2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046063 بازدید | 684498 پست
ان شاالله عزیزم ای جان چه نذر قشنگی

همین الانم زنگ زدم بنیاد کودک های بی سرپرست باهاشون صحبت کردم.ولی گفتم من باید با بچه در ارتباط باشم مثلا لباسی که میخرم بدونم میدن بپوشه یانه

حسبی الله لا اله الا هو علیه توکلت و و هو رب العرش العظیم 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😄😄😄😄آره فهمیدم چی گفتی  من سر دخترمم بعد معاینه به لک بینی افتادم که بعدا متوجه شدن دهانه ...

ان شالللله اينسري بسلامت ميگذروني اين دوران روو

فرشتهي نازتو صحيح و سالم بغل ميگيري و ميگيريشون🤩🥰

سلام عزیزم  شنبه انشاالله

ان شاالله که مثبت هستین و مامان شدین براتون آیت الکرسی میخونم 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
شماجنسيت چيه؟ منو اول گفت پسره ولي همش احتماله منم گفتم اونسري گفتيد پسره و پسر شد بعد حالا يا بچه ...

عزیزم استرس نداشته باش دیگه خودتون دیدن همه بچه ها هماتوم رو دارن کلا استراحت مطلق کنین یکی دوهفته باز بگین خواهرتون یا مادرتون بیان تا شما اصلا از جاتون تکون نخورین ان شاالله رود جذب میشه ..جنسیت هم امیدوارم همون چیزی که خودتون دوست دارین دختر بشه 😍😍😍

خدایا ازتو معجزه میخواهم ،معجزه ای بزرگ در حد خدابودنت ،تو خود بهتر میدانی ،معجزه ای که اشک شوقم را جاری کند ...
خواهرا اون روز ناراحتتون کردم‌ اومدم بگم از مرکز زنگ زدن یکدونه تخمکم جنین‌شده  ،چون امید نداشت ...

سلام عزيزم خداروشکر 

انشالله که تو پانکچر دوم هم تخمک های خوب داری و جنین های خوبی میشن توکل کن به خدا 

عزیزم استرس نداشته باش دیگه خودتون دیدن همه بچه ها هماتوم رو دارن کلا استراحت مطلق کنین یکی دوهفته ب ...

عاره واقعاااا اينسري استرس ندارم خيلي بهترم فقط ازين بابت كه نميتونم استراحت كنم ناراحتم يكشنبه ببينم دكتر نظرش چيه چون باز يكشنبه مامانم بايد بياد بهواي دكتر 

سونوگرافه گفت خيلي كوچولوعه  ببينم نظر دكتر چيه چون ابعاد كيسه اينارو نميدونم بتونم تصور كنم ٤ سانت كمه يا زياد اگه بد بود كه حتما نگهش ميدارم

ی بی بی بزن خب عزیزم  من حتما بی بی میزنم مثبت نشه نمیرم ازمایش

عزیزمن فقط به بی بی اکتفا نکن لطفا 

سر خود داروها و قطع نکن 

تا روز آزمایش داروهاست رو بخور و همون روز برو آزمایش بده 

خواهشا عجولانه تصمیم نگیرید