2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684482 پست
خواهرا اون روز ناراحتتون کردم‌ اومدم بگم از مرکز زنگ زدن یکدونه تخمکم جنین‌شده  ،چون امید نداشت ...

عزیزم نمیدونم چرا حس میکنم با همین جنین باردار میشی.😍😘

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزی،م انوکسا باید تو دمای کمتر از ۲۵ درجه نگهداری بشه الان دمای هوا تو کرج ۳۷ درجه هست پس اگه اونکسا ...

ممنون عزیزم

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
خوب براي شما هم كه خووووووبه دكتر غدد گير چيه الان؟؟ من مرزم ٩٩ كه شدم٩٦

میگفتن ممکنه بارداری بالا بره. دکتر زنان که میرم میگه خوبه. احساس می کنم زیادی سخت میگیرن 

خدایا شکرت
عزیزم یعنی لوو نداری؟  مگه لووتیروکسین رو قطع کردی قبلا داشتی و قطع کردی؟  معمولا بخوری ...

انا جونم نه الان قرص لوتیروکسین نمیخورم بدون قرص عدد تیروئیدم سه هستش فقط وقتایی که انتقال دارم یه ماه قبلش میخورم .اینم ازمایشم

منو رواني كرده روزي٤ بار 😒خداكنه از فردا كمترش كنه چي مسقره بازي😁

بعد غذاهات که خیلی خوبه. ناشتا رو هم کلا نون باارد سیاه اتمیل بخوری فکر کنم حل باشه. از ۹ شب به بعد چیز شیرین نخور

خدایا شکرت
مرسی عزیز لم انشاالله هرچی ازخدا میخوایی بهش برسی و حاجت روا شی😍🌹🥰💖

الهی آمین 

ممنون عزیزم

شما و بقیه دوستهای این جا دلهای پاکی دارید

خدا به همه تون نظر داره

یه دغدغه ای دارم این روزها

ازتون میخوام برامون دعا کنید ختم بخیر بشه و به سختی نیفتیم.

و هرکس بر‌خدا توکل کند خدا برای او کافیست
امیدوارم مشمکلتون هر وه زودتر حل بشه ولی به نظرم برای کار اشتباه پدر و مادر ،دخترش رو نفرین نکنی بهت ...

مرسى گلم

عزيزم از اول همه اتيش ها از گور اون بلند شد

اولين فتنه رو اون راه انداخت و بعدم تو بحث چ ناسزاها ك ب من و همسرم نگفت

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
فریناز جان عزیزم امروز ب نیتت دعای معراج خوندم ان شاالله که بارداری راحت داشته باشی  بارت و ب س ...

عزيزدلممممم

مرسى دورت بگردم ان شاالله بركتش برسه ب خودت و دوقلوهات و خانوادت 😘😘

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
عاره ان شالله سالم و صالح باشن نهايت با شيردهي ميشه دوسال و نه ماه  زهرمارخوري 😁چيزي نيس تازه ...

وای من از سال ۹۸ رفتم رویان من و فرستادن رژیم. از مرداد پارسال خیلی سنگین رژیم گرفت. سال ۹۸ بود ۶۷  کیلو موقع اخرین انتقال ۶۰ کیلو بودم. واقعا خسته شدم امیداورم حساسیت پروتین گاوی نداشته باشه خواهرزاده هام چندتا داشتن. روز عید قربان خونه مامانم یه لقمه عسل و ارده خوردم خیلی خوب بود😍

خدایا شکرت
عزیزم والا من شخصا نه تو یخچال میذاشتم نه بیرون....  اما لااقل میذاری بذار درب یخچال یعنی گرمت ...

ممنون اناجان

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
من نگران مامان رقيه هم هستم كاش بياد ى خبرى از خودش بده از جمعه تاحالا تاپيك نيومده ان شاالله خودش ...

عزیزم ۲۸ ام میره سونو

برا ی شفای مادرم صلوات میفرستی بودم انداختنم بیرون دوباره برگشتم
الهی آمین  ممنون عزیزم شما و بقیه دوستهای این جا دلهای پاکی دارید خدا به همه تون نظر د ...

عزيزم بى شك بركت آل ياسين هايي ك برامون خوندى بخودت برميگرده و مشكلت حل ميشه

من برات دعاى نادعلى و اية الكرسى ميخونم

عزیزم ۲۸ ام میره سونو

اره ميدونم قرار بود زودتر بره ك از نگرانى ساك دربياد اما نسرين جون گفتن با گوشى خواهرش اومده گفته فعلا گوشيش خرابه