2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045866 بازدید | 684487 پست
انشالله که مامان خانم شدی عزيزم  توکل کن به خدا  من هم برات صدتا صلوات هدیه میکنم به حضر ...

خدا معجزه های قشنگت رو برات نگه داره مهربون جانممم🤗🤗😘😘لطف میکنی عزیز دلم 💚💚🤗🤗

چقدر خوبه ک شماهارو دارم..امیدم اول ب خداااا و بعدم ب دعاهای شما دوستای مهربونم ک برام میکنید😍

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام عزیزدلم خوبم لیلا جانم تو خوبی؟ نی نی هم خوبه😅فعلن که چشم انتظارم هی کی شنبه میشع برم سونو نی ...

مرسی جانم منم خوبم خداروشکر منم میدونم ضرر داره باید یه فکری بکنم کمتر گوشی دستم بگیرم عذاب وجدان دارم بخدا 😑😑بسلامتی عزیزم الان چندهفتت میشه؟منم یکشنبه وقت سونو دارم انشاالله که نی نیارو میبینیم و یکم خیالمون راحت میشه🤲❤️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بله عزیزم سعی کن وعده های غذایی رو بیشتر کنی با حجم کمتر  تجربه خودم هست صبح آب خنک میخورم حال ...

وعده کم جوابمو نمیده میوه میخورم یکم جلو گرسنگیمو بگیره بدتر گرسنم میشه😑😑😁اخر برنج خوردم یکم دلمو گرفت 🤦مثلا میخوام برنجمو کم کنم

خیلی ممنونم عزیزدلم،خدا هرچی ازش میخوای برآورده بخیرکنه

خواهش میکنم عزیز دلم کاری نکردم که 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
قربونت‌عزیز برامن‌کیست اینانیست خط‌سزارین‌‌نازک‌شده‌میخاد‌ترمیم‌کنه. دوست‌عزیز‌کیست‌برداشتی‌براچی ...

که پریود نشم دوباره کیست برگرده.معمولا تجویز میشه

خودشون پرسيده بودن تو گروهم گفت ممنونم ازت💋💋💋نيومده عارفي؟

ندیده بودم 🤦‍♀️ حالا من برحسب وظیفه اطلاع دادم شاید سوال یکسری دیگه هم باشه 🙂خواهش میکنم عزیزم 😍😍😍 کاری نکردم که  به هرحال باید بهم کمک کنیم .نه با عارفی که ویزیت نشدم .محبی گفت برو بین ۱۳ تا ۱۵ سیکلت بیا دیگه سیکل رو با ال دی شروع نمیکنیم دیگه منم این همه راه برگشت خوردم خونه ..نرسیده برگردوندنم 😂😂😂

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
انشاالله که باهمون یدونه مامان میشی عزیزم،الهی که بهترینهابرات اتفاق بیفته

قربونت عزیزم ان شاءالله توکل بخدا 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
بگو هرچیزی بوقتش اگر ی کم رک گویی یاد بگیرید بخودشون دیگه این اجازه رو نمیدن ک با این ادبیات ح ...

عزیزم قبل انتقالت چیا خوردی؟؟؟؟

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
سلام نسرین جونم خوبی ؟نی نی خوبه انشالله؟ نسرین جون یه سوال داشتم یه چیز نگرانم کرده من الان چند وز ...

کوثرجان اینجور موقع ها معمولا دکترا قرص یا پودر منیزیم میدن برا کاهش دردش خیلیا مث شما تو دوران بارداری یه دست یا هر دو دستشون در داشته و دکترشون منیزیم تجویز کرده... 

من خودم زانودرد شدیید داشتم جوری که به سختی می‌نشستم و پا میشدم دکترم بهم منیزیم داد خوب شدم خداروشکر... 

سلام دوستان وقتتون بخیر

بازم مزاحم همیشگی فحشم ندینااااا

از امروز رفتم سر کار .انشاله فردا صبح میرم آزمایش .ولی همچنان لک قهوه ای دارم .

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 
سلام خواهش میکنم جوابمو بدین من ماه پیش خراش رحم انجام دادم و این ماه دارم دارو انتقال میخورم ولی چن ...

سلام عزیزم نگران نباش،خراش تاچهارماه اثرش میمونه منم دوماه بعدازخراش انتقال دادم،تویه شرایط خوب انتقال بدی بهتره تادوران مریضی واسترس،البته انشاالله که یه سرماخوردگی جزئی باشه وکرونا نباشه وززودخوب بشی

سلام دوستان وقتتون بخیر بازم مزاحم همیشگی فحشم ندینااااا از امروز رفتم سر کار .انشاله فردا صبح میر ...

امروز میرفتی ازمایش میدادی دیگه معلوم میشه روز چهاردهم دیگه برای همه معلوم میشه

انشالله با خبرخوش بیایی اینجا خوشحالمون کنی😍😍