2777
2789
عنوان

بارداری با میکرواینجکشن (icsi) سال 94

| مشاهده متن کامل بحث + 7045768 بازدید | 684483 پست
بچه‌ها ی سوال تکرر ادرار از عوارض مصرف پروژسترون و استرادیول هست؟؟؟؟ خیلی تکرر ادرار دارم🙆‍♀️🙆‍♀ ...

اره تکرر ادرار از عوارضش هست عزیزم 

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏
نه گلم stradiol pach ، یه برچسبه میزنی به بازو، دارو طی ۲۴ ساعت توسط پوست جذب میشه، تاثیرش خیلی بیشت ...

سلام گلم خوبی تو دلیت خوبه یه بوس گنده از طرف من💋💋💋💋

خدای من بارها زمین خوردم و تو هم قدم بودی در هر شرایط، اینبار جای پاهایت در کنارم نیستن ناراحت نشدم چون فهمیدم یک پله بالاتر هستی و دستت را دراز کردی برای بالا بردنم از مشکلات دوستت دارم به زودی مامان میشم😍🙏🙏🙏

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خخوب پس...خیالم راحت شد🤭🤭مرسی عزیزم  انگار مثانه ام در حال ترکیدنه..جوری ک زیر دلم درد میگیر ...

پس مثبتی عزیزم انشاالله 😍😍😍

سوال؛ بچه ها کیا دکتر بهتون گفت قبل از انتقال مثانتون و پر کنید دیگه برید برا انتقال و انجام داد ...

عزیزم سوالت رو درست متوجه نشدم، موقع انتقال معمولا میگن مثانه پر بشه تا بتونن از طریق گاید سونو دقیق انتقال بدن.

ماشاالله لا حول و لا قوه الا بالله العلی العظیم
بچه‌ها ی سوال تکرر ادرار از عوارض مصرف پروژسترون و استرادیول هست؟؟؟؟ خیلی تکرر ادرار دارم🙆‍♀️🙆‍♀ ...

بله عزیزم دقیقا کلیه ها رو خیلی کار میندازن 😁😁 فقط آب زیاد بخور حتماااا

قربونت برم فاطمه ی عزیزم 😍♥️😘

سلام عزیزم یه خبر از خودت بده همه دخترا دلنگرانت هستیم 

پس مثبتی عزیزم انشاالله 😍😍😍

قربونت برم مهربونم💚💚💚..سری‌های قبل هم داشتم این تکرر رو ..حالا فهمیدم که عوارض پروژسترون...

امیدم ب خداست..انشالله خدا هیچ کدوم از بنده هاش رو نا امید نکنه ب حق این شب عزیز🍀

باورش باتو...چ جوریش با خدا🩵
سلام گلم خوبی تو دلیت خوبه یه بوس گنده از طرف من💋💋💋💋

سلام بروی ماهت عزیز دلممم، ما خوبیم شکر خدا شما چطوری؟

همیشه به یادت هستم مخصوصا موقع دعا و نماز ... خیلی منتظر خبرهای خوب از شما هستم به حق علی اصغر 🤲🤲⁦❤️⁩⁦❤️⁩

قربونت برم مهربونم💚💚💚..سری‌های قبل هم داشتم این تکرر رو ..حالا فهمیدم که عوارض پروژسترون... امید ...

انشاالله که خدا هواتو داره انشاالله خیره 😍😍😍

سلام بروی ماهت عزیز دلممم، ما خوبیم شکر خدا شما چطوری؟ همیشه به یادت هستم مخصوصا موقع دعا و نماز .. ...

وای دلم رفت برا ما گفتنت انشاالله همه دخترا اینجوری احوالپرسی کنیم انشاالله بسلامتی زایمان کنی گلم به حق این روزای عزیز مواظب خودت باش