2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045612 بازدید | 684476 پست
سلام عزیزم مرسی از احوالپرسیت فدات شم تو خوبی؟ پسرت خوبه؟تصمیم گرفتین برای اسمش؟

سلام عزیزم

فعلا سخته

امپول بتا زدم .دو روزه خواب ندارم.گرمم میشه.لپام سرخ شده.حرکتاش هم در حد هیچ

خیلی بده

😉

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نه میگم بچه نمیخوایم  اره عزیزم همسنیم چهار پنج ساله

منم هیچکی خبر نداره نه خونوادم نه خونواده همسرم..

تک و تنها 😥😥

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
عزیزم قبل انتقالت چیا خوردی؟؟؟؟

عزیزم بسته ب طبعت بخور

من رحمم سرد بود از دو سه ماه قبلش گرمیجات خوردم

روزی ۴۰دقیقه تا ی ساعت پیاده روی حتما داشتم

اکثر شب ها سبزیجات ابپز میخوردم

کلم بروکی زیاد خوردم

از ی ماه قبل هفته ای یک امپول نوروبیون زدم ک دوهفته قبل هم خود دکتر تجویز کرد جمعا۵ هفته زدم

از یکماه قبل روزی دوتا کپسول فرتیل سی ام خوردم و اززمانی ک گرمیجات میخوردم کیوتن هم میخوردم تا دوهفته قبل انتقال ک اخرین بسته تموم شد نخریدم دیگه

از پنج روز قبل تا پنج روز بعد انتقال ی برش اناناس و ی لیوان شیرسویا (درصورت نداشتن پرولاکتین بخور)خوردم

شب قبل و صبح انتقال کله پاچه خوردم

تا پنج روزم بعدش نصف لیوان محلول نشاسته و اب  میخوردم

بعد از انتقال چندوعده سوپ قلم هم خوردم یا عصاره قلم رو تو دمی گوجه ریختم

یعنی هرچیزی ک تو نت خوندم یا بچه های اینجا انجام داده بودن منم انجام دادم🤣🤣🤣

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستان وقتتون بخیر بازم مزاحم همیشگی فحشم ندینااااا از امروز رفتم سر کار .انشاله فردا صبح میر ...

سلام دوستم

خدا پشت و پناه خودت و جوجه تو دلیت😍😍😍

ان شاالله فردا خوش خبر میای با بتای تپل💚🤲🏻💚🤲🏻

نگران لک هم نباش

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
سلام دوستان وقتتون بخیر بازم مزاحم همیشگی فحشم ندینااااا از امروز رفتم سر کار .انشاله فردا صبح میر ...

انشاالله که مثبتی مامان فعال و کوشا

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
دوستان از مامان رقیه خبری نیست قرار بود بره سونو؟

گفته گوشى نداره فعلا ك بياد تاپيك و همون ٢٨ ام ميره ظاهرا

سلام دخترا الان از پیش دکتر میام برا بلغمم زیادم برام دارو تجویز کرد توکل بخدا گفت داروتو تموم کردی بیا حجامت

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

سلام عزیزم انشالله به سلامتی .ایشالا بیاین با جواب مثبت .شنبه ازمایش میرید ؟

منم هیچکی خبر نداره نه خونوادم نه خونواده همسرم.. تک و تنها 😥😥

منم خیلی تنهام این چند سالی که اذیت شدم تو هر نفسی که میکشدم امام رضا و امام حسین یاورم بودن حالا هم نذر کردم اگه این بچه مون. یکی از این دو اسمو براش بذارم که یادم بیاد خودم بودمو ائمه 😍

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
یه دونه ساک دیده شد😍 همین روزا باید برم برای سونو قلب برام دعا کن عزیزم دو دفعه قبل هیچ علائمی ند ...

فدات عزیزم 

انشاالله این نه ماه رو بسلامتی بگذرونی و به دلخوشی بغلش بگیری حسابی مراقب خودت باش 

این سری هم آی وی ای جی و پردنیزولن و هیدرو داشتی ؟؟

شبهای هجر گذراندیمو زنده ایم هنوز ...مارا به سخت جانی خود چنین گمان نبود 
سلام منم هیچ علامتی ندارم گاهی درد پری میاد فک کنم واس شیافه و میخوام پری شم شیاف نمیزاره😪

مثبتی و تمام همه این فکرا رو بندازین دور می‌دونی ما میتونیم جنین تو بدنمونه و این خودش شانس باروری و زیاد می‌کنه عزیزم انشاالله بتای تپل و مپل