2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046092 بازدید | 684498 پست
خواهرا اون روز ناراحتتون کردم‌ اومدم بگم از مرکز زنگ زدن یکدونه تخمکم جنین‌شده  ،چون امید نداشت ...

خداروهزارمرتبه شكر ان شالله همون جوجه محكم ميچسبه بدلت و تا اخرش بخوشي و سلامت طي ميكنيد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم سوال منم جواب میدی؟

بارداری طبیعی فک نکنم کم باشه خوبه اندازش اگه خیلی نگرانی ۴۷ساعت دیگه تیتر بتات رو تکرار کن ببینی بتا رسد داشته یا نه بعد چون شما بارداریتون طبیعی احتمال اینکه لقاح دیرتر انجام شده هست پس نگران اینکه هفته شیش هستی بتات ۲۰۰نباش وایسا دو هفته دیگه برو سونو برا تشکیل قلبش 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
بارداری طبیعی فک نکنم کم باشه خوبه اندازش اگه خیلی نگرانی ۴۷ساعت دیگه تیتر بتات رو تکرار کن ببینی بت ...

واسه فردا برام سونو داخلی نوشته که ببینه خارج رحمی اینا نباشه، برم؟

همین الانم زنگ زدم بنیاد کودک های بی سرپرست باهاشون صحبت کردم.ولی گفتم من باید با بچه در ارتباط باشم ...

عزیزم ان شاالله که خدا نذرت و قبول کنه و دلت شاد شه ک دل یه بچه رو میخوای شاد کنی الهی آمین 💜💜

واسه فردا برام سونو داخلی نوشته که ببینه خارج رحمی اینا نباشه، برم؟

اگه بتات بالا بود رو هزار دو هزار احتمال خارج رحمی بود ولی الان فک نکنم خارج رحمی باشه چون درد و اینا هم ک نداری یا باشه کمه اگه میتونی صبر کن دو هفته دیگه برو قلبش تشکیل شده دیگه تا اون موقع ان شاالله خیالت هم راحت میشه 

اگه بتات بالا بود رو هزار دو هزار احتمال خارج رحمی بود ولی الان فک نکنم خارج رحمی باشه چون درد و این ...

اخه دکتر با دستگاه سونو خودش نگاه کرد گف چیزی نمیبینم البته رو شکمی بود  اولا دردم خیلی زیاد بود الان خیلی کمتر شده ایراد داره؟

چزت گفته؟ 

الهی بگردم واس سختیایی که کشیدی عزیزم ❤️ خدا شاهده که من جز این قضیه بچه چهارسال درگیر دادگاه بودم ...

جنینای من هم گرید بی بودن عزیزم،من خودم ۲۴تاتخمک داشتم که ۶تاجنین تشکیل شدوقتی ازفریز بیرون آوردن برای انتقال ۳تاش فقط مونده بودن که یکیش بلاست شده بود۲تاش کامپکت بودن که انتقال دادم ویکیش گرفت،من بعدازتخمک کشی هایپرشدم واینقدرحالم بدشدکه دوروز بیمارستان بستری بودم خدامیدونه که منی که تاحالابیمارستان نرفته بودم چقدرغصه خوردم تواین دوروز ،ولی همش باخودم میگفتم خداخودش گفته که بعدازهرسختی آسونی هست،انشاالله که شماهم الان مامان شدی وباخوشحالیش همه سختی هاروفراموش میکنی

اى جااااان خداروشكر ديدى هم ب شما هم ب زينب گفتم فقط از خدا بخوابن؟؟ مطمئنم انرژى مثبت بفرستى همي ...

آره عزیزم تو‌میگفتی 😢انشالله خدا برای منم بخواد و کمکم کنه میدونم‌فقط اگه اون بخواد میشه‌ ،اینقدر توی این شش سال تلاش کردم‌و شکست خوردم‌که‌ میترسم دلخوش‌کنم 😔

خداوند همه چی رو می‌دونه و همه چی رو درست می‌کنه ،آرامش داشته باش
😂😂😂😂من موهام خشكه ظاهرش خيلي بهم نريخته بود خدارشكر ولي خارشووو يادم نمياد🤣

چقدر خوب جنس موهاتون خشکه من یه روز نرم چرب چرب میشه 😖😖

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
عاره واقعاااا اينسري استرس ندارم خيلي بهترم فقط ازين بابت كه نميتونم استراحت كنم ناراحتم يكشنبه ببين ...

دکتر سونو گرافی هم اطلاعاتشون خوبه گفته کوچیکه ..فقط استراحتت رو بیشتر کن بعد از امدن مامان ..ان شاالله که تا یکشنبه کلا جذب میشه 🙏🏻

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...