2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045714 بازدید | 684481 پست
سلام عزیزم خوبم خداروشکر یادته گفتم این هفته باید برم ولی دکترم مسافرته فعلا جای دیگه نتونستم نوبت ...

عزیزززم..خیریته پس..صبر کن دکتر خودت بیاد..اینجوری خیال خودتم راحتتره..

الهی ب حق فاطمه زهرا میری سونو و همه ی چیز عالیهههه😍😍😍😍😍😍

نه قربونت برم..راستش نه دلش دارم نه جرئتششش😶😬

شنبه ی دفه میرم آزمایش..دیگه حالا پناه بر خدا

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام نسرین جان صبحت بخیر شاید بقایای خون هماتومت هست تو رحمت مونده و هنوز کامل خارج نشده

سلام گلم نمیدونم عزیزم 

آسپرین دوروز بود میخوردم 

نمیدونم از چی بود ولی همچنان دارم ولی خیلی کم و رنگ قهوه ای  

سلام به همه دوستان .ای دی ان دوست عزیزی که هزینه تعیین جنسیت بهمن میخواست رو دقیق یادم نیست که تگ کن ...

فک کنم خودش اخر  هزینه ها رو پیدا کرد

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️

بچه ها من از فردا قراره قرص استرادیولمو بخورم دل تو دلم نیست ی دونه جنینم از فریز بیرون میاد نمیاد مثبت میشم نمیشم وقتی فک میکنم بعضیا دوتا انتقال دادان هیچی نشد من با یدونه 

خدا جواب زحمات همه رو بده ان شاءالله 

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰
بچه ها من از فردا قراره قرص استرادیولمو بخورم دل تو دلم نیست ی دونه جنینم از فریز بیرون میاد نمیاد م ...

من تورو بزنمممممم😡😡😡

میگم من ی دونه انتقال دادم و شد

اینقدر ناامید نباش

انرژی مثبت بفرست برای جوجه ت

من همش براش ذکر میگفتم و ایت الکرسی میخوندم و ب خدا میگفتم ان شاالله هروقت رفت تو وجودم نه ماه بعد سالم و صالح بذارش بغلم

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
من تورو بزنمممممم😡😡😡 میگم من ی دونه انتقال دادم و شد اینقدر ناامید نباش انرژی مثبت بفرست برای ...

قربونت برم ان شاءالله سالم بغلش کنی 😁

مطمعنم خودتم عین من بودی عزیزم 😂

به جرم اینکه بهشت زیر پاهایم باشد دنیا را برای خود جهنم کردم!                                                                               بسلامتی روزی که مادر شدم 🤰

من استرس بیشتر از خونواده شوهرم میگیرم خونم چسپیده ب اینا هر روز منو میبینن میگن تو که باردار نشدی میخوام بعد انتقالم کلا برم خونه بابام یا خونه خواهرم نیام خسته ام کردن 

من استرس بیشتر از خونواده شوهرم میگیرم خونم چسپیده ب اینا هر روز منو میبینن میگن تو که باردار نشدی م ...

خبر دارن که تو سیکل ای وی افی؟؟

هم سنیم منو تو 😍😍😍چند ساله اقدامی؟

باخدا باشی،همه چیز آسان میشود... پس ناامید نباش!!!💕💞💕💞💕💞💕
فک کنم خودش اخر  هزینه ها رو پیدا کرد

خوب پس خداروشکر .چون گفته بود هر کی گذرش به سمت بیمارستان خورد بپرسه من یادم مونده بود پرسیدم 

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...

سلام‌ بچه‌هااا خوبین‌گلها...بچه ها کسی درمورد چسب جنین میدونه‌چیه؟؟ یه توضیح بهم بده امپوله؟ یا چیز دیگه ای؟

خدایا به امیدی تو...برای ظهورامام زمان لطفا یه صلوات بفرستید.خدایاشکرررر بابت داده و نداده هایت شکر.عشقم همسرمهِ خدایا سکان زندگیمو به دستهای تومیسپارم.خدایا بهم فرزندان سالم و صالح بده فرزندانی ک شایسته بندگی تورو داشته باشن.من یه مادر منتظر هستم برام دعاکنید خدابهم نی نی های سالم بده الهی آمین.