2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045891 بازدید | 684488 پست
دوستای عزیزم امروز عصر سونوی قلب رفتم خداروشکر قلب نی نیم تشکیل شده بود😍 انشالله پشت سر هم بیایی ...

فرزی جون چشمت روشن🤩🥰انشاالله 120 سال قلبش بسلامتی بتپه🤲🤲🙏🙏

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چون جنین سه روزه همون 25 برو عزيزم اگه پنج روزه بود میشد بری ولی الان بری خدای نکرده بتا پایین باشه ...

باشه عزیز دلم 😘

شوهرم اصرار داره ک بریم🤭😄

ببینم فردا میتونم قانعش کنم ک شنبه بریممم

اون از من هول ترهه🤣

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
مرسی عزیزم  حالا فردا میرم خونه مادر شوهرم با دستگاه اونم میگیرم فشارمو شیرینی جات ک خیلی کم می ...

قربونت،، چه میشه کرد باید این اوایل و یکم سخت بگذرونی تا ویارت حداقل تموم بشه بعدش دیگه راحت تر میگذره و انقدر اذیت نمیشی حداقل میتونی غذاتو بخوری... آخه آبلیمو و اینا که بدرد زن حامله نمیخوره همه اینا تقصیر ویاره😊انشاالله تا قبل هفته 12 از دست ویار خلاصشی اونوقت رعایت کردن راحت تره حداقل میتونی غذاهای مفید بخوری آدم عذاب وجدان میگیره انگار وقتی نمیتونه غذا بخوره😀🥴

قربونت عزیزم دو روز دیگه هم صبر کن ان شالله ک خوش خبر میای با یه بتای خوشگل خدا جواب سختی هات و میده ...

الهی آمین عزیزم ☘️

انشاالله با دعای شما دوستان عزیز و مهربونم💚💚🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
پس بشما زودتر‌ از‌ من‌ نوبت سونو داده. بمن‌دقیقا ۴ هفته بعد از انتقال گفته برم‌ برای سونوی قلب. ایشا ...

منم دوسداشتم دیرتر برم یهو برای قلب برم ولی چون بله برون خواهرمه و نمیتونم کار کنم میخوام بگم بهشون گفتم قبلش برم سونو حداقل جنینمو ببینم دلم اروم بگیره

پس بشما زودتر‌ از‌ من‌ نوبت سونو داده. بمن‌دقیقا ۴ هفته بعد از انتقال گفته برم‌ برای سونوی قلب. ایشا ...

الان منم حساب کردم منم ۲۷روز بعد انتقالم میرم ینی میشه قلبشونم ببینم خیالم راحت شه☺️😍🤲❤️

الان منم حساب کردم منم ۲۷روز بعد انتقالم میرم ینی میشه قلبشونم ببینم خیالم راحت شه☺️😍🤲❤️

آره فک‌کنم احتمالش زیاده قلبشم تشکیل شده باشه چون‌ بمن‌گفته ۳۰‌روز‌بعد انتقال‌بیا برای‌سونو‌ی قلب دیگه. تو فقط داری‌۳ روز زودتر‌میری‌ ایشالا‌که صدای‌ قلبشم‌ میشنوی و‌خیالت‌راحت میشه و جشن خواهرت کلی خوش میگذرونی عزیزم😍

سلام بچه ها تروخدا هرکی میدونه بم جواب بده 

من پریودام هفت روزس و معمولا تا روز ۵خونریزی ب طور واضح دارم  و روز ۶ و ۷ میشه لک و تمام میشع 

اما ایندفع که دارم در کنارش استرومارین ال کارنتین و انوکساپارن و اسپرین میخورم  خونریزی خیلی کم شده و امروزم ک روز ۴پریودمه رسیده به لک قهو ه ای  

روز اول و دوم و سوم خونریزی داشتم اما امروز ک چهارومه شده لک قهو ه ای و میدونم ک برا مصرف داروهاس اینجور شده کسی براش این مورد پیش اومده؟

سلام بچه ها تروخدا هرکی میدونه بم جواب بده  من پریودام هفت روزس و معمولا تا روز ۵خونریزی ب طور ...

سلام عزيزم

اره منم اينجور شده بودم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم