2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7046067 بازدید | 684498 پست
دكتر خودم كه دكتر خوبي بود سر پسرم دكتر طاهره لباف بود درسته كارش اي وي اف نيست ولي خوب سري پيش ...

مرسی عزیزم اخرش ببینم پیش کی میرم یعنی دارم دیوونه میشم سره دکتر انتخاب کردن 

خدایا مرسی که بغلمو با دستات پر کردی ❤️
حالا اينارو يسرچ بزن ببين با كدوم بيشتر راحتتري عارفي ميگن اخلاق نداره فروتن تقريبااا باحوصله تر ا ...

باشه مرسی عزیزم بهت خبرشو میدم ،

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من خیلی نگرانم😭درد پریودی دارم.میترسم. فقط امیدم به خداست.

من سر پسرم جوري روز اي اخر درد داشتم كه حس كردم الان ميشم قشنگ ،همون حسي كه  قبل پريوودي دهنه رحمه واژنه چيه يحالي ميشه كه الان  قراره خون بريزه بيرون همونجورياااا شب نيمه شعبااااانم بود فقط گريه ميكردم ميگفتم تموم شد همه چي

ان شالله نشونه خوووووبيه و مامان شدي😍

عزیزم درد پریودی و بارداری یکیه 

توکل به خدا.

انتقال اولم منفی بود.سال ۹۷.الان اصلا یادم نمیاد اون موقع چطور بودم.

تا هفته دیگه میمیرم.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
بچه‌ها ی سوال تکرر ادرار از عوارض مصرف پروژسترون و استرادیول هست؟؟؟؟ خیلی تکرر ادرار دارم🙆‍♀️🙆‍♀ ...

سلام تمنا جانم 

خوبی گلم 

انشالله که از علائم مامان شدنت 

منم خیلی تکرر ادرار داشتم 

😍😍😍

من سر پسرم جوري روز اي اخر درد داشتم كه حس كردم الان ميشم قشنگ ،همون حسي كه  قبل پريوودي د ...

الهی آمین 

توکل به خدا 

ما اول و آخر فقط خدا رو داریم.

امیدوارم عیدی همه مون رو توی همین روزا بده و دیگه نخواد اینجوری امتحانمون کنه.

من ب تمام ارزوهام میرسم...این ماه باردار میشم.سه قلو.میتونم چهرتون رو تصور کنم عشقای مامان😍😘پسرای من مطمئنم شبیه بابا هستید😍😘 دختر قشنگم مثل خاله زیبا و دوست داشتنی هستی😍😘😍😘دعا کنید بابایی ی شغل مناسب پیدا کنه.🌷از خدا بخواید ک بابا ب حرف من گوش بده.عزیزای دلم خوابتون رو میبینم.مثل فرشته ها میمونید😍پسرای قشنگم خاله خوابتون رو دیده 😍دست عابجی رو بگیرید و باهم بیاید تو دلم.این ماه منتظرتونم.میدونم ک میاید ،من و بابا عاشقتونیم😍😘😍😘😍😘
باشه مرسی عزیزم بهت خبرشو میدم ،

بنظرم همون فروتن بهتره برات بازم خودت سرچ كن

والا الان درباره لباف سرچ زدم بشدت مطبش شلوغه وهمه راضين ولي  تو ني ني سايت ينظراتي خوندم مو بتنم سيخ شد😑😑😑

بنظرم هموت فروتن بهتره برات بازم خودت سرچ كن والا الان درباره لباف سرچ زدم بشدت مطبش شلوغه وهمه راض ...

منم داشتم نظرات نی نی سایتیا رو‌میخوندم پرام ریخت 😅 ولی کلا راجب هر دمتری سرچ کنی دقت کن یه سری نفرات هستن فقط هم یه پست گذاشتن ک راجبه دکتره بد گفتن 

یه سوال دارم موقع انتقال مثانه پر هستش باعث نمیسهبعدش ادم زود بره دستشویی؟؟اشکالی نداره🤔🤔🤔برام س ...

چرا عزیزم بعد انتقال میگن بریم دستشویی نه چرا بد باشه جنین داخل رحمه ربطی نداره

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔
بچه هاچند روز بعد از انتفال منفی پری شدین؟     من دو روز شده ولی حسم میگه بیشتر طول بکشه

من ۵ روز بعد قطع داروها

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
منم داشتم نظرات نی نی سایتیا رو‌میخوندم پرام ریخت 😅 ولی کلا راجب هر دمتری سرچ کنی دقت کن یه سری نفر ...

ببين من كلا شانسي براي چكاب با لباف نوبت گرفتم وقتي رفتم ديدم همه بشدت راضين انگار دلم عاروم شد رضايت رو از مراجعه كنندگاني كه اونجا بودن تو طول ٩ ماه فهميدم  تازه قبلشم كه تك و توك ميرفتم پيششون

عاره همينطوره ولي كلااا پرسنل بيمارستان رفتارشون اصلاا با دكتر مناسب نيست همه مسخرش ميكنن بخاطر اعتقاداتش

شايدم پوشش بشدت ادم ساده اي هستن مثلا گوشبشون جي ال ايكس بود ومقنه سر ميكردن با چادر مثل دكتراي خوشتيپ و جيگول امروزي نيستن اصلاا

من حتي يادمه روز عملم خود خانم دكتر با اون سنشون تختم هل دادن بردن اتاق عمل😒بعد تازه پرسنل اتاق عمل ميگفتن خانم دكتر چرا شما

سلام زینب جون فدات شم قربونت برم به خدا که خیلی برات دعا کردم و خوندم و منتظر بودم مثبت بشی دورت بگر ...

ممنونم مامان رقیه مهربون...انشالله خودتم ۲۸ ام با ذوق و شوق بیای از سونوت برامون تعریف کنی🥰من لحظه شماری میکنم واسه روزی که برم سونو و بچه هامو ببینم و به همسرم نشون بدم☹😔😔

جان مادر نمی آیی؟؟..چین های پیشانی مادر هنوز به تعداد دلخواهت نرسیده که نمی آیی؟؟...راستی مادر، جایت خوب است؟...دلت برای نوازش های مادرانه ام تنگ نیست که نمی آیی؟؟...یا اینکه منتظر شرایط بهتری تا وقتی میایی همه چیز باشد و تو کم نداشته باشی؟؟...عشقِ مادر،خانه ام سوت و کور است نمی آیی؟...زبانم قاصر است نمی آیی؟..نازنین فرشته مادر،خدا در نزدیکی توست؟..اگر دیدی یا صدایی از او شنیدی یا آن حوالی بودی خدا را حس کردی،بگو مادرم منتظر من است،اجازه بگیر و به درونم بیا...😔