2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046064 بازدید | 684498 پست
نسرین جون فقط گفت فشارم بالاس ۱۳بود گفت نمک کم بخور چیکار کنم بیاد پایین قبلا اکثرا پایین بود & ...

عزیزم تا میتونی نمک و تو غذاهات کم کن و نمک خام هم اصلااا نخور... خیار بخور فشار و میاره پایین،،، سالاد شیرازی درست کن توش آب غوره یا آب نارنج بزن، هم پیاز داره هم خیار که برای فشار بالاها خوبه... 

شیرینی‌جات و هم خیلی کم کن چون باعث بالا رفتن فشار میشه شما دوقلویی خیلیییی باید رعایت کنی فشارت نباید بره بالا... 

تو گوگل سرچ کن ببین چه غذاهایی برای فشار بالا خوبه و چه غذاهایی مضره

انشاالله تا آخرش به سلامتی طی میکنی این دوران و...هممون یه دردسرها و استرسایی داریم مثلا من و خیلیای دیگه دیابت بارداری داریم و باید رعایت کنیم تا بسلامت بگذره این چندماه،، توکل بر خدا🤲🤲🤲

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ان شاالله ك از شما دور مخصوصا بچه ها و زوووود خوب بشيد💚💚💚

فقط ميدونم اينسرى بدجور ب گوارش ميزنه

مايعات زياد بخوريد فقط دكتر ميگه نبايد كارى كنيد ك اگر اسهال هستيد قطع بشه

بايد تحمل كنيد و ادامه داشته باشه ك ويروس دفع بشه

فقط و فقط مايعات فراوان خوره بشه

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عزیزم تا میتونی نمک و تو غذاهات کم کن و نمک خام هم اصلااا نخور... خیار بخور فشار و میاره پایین،،، سا ...

مرسی عزیزم  حالا فردا میرم خونه مادر شوهرم با دستگاه اونم میگیرم فشارمو شیرینی جات ک خیلی کم میخورم  فقط این چند روز حالم بد میشد بستنی میخوردم یا لیمو میخورم با نمک 🤔حالا بازم رعایت میکنم بالا نره این مواردی هم ک گفتی رعایت میکنم اخه بیس چاری چیزی نمیخورم همش هم دارم آبغوره و آبلیمو میخورم 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بچه ها ب نظرتون من فردا برم آز بدم مشخص میشه دیگه آره؟؟؟ روز دوازدهم انتقالم فردا

چندم بهت گفته برو جنینات بلاست بودن یا نه

۲۵ گفته ..یعنی من دوروز زودتر برم مشخص میشه؟ جنین‌هام سه روزه بودن

ب نظرم همون ۲۵برو  چون از معجزه هم سه بار ازمایش گرفتن یه وقت برا تو اینجوری نشه 

من یکشنبه البته من تازه یکشنبه میشم شیش هفته و سه چهارروز فکر کنم 

پس بشما زودتر‌ از‌ من‌ نوبت سونو داده. بمن‌دقیقا ۴ هفته بعد از انتقال گفته برم‌ برای سونوی قلب. ایشالا این مرحله رو هم‌ بخیر و خوشی میگذرونیم عزیزم😘

۲۵ گفته ..یعنی من دوروز زودتر برم مشخص میشه؟ جنین‌هام سه روزه بودن

چون جنین سه روزه همون 25 برو عزيزم اگه پنج روزه بود میشد بری ولی الان بری خدای نکرده بتا پایین باشه خودت استرس میگیری گلم