2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046059 بازدید | 684498 پست
ان شاالله عيد غديررررر عيديتوو از امام علي گرفتي و حسابي سه تاييتون خوشحالين به اميد خدااا🌹🌹🌹🌹

الهی آمین یا رب العالمین 

ممنونم مهربون جانم..خدا نگه دار خودت و فرشته هات باشه🤗🤗💚💚

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
امروز تو نيلو يخانم يبچه ٩ ماهه شايدم بىيساله ريز بود داشت دوقلوام باردارررر بود😍 ميدددددددونم خيل ...

ی بچه میخاستیم کلا... خ خستم هنوز خستگی زایمان دارم بیخوابی تا دلت بخاد جای بخیه هام امپولی ک. توی کمرم زدن هنوز میسوزه... من خ سختم شد تا ده روز شوهرم بغلم. میکرد تا بتونم بلند شم بشینم... 

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام عزيزم  هماتوم استراحت کن خوب میشی دیگه عادیه  نی نی خوب بودش  خداروشکر انشالل ...

عاره طبق سونو كه خووووووب بود خداروشكر،جواب ازمايشم ان شالله خوب باشه خيالمون ازين مرحله راحت بشه 

عاره ترسي از بابتش ندارم ترس از نداشتن شرايطش دارم كه نميتونم استراحت كنم

ی بچه میخاستیم کلا... خ خستم هنوز خستگی زایمان دارم بیخوابی تا دلت بخاد جای بخیه هام امپولی ک. توی ک ...

حق داااااري واقعاااعزيزم، تا ٦ ماهگي نميدونستيم خواب چيه🥴 همسرتم موافق سق. ط هست؟

منم دوست قبل تولد دوسالگي دخترش، دوقلوهاش بدنياااا اومدن منظورم اينه خيليااااا شرايط مشابه داشتن يااااا بدتر حتي بخاطر دوقلووويي   

حسااااابي فكراتو بكن كه بعداااا فكرو خيالش عصبيت نكنه

ان شالله بهترين تصميم رو ميگيري😘

حق داااااري واقعاااعزيزم، تا ٦ ماهگي نميدونستيم خواب چيه🥴 همسرتم موافق سق. ط هست؟ منم دوست قبل تول ...

کاش. میتونستم قاطعانه تصمیم بگیرم... خ سختی کشیدم تا پسرم ب دنیا اومد... نمیدونم چ حکمتی داشت ک. اون5سال نداد بهم... عزیزم چقد. خوبه ک. تو خوشحالی بارداری🤩شرایطتت خوبه.. انشاالله بسلامتی بیاد بغلت

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
بعد ۱۴ روز اخه چطور تحمل کردی🥴

اگه شما هم جای من بودی شش پانکچر 

پنج انتقال 

11 سال دوندگی و درماندگی 

شاید بیشتر هم تحمل میکردی 

لباسم رو عوض میکردم 

ولی حموم نرفتم 

الانم میرم یه روز سرمو میشورم چون موهام بلند دوروز بعد میرم تنمو میشورم 

پنج دقیقه بیشتر هم نمیمونم تو حموم 

با آب ولرم هم میشورم 

دوست خوبم آدمی که درمونده باشه هر کاری میکنه 

من آخرین شانسم بود 

کاش. میتونستم قاطعانه تصمیم بگیرم... خ سختی کشیدم تا پسرم ب دنیا اومد... نمیدونم چ حکمتی داشت ک. اون ...

ببين من جوري بودم ميگفتم خداروشكر كه دوقلو نشد وگرنه رسما جون داده بودم انقد شرايط سخت بود ٦ ماه اولش سختتره فك كن تازه زايمان كردي بايد خوب بخوري من صبونه نون خالي ميخوردم بررراي الرژي بسرم بعد ٦ ماه انگار شرايط بهتر شد چون رفلاكسش بهتر شده ديگه نگه داشتنش بصورت ايستاده تموم شده ميتونستم بعد بادگلو زرتي بخخخخابم كنارش شباا،

ولي غذانخوردنش شروع شد بعد اونو سر شدم ديدم دندوناش داره پوسيده ميشن مسواك هيجوره نميذاشت

يعني اصلا تو خودم نميديم به بچه دوم بخام فكر كنم چون واقعااا خيلي اذيت بودم

ولي بعد قطع شيردهي كه يكم خوردم خون بمغزم رسيد و پوشك و كهواره ترك دادم پسرم شد نزديك دوسال و ٩ ماهش

ديگه به همسرم گفتم بريم من ميخام تكليفمووو بدونم اگه قراره بشه بزار تا فاصله سنيشون كمه بدردهم ميخورن بياريم اگه هم نشد كه يكم برم زندگي كنم 😁بعد٦ ماه چونه زدن راضي شد رفتم انتقال دادم

دختر عموم فصله سني بچه هاش زياده هميشه بهم ميگفت اشتباه منو نكني اون رفتدانشگاه اون تازه رف اول نميدونم چندسال ميشه ميگفت هيچ دركي نسبت بهم ندارن 

ولي تفاوت سني بچه هاي خواهرم سه ساله درست كلي باهم. دعوا ميكننولي كليم باهم حال ميكنن

نميگم تك فرزندي بده ياااا خووووب

ولي من خودم حس ميكردم درسته تو رفاه بيشترين ولي خوب نيس بنظرم همه چيز كه رفاه نيس

يكي از دوستاي خواهرم تك فرزند بود هميشه ميگفت دنيا يخواهر و برادر بمن بدهكاره

اگه شما هم جای من بودی شش پانکچر  پنج انتقال  11 سال دوندگی و درماندگی  شاید بیشتر ...

الهی بگردم واس سختیایی که کشیدی عزیزم ❤️

خدا شاهده که من جز این قضیه بچه چهارسال درگیر دادگاه بودم واس همسرم که گرفتار شده بود و بدهی داشت روزای سختی بود و استرس اش هنوز باهامه 🥺

منم دومین پانکچرمه ب خدا که دگ نه توان مالی اش رو دارم نه توان روحی و جسمی دگ خودت میدونی چقد استرس داره این دوران نا سپری شه

بازم خداروشکر همین جنینا تشکیل شد و بی امید نموندم دعا کن منم خلاص شم منم ی نفس راحت بکشم بعد اینهمه سختی همیشه میگن خداا هیچکیو درگیر دادگاه و بیمارستان نکنه من تو سن کم از ۲۰ سالگی درگیر شدم تا الان😔

ب نظرت جنین گرید بی ممکنه ب رشدش ادامه بده تو رحم؟ 

اگه شما هم جای من بودی شش پانکچر  پنج انتقال  11 سال دوندگی و درماندگی  شاید بیشتر ...

منم سر پسرم نرفتم ١٤ روز  اصلااا برام مهم نبود يعني واقعااا خجم استرسي كه داشتم اونموقع به حموم رفتنم نميرسيد اصلا😅

منم سر پسرم نرفتم ١٤ روز  اصلااا برام مهم نبود يعني واقعااا خجم استرسي كه داشتم اونموقع به حموم ...

منم دوس دارم نرم چون برم بعدا میخوام بگم حتما رفتم حموم نگرفته ولی سرم میخاره خواهر دیشب با همسرم نوبتی میخاروندیم😹

سلام بچه هاا سوالمو جواب ندادین شما کی رفتین خموم بعد انتقال؟ من چون عادت داشتم ی روز درمیون یا هرر ...

عزیزم من سه روز بعد رفتم حمام کردن ربطی به لانه گزینی ندارن فقط دولا نمی‌شدم و دوشم پنج دقیقه ای بود و آب ملایم