عزیزم خوش به حالت خیلی دلم برلی حرم تنک شده   سلام منو به امام رضا برسون خواهش میکنم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از ماهیتابه گذشته عزيزم باید بگردیم دنبال یه چیز بزرگتر محکمتر و سفت تر  من نمیدونم چرا دوستان ...

استرس با سیکل درمان ما همراهه حالا این خوشگل دخترای من خوبن باز من از صدای گربه میپریدم هوا میگفتم جنین از بین رفت تا این حد نابود بودم

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
تحت درمانی خواهشا ماسک بزن  مراقب باش تا با مشکلی مواجه نشی عزيزم

فعلا ن سیکل و شروع نکردم خدا رو شکر اتوبوس خلوت بود اما آره گرم هم باشه باید رعایت کنم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
خواهش میکنم عزیزم انشاله به سلامتی یه نی نی سالم و خوشگل میاد بغلت 

انشاالله همه منتظرا ممنون از دعای قشنگت 

قشنگم😍😍😍🙏🙏🙏

باشه قربونت برم

سلام فاطمه جان زیارت قبول انشاالله که خوش بگذره بهتون مواظب خودت باش گلم 

فدات گلم   من این یکی دو روز منتظرم که انشاله بی بی چکم مثبت بشه بیام خبر بدم . خیلی سخته این ...

ان شاالله که یه بی بی چک خوشرنگ میبینی 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
ان شاالله خودت هم بری ببینی ذوق کنی 

ان شاالله😍😍😍

اين سونوگرافيستى ك دكتر ارجاع ميده پيشش مرد هست و ى جورايى انگار خوش اخلاق نيس

ان شاالله ك بهم نشون بده اگر نداد سونوهاى بعدى ك ميرم تحت نظر دكترى ك بايد تااخرش باشم ميرم پيش سونوگرافيست خانم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم