2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045897 بازدید | 684488 پست
سلام صبحتون بخیر.عزیزان دعام کنین دام اماده میشم برم ازمایش

صبحت بخير عزيزم

ديشب برات اية الكرسى خوندم ان شاالله ك خوش خبر مياى با بتاى تپل😍😍😍😍

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستان من امروز روز 6 انتقالم یک درد عجیب میزنه به ساق پام میگم نکنه خونم داره لخته میشه چمیدون ...

عزيزم خيره ان شاالله

همه مون اين درد رو داشتيم و ختى كلا پاهامون زير پتو بود تو گرما

ب فا ل نيك بگير ان شاالله ك خيره🤲🏻💚

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام بچه ها تروخدا هرکی میدونه بم جواب بده  من پریودام هفت روزس و معمولا تا روز ۵خونریزی ب طور ...

ب خاطر دا و هورمونی عاس نگران نباش در صمن خونریزیت کمتر باشه کمتر دیواره رحم میریزه ضخیم تر میشه 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
قربونت،، چه میشه کرد باید این اوایل و یکم سخت بگذرونی تا ویارت حداقل تموم بشه بعدش دیگه راحت تر میگذ ...

مرسی عزیزم دیگه چاره چیه وای نمیدونی حال میده لیمو تازه رو نمک بزنی بخوری 🤣

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
صبحت بخير عزيزم ديشب برات اية الكرسى خوندم ان شاالله ك خوش خبر مياى با بتاى تپل😍😍😍😍

قربونه دهنت عزیزم لطف کردی 

دل تو دلم نیس .آز دادم گفتن ساعت ۱ ظهر اماده میشه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
مرسی عزیزم دیگه چاره چیه وای نمیدونی حال میده لیمو تازه رو نمک بزنی بخوری 🤣

واى منم ميخورم اصلا ى وضى😂😂😂

مامانم هى ميگه نمك زياد نخوربرات بده ولى لامصب ليمو و البالو ميكشه🤣🤣🤣

قربونه دهنت عزیزم لطف کردی  دل تو دلم نیس .آز دادم گفتن ساعت ۱ ظهر اماده میشه

خيره عزيزم😍😍😍😍

بازم برات ذكر ميگم ان شاالله دست پرمياى

ما همراه تك تك شما ك ميريد آزمايش استرس داريم ك انگار واسه خودمونه

سلام دوستان من امروز روز 6 انتقالم یک درد عجیب میزنه به ساق پام میگم نکنه خونم داره لخته میشه چمیدون ...

عزیزم فریناز جون دقیقتر گفتن درسته من فعلا تازه امروز ازمایش،دادم و فعلا تا ظهر نتیجه مشخص میشه. هممون این دردارو داشتیم باور کن من تو این گرما جوراب میپوشیدم زیر پتو پاهام یخ میکرد

خانما، من ۱۵ هفتم تموم شده رفتم تو ۱۶ هفتگی، امروز میتونم برم برای سونو آنومالی؟

یکی هر روز به مردم هدیه میداد، یکی هم هر روز به مردم لگد میزد. بعد از چند وقت اونی که هدیه میداد دیگه هدیه نداد و اونی که لگد میزد دیگه لگد نزد. از اون روز به بعد اونی که هدیه میداد شد ادم بده چون دیگه هدیه نمیداد و اونی که لگد میزد شد ادم خوبه چون دیگه لگد نمیزد
خيره عزيزم😍😍😍😍 بازم برات ذكر ميگم ان شاالله دست پرمياى ما همراه تك تك شما ك ميريد آزمايش استرس ...

خدا ارحمن الراحمین هست میدونم ناامیدم نمیکنه شرمنده فامیل نمیکنه 

خانما، من ۱۵ هفتم تموم شده رفتم تو ۱۶ هفتگی، امروز میتونم برم برای سونو آنومالی؟

عزيزم دكترت نگفته كى برو؟

بچها هاجون ماه قبل از شروع سیکل ivfچی کار میکنن .چه ازمایش ها و داروهایی معمولا میدن .من شنبه دیگه م ...

خود دكتر هر ازمايشى ك انجام نداده باشين رو براتون مينويسه و ميگه چيكار كنيد

نهايتش ك همه چيز اوكى بود و ان شاالله تصميم ب شروع سيكل شد بگيد بچه ها براى كارهاى جانبى راهنمايي ميكنن

موفق باشيد

من كه رفتم منشيش فرمود گفت دكتر نيستش رفته سفر تا اخر مردادم نمياااااد😒😒😒 شوره اگه پيامم رو ديدي ...

بله کافیه. من هم غدد رویان میرفتم بعد چند بار دید فقط قند ناشتا مشکل  داره دیگه دو ساعته ها رو برام نمی نوشت. اگه دیدی رو رنجه یکم استراحت بده بدستات سر انگشت ها خوب بشه

خدایا شکرت