2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045861 بازدید | 684486 پست

@آرام000

ع‍زیزم به نیت شما و از طرف تون هدیه به روح مطهر آقا امام جوادع دعای یستشیر رو خوندم.

الهی به حق امام جواد ع بزودی زود حاجت روا بشی عزیزم😍

میگفت..وقتی غم افتاد تویِ دلت، تو هم تلافی کن، بیوفت تو بغلِ #خدا..خدا از پدر پناه دهنده‌‌تر  و از مادر بهت مهربون‌تره..!+یا مَن هُوَ فی قُلوبِ مُنکَسِرَه💚🌱
سلام بچه ها خیلی دوستون دارم.خیلی خوبین.     ان شاءالله هرچی ازخدامیخواین بهترینش نصیب تک ...

سلام زینب جون فدات شم قربونت برم به خدا که خیلی برات دعا کردم و خوندم و منتظر بودم مثبت بشی دورت بگردم بخدا خدا برات معجزه بزرگی می‌کنه و شما بدون دارو دکتر مامان میشی من مطمئنم باجی سنه قربان همیشه به فکرتم و دعاگوتم.

دوستان عزیزم فداتون شم که سراغم گرفتین گوشیم یکم ادا در میاره با مال خواهرم آن شدم انشاالله بیست و هشتم میرم سونو و میام این جا پیام میدم ببخشید که این جا کلی جواب دادم ...دورتون بگردم خواهر های عزیزم انشاءالله خانم هایی که انتقال دادن مثبت بشن و باردارها هم بسلامتی پیش ببرن بارداریشونو و دوستان منتظرم هر چه زودتر دامنشون سبز بشه من هر روز به نیت یکی از دوستان زیارت آل یاسین میخونم ..بخدا عاشقتونم قربونتون برم فعلا

برای سلامتی نی نی تودلیم یه صلوات مهمونم میکنید قربونتون برم..خدایا شکرت بعد هشت سال انتظار و چهار بار انتقال منفی با انتقال پنجم کنجد منم آوردی تو دلم خدایا خودت سالم بیار تو بغلم ..دعای روز و شبم خدایا دامن همه ی منتظرها رو سبز کن ..الهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلام زینب جون فدات شم قربونت برم به خدا که خیلی برات دعا کردم و خوندم و منتظر بودم مثبت بشی دورت بگر ...

خدا پشت و پناه خودت و نی نی های قشنگت عزیزم 😇🤗🤗

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
انشالله بتات عالیه😍😍😍 منم فهمیدم مثبتی غافلگیر شدم یادم ب همین حرفت افتاد که گفتی اگه تو مثبت بش ...

ممنونم عزیزم ایشالا تو هم بارداری خوبی داشته باشی صحیح و سلامت بغل بگیری جوجتو 😍😍🤲🤲🤲

مرا هزار امید است و هر هزار تویی ..
عزیزم خدا حفظشون کنه الهی چقدر نازن دستاشون بوسشون کند

ممنونم عزیزم

خدا نی نی گل شمارو هم حفظ کنه 

قسمت همه چشم انتظارا

“یا امام رضـــــــــــا” اگر بناست که لطف کسی به ما برسد …. .خدا کند فقط از جانب شما برسد….نخواه منت بیگانه بر سرم باشد….. .خوش است خیر همیشه ازآشنا برسد…                            . 💚😍زیر پوست من یک دنیا در جریان است😍💚