2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046096 بازدید | 684498 پست
١٢ هفته ميشه٢١ ميلي اگه اون ١٢  مماس به اين باشه تقريبااا نصف كيسه ميشه😂

چطور ١٢ هفته شد ٢١ ميليمتر

من الان تو هفته ٩ هستم شد ٣٤😂😂😂

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

حالا من رفتم سونو ک ببینم وضعیت چجوریه بهم گفت6هفته و4میلی هس... ولی من6هفته نیستم تاریخ پریودیم. وت ...

🤔🤔🤔

من باور دارم كه معجزه ها در فراسوى باورهاى من آماده اند براى رخ دادن؛ پس دل مى سپارم به شادى هاى در راه مانده و روزهاى خوب تر!!! (نرگس صرافيان طوفان)          خدايا هزاران بار سپاسگزارم🧿🧿🧿🧿                      لا حول ولا قوة الا بالله العلى العظيم
چطور ١٢ هفته شد ٢١ ميليمتر من الان تو هفته ٩ هستم شد ٣٤😂😂😂

واقعاااااا ديشب انقد فكرو خيال كردم خابم نبود از ٥ ام ديگه بيدار شدم دوبار رفتم براي قند

بعد سونو بعد ازمايش غربالگري مخم رد داده😂😂😂

عزيزيني خدانكنه پسرم كلا نميرخ بود اين يهوووو پشتشووو كامل كرد بهم انگار به پهلو بشه اونجوووري اونج ...

دخترا ناز دارن😍😍😍🥰🥰

ان شاالله ب مراد دلت برسى سالم و صالح و دختر بشه😍

ازاول پريودي حساب ميكنن ديگه  قلبشم تشكيل شده بود؟؟؟ يا زود بود؟

چ میدونم اصن تاریخ پریودیم نپرسید منم برام مهم نبود نگفتم... دوس داشتم. بهم بگه خانم اینجا هیچی دیده نمیشه پاشوبرو. خونتون راحت 

خدایااا هزارن هزار مرتبه شکرت بخاطر معجزه ت😍🙏🏻
واقعاااااا ديشب انقد فكرو خيال كردم خابم نبود از ٥ ام ديگه بيدار شدم دوبار رفتم براي قند بعد سونو ب ...

پاشو ى شربت خنك درست كن بخور اوكى ميشى

سلام بچه هاا سوالمو جواب ندادین شما کی رفتین خموم بعد انتقال؟ من چون عادت داشتم ی روز درمیون یا هرر ...

سلام دوست خوبم 

حداقل بعد چهار پنج روز برو اونم یه دوش پنج دقیقه ای با آب ولرم 

من که بعد 14 روز رفتم 

نميكنهههههه ان شاالله شاد شااااااد ميشيم هممون😍😍😍😍🤲🏻🤲🏻💚💚💚💚

قربون دل مهربونت عزیزم..با دعاهای شما دوستای گلم🤗🤗💚💚💚 

خدا فرشته ی قشنگت رو برات نگه داره 😘

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
من هنوز هیچی دارو گرفتم برای س ق ط.. استفاده نکردم هنوز... 

امروز تو نيلو يخانم يبچه ٩ ماهه شايدم بىيساله ريز بود داشت دوقلوام باردارررر بود😍

ميدددددددونم خيلي سختت ميشه ولي يباااااااره

من دوستم بسرش٧ ماهه بود باردارشد الان بسرش٣/٥ نيمش دخترشم دوسال اينطوراا ميگه سرويس شدم ولي الان از هرج ينوزاد داري راحت شدم باهم بزرگ ميشن

بقول اون دوستمون دسگه باهم بزرگ ميشن خداشاهده براي پسرم كلي وقت كيذارم براي بازي اخرم كلافس بچه نيااااز داره با هم سن و سال خودش بازي كنه تا كامل تخليه بشه انرژيش

اون انرژي كه بايد بزاري باهاش بازي كني و تازه كلي غرم بزنه صرف يفسقل ديگه ميكني باهم بازي ميكنن

گرچه اگه كلا هدفت يدونه بچه بوده پذيرشش سختتره ولي اگه دوتا ميخاستي بالاخره كه بايد اين راه رو رفت😁