2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045697 بازدید | 684478 پست
سلام به همه دوستان .ای دی ان دوست عزیزی که هزینه تعیین جنسیت بهمن میخواست رو دقیق یادم نیست که تگ کن ...

خیلی ممنونم عزیزدلم،خدا هرچی ازش میخوای برآورده بخیرکنه

انتقال ازگروه نارنجی🍊بهگروه سبز ،تاپیک بامدادخمار،وزن اولیه۶۷.۵ 🍊،وزن هدف:۵۷ 🍊،تاریخ شروع۲۳/۸/۴۰۰  🍊 🍊  درتاریخ۴۰۰/۱۱/۳ وارد گروه سبز شدم باوزن۶۲کیلو.
قربونت برم ان شاءالله سالم بغلش کنی 😁 مطمعنم خودتم عین من بودی عزیزم 😂

من فقط زمانی ک فهمیدم دوتا شده اندازه ی شب گریه زاری کردم

بعد سپردم بخدا

و حتی دکترم گفت دوباره پانکچر کن گفتم نه توکل میکنم بخدا

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من استرس بیشتر از خونواده شوهرم میگیرم خونم چسپیده ب اینا هر روز منو میبینن میگن تو که باردار نشدی م ...

بگو هرچیزی بوقتش

اگر ی کم رک گویی یاد بگیرید بخودشون دیگه این اجازه رو نمیدن ک با این ادبیات حرف بزنن

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
میگفتن ممکنه بارداری بالا بره. دکتر زنان که میرم میگه خوبه. احساس می کنم زیادی سخت میگیرن 

گفتم فرقي نداره با عادي رنجش

بنظرم منم خوبه اين چن هفته رو بخور بزار بچه خوب وزن بگيره با دستگاهم چك كن

من آمپول رو کم کردم  آسپرین دوروز بود میخوردم  حالا نمیدونم از چی بود

نسرین‌جون‌سلام

خوبی.نی‌نی‌خوبه؟

نسرین‌جون‌من‌بایدعمل‌لاپراسکوپی‌بشم

دکترمشایخ‌اینجورتشخیص‌دادن‌که‌خط‌سزارین‌بایدترمیم‌بشه

حالا‌میگم‌شمااطلاع‌دارید‌عمل‌هاروهم‌رویان‌انجام‌میده؟

دکترخودم‌انجام‌میده‌یانه؟‌دیدی‌اونجا‌کسی‌عمل‌لاپراکنه؟

نمیدونم‌کی‌برم‌که‌برام‌نوبت‌بزنن؟

کارشناسی‌چیزی‌نداره‌اونجا‌زنگ‌بزنم‌ببینم‌‌کی‌برم؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻
وای من از سال ۹۸ رفتم رویان من و فرستادن رژیم. از مرداد پارسال خیلی سنگین رژیم گرفت. سال ۹۸ بود ۶۷ & ...

عزيززز دلم ان شالله كه ندااااره تموم سختيات اين چن هفتس تموم ميشه منم خواهرزاده هام داشتن و پسرمم داشته حالا ف فقط پروتيين گاوي خالي باشه شامل لبينات ميشه و گوشت و كيك و بيكوييت و ژله اينااا هضمش راحتتره

ولي پسرم خيلي بيشتر بود

به لاكتوز شير خودمم داشت

به گرميجات داشت

گوجه تخم مرغ مغزيجات ومركبات

زعفرون  وادويه بادمجون كيوي  اكثر ميوههها جز سيب و خياروهويج

كلا خيلي چيزااااا من فقط مربااي به نون سينه مرغ ابپز اب هويج برنج ميخوردم

حالا بعد دوسال كيوي نميتونم بخورم دوبار خوردم تو اين يسال گلوم باد ميكنه بهمسرمم ميگم از بس نخوردم خودمم الرژي پيدا كردم😅

سلام عزيزم خوبی صبحت بخیر  معجزه جان من صبح بازم ترشح قهوه ای رنگ دیدم بهتر بگم خونابه بود ولی ...

عاره تغيير دوز پروژسترون ميتونه علتش باشه،الان زنگ زدي بهش؟؟ همون امپول رو ميخاي ادامه بدي؟

من حس ميكنم دقت دستگاههااا هم فرق ميكنه مثلا تو اي وي اف بهم گفت هماتوم داري ده روز بعد تو كلينيك گفت نداري الان باز ميگه داري البته من خودم هي پرسيدم راحع به هماتوم چون تو سونوم فقط نوشته بود غربالگري ميگم شايد نميگفتم اصلااا نميگفت😑

نسرین‌جون‌سلام خوبی.نی‌نی‌خوبه؟ نسرین‌جون‌من‌بایدعمل‌لاپراسکوپی‌بشم دکترمشایخ‌اینجورتشخیص‌دادن‌که ...

سلام عزيزم ممنونم گلم 

انشالله که خیر صاحل جان 

اطلاع دقیقی ندارم ولی دیدم که لاپارا کردن همون رویان ولی آیا توسط دکتر خودشون یا دکتر دیگه نمیدونم 

+98 902 500 3473

به این شماره تو وات پیام بده راهنماییت میکنه 

عاره تغيير دوز پروژسترون ميتونه علتش باشه،الان زنگ زدي بهش؟؟ همون امپول رو ميخاي ادامه بدي؟ من حس م ...

نمیدونم چیکار کنم 🥺🥺

من خودم از دکتر پرسیدم دکتر هماتوم دارم یا کوچیک شده قشنگ مجدد سونو کرد گفت نه نداری هماتومی دیده نمیشه 

به نظرت بازم دوتا آمپول بزنم؟؟ مثل قبل؟ 

یا همون شیاف و امپول 

البته آسپرین خوردم معجزه جان دو شب 

حالا بازم از امشب قطع میکنم 

میگم اوه دیدم تا غروب (تایم شیاف) ادامه داشت به جای شیاف آمپول میزنم 

نمیدونم چیکار کنم 🥺🥺 من خودم از دکتر پرسیدم دکتر هماتوم دارم یا کوچیک شده قشنگ مجدد سونو کرد گفت ...

پس نداشتي چون توهم پرسيدي مجدد،

احتمالاا بخاطر اسپرينتم بوووووده

ميخاي امپول رو زدي چند روز بزن بعد باز تبديل به شيافش كن ولي فعلا اسپرين رو نخووور ان شالله نميبيني ديگه

سلام عزيزم ممنونم گلم  انشالله که خیر صاحل جان  اطلاع دقیقی ندارم ولی دیدم که لاپارا کرد ...

نسرین‌جون‌دعام‌کن‌خیلی‌میترسم😭

شماره‌روازسمت‌راست‌بزنم‌دیگ؟

کارشناس‌رویان‌هست؟

خدایامیشه‌‌‌‌پسرمنم‌یه‌روزداداش‌بشه..خواهرهای‌گلم‌میشه‌‌‌  یه‌صلوات‌مهمونم‌کنید‌تاآرزوی‌پسرم‌برآورده‌بشه🙏🏻