2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045891 بازدید | 684488 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام فریناز جان ممنونم😘 همچین عزیزم  خداروشکر که صدای قلبشم شنیدی❤ دیروز خانوم دکتر ب من رو ...

ان شاالله ب زودی این طنین قشنگو میشنوی😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام بچه ها هماتوم کوچیک دارم گفت ۹میلی.رفتم پیش دکترخون آمپولای آنوکسامو باقرص آسپرین وبرای۳روزقطع ...

عزیزم باید بری ک چک بشه خدای نکرده بزرگتر نشه

ما هم رفتیم ده روز و دو هفته بعد

من امروزم رفتم دفع شده

ضمنا سونو هیچ ضرری نداره

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
دوستان متاسفانه منفی شدم😭😭😭😭 میخواد بشه میخواد نشه

عههههه🥺🥺🥺

متاسفم عزیزم خیلی امیدوار بودم اما استرس تو زیاد بود و همین تاثیرشو گذاشته

ان شاالله به زودی طعم مادر شدن رو بچشی طبیعی

دیگه دکتر نمیرم

دفعه چندمت بود انتقال دادی؟

عزیزم باید بری ک چک بشه خدای نکرده بزرگتر نشه ما هم رفتیم ده روز و دو هفته بعد من امروزم رفتم دفع ...

خب پس میرم حتما.یکم نگران بودم.مرسی عزیزم.میگم حالا ازیه طرف میگم من چون مشکل انعقادخون دارم تواین سه روز خونم غلیظ نشه؟!!!

خب پس میرم حتما.یکم نگران بودم.مرسی عزیزم.میگم حالا ازیه طرف میگم من چون مشکل انعقادخون دارم تواین س ...

نه عزیزم نگران نباش دکترت بهتر میدونه

تا زمانی ک هماتوم داری و خونریزی یا لکه بینی نباید مصرف کنی

خب پس میرم حتما.یکم نگران بودم.مرسی عزیزم.میگم حالا ازیه طرف میگم من چون مشکل انعقادخون دارم تواین س ...

عزیزم من غلظت خون شدید داشتم اما چون خونریزی کردم انوکسامو از ۶ هفته تا ۲۰ هفته قطع کرد. نگران نباش

خداياشكرت....❤️